Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yanlis anladin canim ozelde 66tl devlette bedava ama devlette muayeneye gitmediğim icin tahlillerimi yapmiyor

Bnde bu pembe kapitoneli olanin mavisini yaptiriyorum hamile kalmadan once karar vermstm cok begeniyorm ustunede beyaz bir cibinlik ohh mis
ölçülerini kaç yaptırıyorsun? benim oğlan döne döne yatıyordu 90lık yatakta, şimdi şlkokula gidiyor sürekli çarpıyor bana büyük yatak alın bu bana yetmiyor diyor

O gereksiz görüp ,oglusunun paraciklari gidecek diye öyle demiştir .
Niye acitsin ki badi olacak içinde saticinin dediği gibi
İçindw kalmasın al bence

Kizlar ya çok merdiven inip cikiyorum sorun olur mu
inmek kolay da çıkabiliyorsan helal olsun :):) zorlayıcı bir hareket yapmıyorsun uzanmıyorsun yüzüstü yatmıyorsun n'olcak ki, benim doktorum hareketi ihmal etme diyor hep ama :S
nabzın falan yükselmiyor mu arkadaşım?

Sizi allaha havale ediyorum en son seviştiğimizde çocuğumuz olmuş. Ondan sonrası kanki modu..
Ahahaha biz de aynıyız :) 12. haftaya kadar doktor yasakladı 12. haftada kanamam oldu. O gün bugündür korkuyoruz. Doktor da bir şey demedi ama artık karnım da büyüdü eşim çocuğun yanında da yapılmaz ki ayıp diyor

Bana da nazar değdirecek millet 80 kilo halimlehix ödemin yok ,kilo almadin,hamile oldugun belli değil diyorlar

evet ya bizde bi balayında görüştük çocuk var diye bıraktık çocuk oldu tam kavuştuk derken 2. oldu şşimdi gene kankiyiz bidaha görüşmeye korkuyoruz zaten çok ara verince öyle oluyo demek
Ben bir de tek sefer de hamile kaldım. Eşim şu an çok tırsıyor üstüne ceket atsam hamile kalıyormuşsun sen aman kaza maza dikkat edelim ileride diyor

Garip bi şekilde ben idrar tahlillerine para vermiyorum özelde. Medicalparkta.

Değerlerin bence çok güzel. Süre olarak ne kadar sürdü. Bi de ben tek başıma gitmeyi düşünüyorum. Eşim çalışıyor kaynanamla da gitmek istemiyorum. Zorlayıcı olur mu sence tek başına
Sabah aç karnına gittim canım önce kan aldılar sonra 50 gramlık şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim çabuk bitti yani sıkıntı yaşamazsın

Ben de bulunduğum yerde bir bakayım o zaman. Çok sağol canım
Yanlız şuna kafam takıldı. Annenin hazır olması derken, biz de girmiyoruz dimi suya
Aslında anne de giriyor havuza. Ama kastettikleri annenin çocuğunu yüzmeye yöneltmeye hazır olması sanırım

Bende de kızımdan sepet beşik var. Şu yatak korumalığını değiştireyim diyorum ama uygun bişey bulamadım. Var mı gören duyan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…