Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende ağırlık orda hissediyorum. Dr ayaklaridir demişti. Siz iyisiniz umarim

Kızlar çok garip bişi oldu. Gece rüyamda birisi kızının adını Dicle koy. Oğlun olursa ilerde onun da adını Fırat koy dedi. Ama bu isimler bizim aklımızda olan isimler değildi. Sizce koymak gerekir mi. Ben açıkçası baya etkilendim

ben böyle olaylardan çok etkilenirim..koyardım herhalde

Canim kendim yasamadigim için etkilenir mıydım bilmiyorum
Ama ismini de ömür boyu taşıyacak
Anne baba olarak icinizw sineni koyun derim ben

Kasık ağrısı hissedeniniz varmı, uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum yok gecmio karnım taş gibi kesilio doktorumu arayıp sormam lazımmı ayaktayken bile batıyor resmen normalmi bu aylarda acaba

Babası girer o zaman Her seferinde girmek gerekiyor mu bilmiyorum bu arada. Belki ilk seferde alıştırmak içindir.

Hahaahaa babasını evde zor görüyor çocuk benim eşimin işi biraz yoğun. 9d
Tum lohusa geceliklerindeki niye gobekte hala bebek varmis gibi resim.koyuyorlar acaba
Hamileyken de giyilebiliyor çünkü canım pijamalar da öyle

Bende ağırlık orda hissediyorum. Dr ayaklaridir demişti. Siz iyisiniz umarim
Evet canim, oglanin ayaklari orda boyle iki ayagiyla marş yapar gibi vurup zipliyo gogsumun altina da kafasini vuruyodu. Doktorum duyar duymaz olcelim dedi. İyiki de olcmus. Dünden bu yana cok iyiyim, cok sukur atlaticaz. 35 li haftalari gorcez beni bu gruptan sizlerden ayrilmak istemiyorum

Kasık ağrısı hissedeniniz varmı, uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum yok gecmio karnım taş gibi kesilio doktorumu arayıp sormam lazımmı ayaktayken bile batıyor resmen normalmi bu aylarda acaba
Geçenlerde burda biri paylaşmıştı. Yalancı sancı düzensiz kasılma ve kasık ağrısı şekkçlinde oluyormuş. Yalancı sancı olabilir mi?
Yine de msj atabiliyorsan bir sor istersen. Bende de olmuştu bi kere nst çektir dedi. Bişey çıkmadı şükür

Yaa kiz versiyonunu soyliyim bnde neden erkek dyor neyi farkli ki erkrk olmus anne dyor sonra donuyor babasina sen erkeksin senin annemden ne farkin var dyor ben kizim neden kizim ya dyor bizde pipi si var diyemiycemize gore arkadaslarini gosteriyoruz ornek bak oda erkek falan dye ama ikna edemiyiruz pipi felan desek bakim gosterin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…