Yaptığım en karlı alışveriş 10 gün önce falan trendyolda soobe ürünleriydi. Bence kimsenin dikkatini çekmemişti fazla,çünkü o kadar güzel kısa kollu thsirtler ve kotlar aldım ki, thsirtler 5.45 yada 6.45 tl en pahalısı 8 tl kotlar 16 tl idi. Bir sürü aldım, 3 aylık olarak. Ürünler geldiğinde üzerlerindeki etiket thsirtlerde 20 lerdeydi. Şimdi soobe devam ediyor ama tüm güzel ürünler bitmiş artık
ohhh mis gibi giysin kuzucuk amma güzel fiyatlar denk gelmiş
biz ailecek ateşli insanlar olduğumuzdan kottur uzunkolludur giyemiyoruz kışın bile eve girince herkes üst baş çıkarıp kısakolluları çekiyo kız da bi doğsun da huyunu suyunu görüp öyle alırım şimdilik sadece bahar dönemi için uzunkollular ve yaz için efil efil kısacık açık saçık şeyler yeterli geldi
Özel sağlık sigortasız bu fiyatlar dimi? Benim sağlık sigortam saolsunlar %75 kapsıyormuş cebimden 90 lira çıkacak yine ..
Eğer medikalparkta full karşılıyorsa oraya gidip yaptırcam 60 lira 100 lira diyorsunuz.
Sağlık ocağına dün aşı için gittim hiç demedi şeker yüklemesi yapabiliriz diye
Estağfirullah canım ben de kendinde çıkıncaya kadar bilmiyordum. Kız çocuklarında rahim anne karnında iki bölmeli olup sonradan birleşiyormuş. Ben de arada deri gibi bir bölüm kalmış, bundan dolayı ben regl görmeye başladığımda hiç acısız ağrısız görüyordum. Rahim kasılamadığı içinmiş meğer. Ama normal doğum da olmuyor tabi, maalesef perdeden dolayı rahim kasılsa bile tek taraflı gibi olduğu için.
Sonradan operasyon geçirdim perdeyi kestiler.
Ergonomik kangurularda ağrı olmuyor hamile kalana kadar taşıdım 13-14 kg. Tuniko da var aslında öyle kanguru ama 82 cm den büyük bebekler için olanı almıştım o yüzden bunda sling ile idare edilir mi diyorum bakınca zor geliyor bağlaması falan
peki yaz aylarında kullanımı nasıl olur sıcak olmazmı ben urfda yaşıyorum
bide bi çılgınlık yaptık ağustos ayına ttil rez. yaptık kız büyük oğluş 22 aylık olacak,küçük oğluş 3 aylık olacak
tatilde kanguru iyi olabilir dedim ama sonra sıcakta bide ıslak olursa kötü olur dedim işte öle
Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .