Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
26 aylık canım. Benim göndereceğim yer 6 aylıktan itibaren başlıyor. Ama başlama yaşı İçin çocuğun ve annenin hazır olmasına bağlı diyorlar.
Ben de bulunduğum yerde bir bakayım o zaman. Çok sağol canım
Yanlız şuna kafam takıldı. Annenin hazır olması derken, biz de girmiyoruz dimi suya

Bence acıtmaz canım hayta ben tekirdağdauım bu paylaştıgınsayfaya yaptıracağım görüşmeye henüz gitmedim

Evet canım açlık 88 50 gramlık şeker taraması sonrası 107 çıktı
Değerlerin bence çok güzel. Süre olarak ne kadar sürdü. Bi de ben tek başıma gitmeyi düşünüyorum. Eşim çalışıyor kaynanamla da gitmek istemiyorum. Zorlayıcı olur mu sence tek başına

İyi de o zaman ultrasonda paralı olsun,bu nedir bu nst doktorun hizmetinin bir parçası sayılmazmı? Ne kadarmış ücreti pardon?
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum ücretsiz olmalı. Ben girmedim ama beklerken ücret alınırken gördüm 20 tl dediler. Ama özelde maşallah ne ücretsiz ki. Hele iki günde bi girilecekse gerçekten ciddi bi ücrete denk geliyo

Çok sağol canım gerçekten sıkıntı yaptım tek başıma gidicem diye. Beni rahatlattın
ben sabah aç gittim önce bir kan tahlili verdim glikozlu su içtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim ben sıkıntı yaşamadım inş. sizde yaşamazsınız

Çok şaşırdım bu konuya, yarın hastahanede işim var, soracağım ilk şey bu olacak,sırf merakımdan

Benim doktorum özel olmasına rağmen devlette yapıyorum tahlillerimi falan. Sonucu atıyorum watsapa. Belki öyle bi çözüm bulabilirsin
Bugun ben devlette yaptiriyim dedim zaten uygun bir test dedi 66lira odedim bir teste. bizim devlettekiler de bana gelmiyorsun madem test yapmiyoruz diyorlar sorun oluyor

yarın benimde görüş günü paşayı görcez inşallah :)

Ohhhh ne mutlu sana,ben geçen hafta gördüm kuzumu yarın kan uyuşmazlığı ve genel tahlillerim içim kan vericem. Sonra da sağlık ocağına 2inci doz tetanoza Gitmişken de nst sormak farz oldu.

Bugun ben devlette yaptiriyim dedim zaten uygun bir test dedi 66lira odedim bir teste. bizim devlettekiler de bana gelmiyorsun madem test yapmiyoruz diyorlar sorun oluyor
Çok garibime gitti devlette para olayına. Çünkü ben ilk gitmeye başladığımda sağlık sigortamız bile başlamamıştı. Devlet gebelikte her şeyi ücretsiz karşılıyor dediler. Ben hiç para falan vermemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…