Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ne testi istedi?
Indirect coombs testi canim zaten yaptirmistim bu 2.oldu. Seye cok sinir oldum bebegin her seyi iyi dedi rahim agzini olctu oda guzel dedi muayene bitti sorun yok dedi. Daha sonra ben de asagiya bazen baski yapiyor normal mi dedim hemen nstye baglamamiz lazim dedi. Ben de sinirlendim her seye test yapiyor sürekli her gittigim de bi bahane buluyor akintim var diyorum amnisure testi bi yerim agriyor demeye korkar oldum ben de hemen dedim her sey normal dediniz nstye gerek oldugunu düşünmüyorum dedim. Nst de parali bu arada o zaman bebek vuruyodur dedi

Harbi boşa test yapıyormuş :S ben de doktora aşağı vuruyor dedim ultrasona bakalım dedi. Kasılma yok normal vurması dedi sonra bebeğin keyfi yerinde dert etme dedi.

Ayy ne güzel yaaa,benim eşim de başımda vıdı vıdı,be yesem cık cık ediyor,şunu yemedin bunu yemedin ,onu mu yiyorsun cık cık cık sürekli

Nst paralı mı

Harbi boşa test yapıyormuş :S ben de doktora aşağı vuruyor dedim ultrasona bakalım dedi. Kasılma yok normal vurması dedi sonra bebeğin keyfi yerinde dert etme dedi.
Esim de bu simdiden boyleyse dogum da napcak ebru diyor bilemiyorum

Sizi allaha havale ediyorum en son seviştiğimizde çocuğumuz olmuş. Ondan sonrası kanki modu..
evet ya bizde bi balayında görüştük çocuk var diye bıraktık çocuk oldu tam kavuştuk derken 2. oldu şşimdi gene kankiyiz bidaha görüşmeye korkuyoruz zaten çok ara verince öyle oluyo demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…