Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
yoğun çalışıyorsa Allah kolaylık versin, kendine sütlü bi kahve kaçamağı yap camın kenarına otur ve 3 ay sonrasını düşün günün güzelleşsin ben böyle herkese mal olmuş günleri sevmiyorum, kendidoğumgünlerimiz ya da kendimize özgü diğer günler daha anlamlı geliyor, aslında hepsi hikaye hergün yeni bir gün

ayyy evet ya benim de bazen o kadar aşağılara vuruyordu ki niye bu kadar aşağıda yav diye tedirgin oluyordum doktor yükselecek daha dur dedi :) şimdilerde kaburgalarıma dayandı hanfendi ittirdikçe ittiriyor :)
senin dikişler olduğu için huzursuz oluyorsundur tabi çok normal, ayakta kalmamak çok yorulmamak falan gerekiyordur di mi? dikkat et aman

Kızlar, ölücem göğüslerimin kasintisindan uyku uyutmuyor yada uykumdan uyandiracak kadar kuvvetli. Vaselin sürdüm bioderma sürdüm. Bana misn demedi ! Var mi ayni dertten muzdarip
göğüs ve karın bölgemi kaşımaya yetişemiyorum o yüzden artık tarakla kaşıyorum sabrediyorum sabrediyorum okşar gibi kaşıntısını almaya çalışıyorum ama günde 1 kaçamak hakkı verdim kendime atletin üstünden tarakla iyice bi rahatlıyorum sonra da güreşçiler gibi yağlanıyorum

ben yatmadan 2 saat önce falan yoğurt yiyorum koca 1 kase, yatarken yeyince reflü gibi ekşi ekşi apzıma geliyor
bir de akşam yemekten sonra muz yiyorum, potasyum var ya içinde, kramplar için falan

cennet neden anaların ayağı altında işte bu yüzden babalar oooh

Ah canım keşke sadece bugün yanımda olmasa. Sürekli yurtdışında. Doğuma kadar da gelmeyecek yanımıza. Bugün bana evlenme teklif ettiği için Farklı bir anlamı var. Yoksa ben de sevmem ticari amaca dönüştürülmüş günleri. O gün benim için evlendiğim gün kadar özel bir gündü. Doğum günlerimizde, yıl dönümümüzde, yılbaşında vs hiçbirinde yoktu. Böyle üst üste biriktikçe üzüyor insanı ister istemez.

Aksi gibi de bugün temizlik günü. Her yer her yerde. Kendime oturup huzur bulacak yer bulamıyorum desem yeri. Dışarı çıkıp hava alıcam biraz kargo margo gönderme bahanesiyle. Desteğin için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bende bir tanidigima dedim istiare yat isim aklima gelmiyor diye ruyadinda meryem goŕmuş bende aymira meryem koyacagım insallah.

Merhaba arkadaşlar sürekli okuyorum takipdeyim ama pek yazı yazmıyorum.isim tablosu yapılsa nasıl olur moon83 ben çok kararsızım mesela belki benim gibiler için faydalı olur
Bebek ismi icin mi cnm

60*120 de yatacağı süre çok kısıtlı olur bence, ben de anneme ikeadaki beşiklerden alayım diyordum çok şirinler masif olanları da var ama 60cm yi görünce cıks dedim olmaz
Öyle mi diyosunuz kızlar of yine çıkmaza girdim ne zormuş beşik seçimi de

Biz de bundan almayi dusunuyorduk ama tecrubeli anneler pek onermemis aslinda aciklamalarinda cocuk 5 yasa kullanabilir yaziyor

Ben de 60×120 aldım küçük gibi görünüyor ama kurunca boyutunun yeterli olduğunu anladım.

Kizlar bu dogum sonrasi kullanilan inceltici korseler, dogum sezaryen olsa bile kullanilabiliyor mu? Aranizda deneyip memnun kalan var mi? Suan bir sayfada kampanya var ama dogum seklimi bilemedigim icin karar veremedim alip almamaya

Biz de bundan almayi dusunuyorduk ama tecrubeli anneler pek onermemis aslinda aciklamalarinda cocuk 5 yasa kullanabilir yaziyor
Ben de 60×120 aldım küçük gibi görünüyor ama kurunca boyutunun yeterli olduğunu anladım.
Böyle şeyler çocuğuna göre değişiyor sanırım yaşamadan bilemicez ama işte bi kerelik güzel bişey alınsın istiyorum normal karyola beşiklerdense kademeliler daha mantıklı geldi

Yok kız ama affedersiniz şeyimi göremiyorum öyle öne doğru uzadı yavaş yavaş ayaklarım da kayboluyor. Ama bel boşluğu var. Göbek deliğim dışarıya doğru çıkmaya başlado
Göremicen tabi normal 24 hafta olmuş daha çıkmasın da napsın göbeğin

Kizlar bu dogum sonrasi kullanilan inceltici korseler, dogum sezaryen olsa bile kullanilabiliyor mu? Aranizda deneyip memnun kalan var mi? Suan bir sayfada kampanya var ama dogum seklimi bilemedigim icin karar veremedim alip almamaya
Canım ben onu biraz araştırmıştım da normal doğum da hastanede bile kullanabiliomuşun. Ama doğum sezeryan olursa bir ay dikişlerin iyileşmesi tavsiye ediliyor ama her türlü kullanabilir mişiz. Ama sezeryanda da doktorla görüşüp daha kısa sürede kullanmaya başlayanlar ve sıkıntı yaşamayanlar varmış

Böyle şeyler çocuğuna göre değişiyor sanırım yaşamadan bilemicez ama işte bi kerelik güzel bişey alınsın istiyorum normal karyola beşiklerdense kademeliler daha mantıklı geldi
Evet ben de kademeli olmasını özellikle istedim, ön korkuluğu da çıkınca 3 yaşına kadar yatabilecek gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…