Herkese merhaba yine ben
Arkadaslar dikisi atasiya kadar yaklasik 2 saat bide açiklik olmuş. Doktorum 1cm den fazlaydi iyiki gitmemissin dedi stemli.. cunku ameliyat falan diyonce ben cikiyodum hastaneden eskisehire gidicem dedim yapma yolda dogum baslar dedi. Sonra nasibimde ne varsa yasicm diye kaldim iyiki kaldim galba. Ameliyatim cok komik kisa ve benim adima kolaydi. Yari genel anestezi yaptilar tam
Doktor geldi 1 2 konusurken bayilmisim sonra kaldgm yerden konusarak ayildim. 20 dk ameliyathane icindeydim. Doktorum erkn dogum riski gecmedi dedi aciklik yuzunden wc disi asla kalkmicksin kabiz olmicksin dedi. 2 3 gun burdasn dedi. Surekli dusuk onleyici ilaclar bebekleri kilo aldrck serumlar akciger gelistiricileri yapiliyor. Nst takibi baslarda 45 lere gelmisti sanci. En son 20lerdeydi. İnsallah atlaticaz.. benim bebeklerime dubAlara bebklerimin bana dualara ihtiyaci var. Herseyleri almistim, oda takimi odayi boyadik hali aldik sticker yapistrcaktik arabalari gelmisti. Allahim iki kucagimida doldursun tek istegim bu.
Sizlerde gercekten ne kadar huzurluysaniz bebekler huzurlu emin olun bunu nst ile bizzat goruyorum sanci varkn elimi koyuyorum sesleniyorum sancilar azaliyor. İyi olun hepiniz. Sorck biseyiniz varsa sorabilirsiniz. Cook opuyorum