Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok ama cok gecmis olsun dikkat et bnde simdi kizimla indim kar oynamaya dondum cay ve petek esliginde isinmaya calisiyorum

Kızlar hava soğuk tekim Bi yere çıkamıyorum yat ye yat ye kilo almıyorum diye sevinirken bu ay tüm kotamı dolduracam herhalde
Aman alalım
Veririz bir şekilde
Çok da takmamak lazım.
Dün öğlen hafif yedim akşam ağır
Bugün tartiya çıktım. 7 ,1 almisim toplamda
Tatilde çok almıştım.9 kilo gibi görünüyordu
1 hafta dikkat ettim.normale döndüm
Yani demem o ki bugün kaçır ipin ucunu canin çok istiyorsa .sonraki günlerde dengelersin beden sağlığı önemli ama yiyince ruhumuz doyuyorsa bebisler de mutlu olur

Bebeklerini kucagina alcaksın insallah. Sen iyi olursan onlarda iyi olur unutma. Artik hersey cok ilerledi ilaclarla sureyi uzatiyolar merak etme. Dualarimiz seninle kendine iyi bak canim

Kızlar doğum sonrası korse konuşmuş muyduk face de kadının biri strecle sarmış günlük 1 ayda eridi demiş
Konustuk.ama hiç not almadım aklımda da kalmadı
Evde normal korsem vardı göğüs altından dizlere kadar birkaç gün giydim ama çok zor oluyordu kiloadan dolayı ..biraktim sonra ...göbek de kaldı öylece sarkik sarkık ..gerçi doktorum da korse giyebulirsin ama egzersizle gidecek göbeğin demişti

Yaz sıcağında korse çok zor olur diye düşünüyorum kadının yaptığı gibi kendimi streclesem mi ki lohusalıkta çok terlenilıyormuş zaten

Büyük oğlum arabada diruyordu şükür halen uzun sure duruyor küçükte durursa almayayım dedim bakalim
Benim oğlan 24 aylık olacak kızım doğunca.. Oğlanı yürütmek mesele aslında bende araba oğlanı sling ile kızı taşırım diyorum gerçi arabayı da aldım eşimde o zaman daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…