Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de sezeryan oldum canım
Hastanede ve evde ilk zamanlar gecelik giydim
Pijama giyen de çok oluyor ama ben rahat edemem sanırım.

Söyle bir şey istedim hep
255 milyoncuk
Suwenden aldım ama o da gece elbisesi gibi sanki ..guzel olan her şey niye bu kadar pahalı ki

Hmm insallah bunda sorun yasamazsin canım zormuş gerçekten

Gebedaşlarimmm bir soruyla daha geldim hastaneye kac hastane cikisiyla gitmeliyiz
Bazı hastaneler 2 gün tutuyor bazısı 1 canım sezeryanda.
Normal doğımu bilmiyorum ama 1 gece sanırım.
Ben kızımda 2 gece kalmıştım. 3 takım anca yetti ucu ucuna. Bu sefer garanti olsun diye en az 4 kat kıyafet götürmeyi düşünüyorum.
1 gece kalırsan hastanede daha az ihtiyaç olabilir tabi.

Ben gittiğim hastahanede beklerken nst ye takır takır millet giriyo,kimsenin de ödeme yaptığını görmedim. Hatta hiç duymadım,şuan şaşkınım
Benim ilk doğum yaptığım hastanede de ücretsizdi. Belli bir haftadan sonra her kontrolde herkesi alıyordular nstye standart. Önce nstye girip sonra doktorun yanına giriyodun.

Değerlerin bence çok güzel. Süre olarak ne kadar sürdü. Bi de ben tek başıma gitmeyi düşünüyorum. Eşim çalışıyor kaynanamla da gitmek istemiyorum. Zorlayıcı olur mu sence tek başına
Canım bazıları 1 saatlik yapıyor bazıları 3 saatlik. Eğer 3 saatlikse kesinlikle yanlız gitme. Acayip acıkıyorsun elim ayağın titriyor. Yanında biri olsun bence. 1 saat çok sorun olmayabilir ama

Hanımlar grip veya ağrı durumlarında parol kullanan oldu mu? Ben gebelik boyunca hiç almadım ama bugün 2 tane aldım çünkü çok fena grip oldum. Sizler en fazla kaç tane kullandınız?

Aslında anne de giriyor havuza. Ama kastettikleri annenin çocuğunu yüzmeye yöneltmeye hazır olması sanırım

Ayy ben giremem valla uğraşamam açıkçası. Çocuğu mu kurulamaya giydirmeye uğraşayım kendimle mi uğraşayım. Arkadan gelecek bebe olmasa sorun olmaz da yarın öbür gün kucağımda bir de el kadar bebe olacak. Onu nereye bırakayım

Babası girer o zaman Her seferinde girmek gerekiyor mu bilmiyorum bu arada. Belki ilk seferde alıştırmak içindir.

Hanımlar grip veya ağrı durumlarında parol kullanan oldu mu? Ben gebelik boyunca hiç almadım ama bugün 2 tane aldım çünkü çok fena grip oldum. Sizler en fazla kaç tane kullandınız?
ben kullandım canım aynen grip oldum mecburen kullandım ama bütün gün çekiyordum ağrıyı gece yatarken alıyordum rahat uyuyim diye günde 1 en fazla 2 ydi yani bir de circus diye bir pastil kullanıyorum biraz boğazım ağrıyınca almaya başlıyorum ki grip olmayayım... çok geçmiş olsun kendini rahatsız hissetme parolun zaten kendine hayrı yok öyle bir ağrı kesicidir

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…