inmek kolay da çıkabiliyorsan helal olsun :):) zorlayıcı bir hareket yapmıyorsun uzanmıyorsun yüzüstü yatmıyorsun n'olcak ki, benim doktorum hareketi ihmal etme diyor hep ama :S
nabzın falan yükselmiyor mu arkadaşım?
[/QUOTE
Ev dublex içten merdivenli abirde küçük çocuğum var 3 yaş in çık yapıyorum ikidebir . Çok şükür kucak istemiyor çocuğum ama merdiven beni yoruyor
Canım.o haftadan sonra da her doktor kabul etmeyebilir
Ben ilkinde 32 den itibaren girdim iki haftada bir sanırım.bizde de 20 lira gibi bir ücreti vardı
4 yıl önce
Canım.o haftadan sonra da her doktor kabul etmeyebilir
Ben ilkinde 32 den itibaren girdim iki haftada bir sanırım.bizde de 20 lira gibi bir ücreti vardı
4 yıl önce
Kızlar,ilk çocuğu sezaryen olup çalışan annelere bir sorum var bakar mıdınız?devletteki kontrolümden geliyorum, bugün 28.5teyim.bana 25 şubatta gel çalışamaz raporunu yazalım dedi,hani şu 32.haftada aldıgımız rapor.ama aklım karıştı benım,25 şubat çok erken değil mi,ilk cocugum sezaryen dıye sanırım boyle dedı,sızde durum ne doktorunuz ne dedı?bu arada özeldeki doktorum 32de verecek o raporu.
Canım benim ilk bebeğim sezeryandi,su an da bir sıkıntı olmazsa 37. Haftaya kadar çalışacağım sezeryan olacak yine ilk dogum sezeryan oldu diye böyle bir şey diyemez bir sorunun varmi Hamilelikle ilgili