Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde gobek deligimin iki uc parmak ustu gerildi bebek mi donuyor anlamadim kafa yukardaydi normalde asagimi donuyor kafamda deli sorular

Dayananadim bende e bebek indirimine
trendyoldan aldim.
Ama ben daha 6-9, 9-12 aliyorum malum sezon sonu diger sezon bu fiyatlara alinmaz.
Kucuk cunku epey oldu.
14.90 sweatlar aldim.
Corap aldim yine 6-9ay icin.
Yeni dogan corabida 15 tane kadar var cunku.
Bu sezon sonu kisliklari uygun uygun alirsam kasim aralik ocak gibi kiyafet ihtiyacimiz olmaz.
Kazik fiyatlara almamis olurum.
Ek gida donemide malum bool bool kirlenir sweatlar☺

Ayy bende parmaklarımla tek tek ay hesaplayıp ona göre seçiyorum ne beğeniyosam ay ve mevsime denk geliyosa alıyorum vallahi. Allah affetsinn

malesef sling kanguru hiç bilgim yok canım.ilk bebeğimde korktum kullanamam diye hemde 6 aydan sonra ağır oluyor taşınmıyor dediler
Ergonomik kangurularda ağrı olmuyor hamile kalana kadar taşıdım 13-14 kg. Tuniko da var aslında öyle kanguru ama 82 cm den büyük bebekler için olanı almıştım o yüzden bunda sling ile idare edilir mi diyorum bakınca zor geliyor bağlaması falan

Ayy bende parmaklarımla tek tek ay hesaplayıp ona göre seçiyorum ne beğeniyosam ay ve mevsime denk geliyosa alıyorum vallahi. Allah affetsinn
inan bende öyleyim
yenidogan icin minnaklardan cok oldu.
Temmuz, agustos, eylul ayini pas geciyorum sadece.
Havanin durumuna, kizin kilosuna boyuna falan gore bakicam.
evde citcitli badyle durur diye dusunuyorum.
suslu citcitli badylerden alirim 3-4 tane.

Disarisi icinse sortlu tulum, sort tshrt, ya da penye elbise alirim.

Ama diger kis sezonu tam ek gida baslangici olacak ya ustler cok kirleniyor sweatlar bol bol lazim olur diye dusundum

Şeker fabrikasından hisse mi veriyorlarmış ben 65 tl ye yaptırdım. Antalya Medical Parkta.

Saglik ocagi yapmiyormu

Ohaaaa.. ben genel kan sayımı ve şeker yüklemesine 107 tl verdim.. medikalparka gidiyorum. Allah korusun da böbrek naklimi yapacaklarmış?

Özel sağlık sigortasız bu fiyatlar dimi? Benim sağlık sigortam saolsunlar %75 kapsıyormuş cebimden 90 lira çıkacak yine ..
Eğer medikalparkta full karşılıyorsa oraya gidip yaptırcam 60 lira 100 lira diyorsunuz.
Sağlık ocağına dün aşı için gittim hiç demedi şeker yüklemesi yapabiliriz diye

Kızlar şeker yüklemesini kaç tl ye yaptırdınız? gittiğim klinik 800 lira ama indirimli 360 tl dedi
O ne yaaa
Bizimki 120 mi ne dedi.
800 ne ya alt tarafı bi şekerli aromalı su veriyorlar bi de kan tahlili.
ne parasıymış bu kadar oha demek istiyorum

Yaptığım en karlı alışveriş 10 gün önce falan trendyolda soobe ürünleriydi. Bence kimsenin dikkatini çekmemişti fazla,çünkü o kadar güzel kısa kollu thsirtler ve kotlar aldım ki, thsirtler 5.45 yada 6.45 tl en pahalısı 8 tl kotlar 16 tl idi. Bir sürü aldım, 3 aylık olarak. Ürünler geldiğinde üzerlerindeki etiket thsirtlerde 20 lerdeydi. Şimdi soobe devam ediyor ama tüm güzel ürünler bitmiş artık

Benim özel sağlık sigortam da yok. Normal sgk çalışanım işte.

Kendi kendine aldın ve bize haber vermedin demek

Cok iyiymis guzel gunlerde kullansin minnoş.
Gercekden bu indirimleri es gecmemek lazim.
Neticede alacagiz yani illaki.
Lazim olacak seyler.
Suan e bebekde de tshrtler 5.90falan.
Ama baya acildim kartin kesim tarihini bekliyorum artik bende.

Gercekden haber verelim ya birbirmize ozellikle tekstil, bebek bezi, bakim urunleri konusunda.
En azindan zulalariz.

Sampuan, pisik kremi, bez falan alisverisine gecmek istiyorum Mart ayinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…