Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ölçülerini kaç yaptırıyorsun? benim oğlan döne döne yatıyordu 90lık yatakta, şimdi şlkokula gidiyor sürekli çarpıyor bana büyük yatak alın bu bana yetmiyor diyor
Ölculerini bilmiyorum inanki babasi ilgileniyor modeli bnden gerisi ondan soylymde buyuk yaptrsin bollum sellim yatsin

Canım benim ilk bebeğim sezeryandi,su an da bir sıkıntı olmazsa 37. Haftaya kadar çalışacağım sezeryan olacak yine ilk dogum sezeryan oldu diye böyle bir şey diyemez bir sorunun varmi Hamilelikle ilgili
Yok canım her sey yolunda

Ben 2. sezeryanda pijama giydim hiç rahatsız olmadım. Ben pijama ile daha rahat ediyorum. Dikişe de rahatsızlık vermedi, zaten lohusa pijamaları belden ayarlanabilir olduğu için sıkıntı çıkarmadı. Ben yine pijama götüreceğim. Malum ben yaşlı olduğum için dizlerim gecelikte üşüyor

Ben kizim da 2 gece kaldim iki gunde gecelik giydim lahusa kilodu giymek icin o pijamayi cikarip giyme ihtimali bile eski dikislerimi sizlatiyor

Dikişin olduğu için pijama olmuyor cnm iyice iyileşmek lazım.

Hanımlar grip veya ağrı durumlarında parol kullanan oldu mu? Ben gebelik boyunca hiç almadım ama bugün 2 tane aldım çünkü çok fena grip oldum. Sizler en fazla kaç tane kullandınız?
Ben enfeksiyonda ateşim var diye kullandım canım. Şöyle bir durum var ama parolu yatağa girmeden 30 dk önce al ki terletsin seni. Yoksa bir işe yaramıyor

Tum lohusa geceliklerindeki niye gobekte hala bebek varmis gibi resim.koyuyorlar acaba
Çünkü doğum sonrası bir müddet aynı göbekle geziyoruz daha gevşek haliyle ama gayet göbek hamile gibi,sonra gidiyor o.bazılarında erken,bazılarında geç

1 hafta sonra göbek deliğinin tam ortasında hissedersin canım sonra kaburgalarında kafalarına göre tekme savuruyorlar

Erkek milleti anam kıymetli olur arabaları

Bazen doktorlar kendi izinleri mahvolmasın diye hamile kadınları feda ediyorlar erkene alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…