Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ablam " kızlarda pipi yerine çişini yapacak başka delik var " demişti de çocuk deliği görmek istiyorum diye tutturdu. Sonra kız barbi aldılar galiba...

Merhaba arkadaşlar sürekli okuyorum takipdeyim ama pek yazı yazmıyorum.isim tablosu yapılsa nasıl olur moon83 ben çok kararsızım mesela belki benim gibiler için faydalı olur

Sadece hamileyken degil normaldede yemem ben et bu ayni seye benziyor sutu olmayan bir anneye gogusleri sarkmasin dye emzirmiyor derler ya onun kadar aci birsey cahillikten baska birsey degil
bencede yani normalde yapamadığını hamileyken yapman çok zor zaten insan normal yediğini yiyemiyor

Ayy ne guzel
İnsallah allahim hepimize kolaylik versin. Korkum dikis oldugu icin yirtip gelirlermi diye endiseliyim.
şimdi şöyleki ablam geçen hafta doğum yaptı ve malesef eski dikişlerini açtırmış
doktoru ağrın olduğu gibi gel dedi o da kendince idare edeyim dedi
ve doğumda doktor karnını açtığı gibi nasıl dayandın rahmin kağıt gibi kalmış eskiler hep açılmış dedi
yani son haftalarda çok kontrollü olmalıyız

Kaç yaşına kadar yattı park yatakta
yani tam yattı kesinlikle diyemem çünkü emzirme sürecinde gece al koy zor oluyo çok kalkıldığı için
genelde yanımda yattı ama 2 yaştan sonra odayı ayırdım yatağını odasına koydum git gel yaptım şu an 3 yaş 4 aylık hala gece kalkar ya yanıma gelir ya uyanır beni çağırır
ama park yatak kullanışlı yani bence 2-3 yaşa kadar kullanılabilir tabi ebatta önemli ben 70x100 aldım yatağı

yani çok takılmamaya çalışıyorum kiloya eni sonu gidiyo sadece doğum sonrası kıyafet sorunu çıkıyor bu beni daha çok düşündüren açıkçası çünkü hemen veremiyoruz

Gebedaşlarimmm bir soruyla daha geldim hastaneye kac hastane cikisiyla gitmeliyiz
tecrübe olarak söylüyorum ki bebek üstünü çok batırıyo
yani benimki de yeğenlerimde öyle oldu
bez mesela 20 adet aldım yetmedi bile
kıyafette en az 4-5 takım yok en az ama hastane çıkışın 1 adet olsa bile yedek kıyafeti olsun bebeğin

Günaydın kızlar bugün kontrol günü. Şu 2 haftadır karnım fena çıktı benim hiç yoktu önceden. Ama şöyle bir sorun var öne doğru büyüyor yanlar boş. Bu yüzden önden bakınca gözükmüyor ama yandan baya dışarıda. Bir de şöyle bir durum var öne doğru büyüdüğü için herhalde yanlarım çok geriliyor.

unutmasak 2. ve 3.ler gelmez zaten hayatımıza

erkek mi canım bebiş
erkek genelde sivri büyük yani benim ikinci erkek bu aynen dediğin gibi
yanlarım çok gergin göbek sivrice sağlıklı iyi olsun da gerisi boş tabiki

Ayy ne güzel yaaa,benim eşim de başımda vıdı vıdı,be yesem cık cık ediyor,şunu yemedin bunu yemedin ,onu mu yiyorsun cık cık cık sürekli
çok güzel cevabım varki sananee
kızlar hamilelik prenseslik cidden doğunca bize kimse bakmıyor o yüzden tadını çıkarın doğunca herşey değişecek

Ben gittiğim hastahanede beklerken nst ye takır takır millet giriyo,kimsenin de ödeme yaptığını görmedim. Hatta hiç duymadım,şuan şaşkınım
bandrol alırken söylüyorsun nst de var diye ona da orda ödeme yapıp alıyorsun ayrı bandrolü bizde

erkek mi canım bebiş
erkek genelde sivri büyük yani benim ikinci erkek bu aynen dediğin gibi
yanlarım çok gergin göbek sivrice sağlıklı iyi olsun da gerisi boş tabiki
Yok kız ama affedersiniz şeyimi göremiyorum öyle öne doğru uzadı yavaş yavaş ayaklarım da kayboluyor. Ama bel boşluğu var. Göbek deliğim dışarıya doğru çıkmaya başlado

kızlar ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum
kan idrar ve biyokimya veriyorum
doktorum kabul ediyor sonuçları
bende özel hastaneye gidiyorum

Yok kız ama affedersiniz şeyimi göremiyorum öyle öne doğru uzadı yavaş yavaş ayaklarım da kayboluyor. Ama bel boşluğu var. Göbek deliğim dışarıya doğru çıkmaya başlado
eskilerin tezi çürüdü o zaman
eskiler sivriyse erkek yassıysa kız der ondan sordum

kızlar muayene aralarınız ne kadar?
yani ne kadar sıklıkla doktorunuz çağırıyor?
benimki ayda 1 nerdeyse merak ediyorum bebisi cok uzun geliyor bana..
bende normalde ayda bir ama bu ay gidemedim sanırım 1 buçuk ayı bulacak gitmem ya da 2 ye yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…