Bu tarz tekerlekli anne yanı olabilen ve yatak kademeli beşikleri biraz araştırdım. Yer sıkıntım olduğu için çok kullanışlı gibi anne yanı da oluyor çocuk büyüdükçe yatak daha alta monte ediliyor. 60x120 ölçü sizce çok mu küçük sadece ölçüsü kafama takıldı 70 olanları tam istediğim gibi bulamadım
birşey danisicam kızlar
ilk bebisim sezaryandi 2 gecelik takımı götürmüştüm 2 sinide kullandim malum kan fln bulasabiliyor..
geceliklerden birini bulamadim, tek takım var bir de pentiden yari saten pijama takımı aldim çok heves edip..sezaryan olup pijama takimi ile rahat eden var mı ?
illa gecelik mi olmalı?
sonda falan olacağı için gecelik daha iyi bence canım ama zaten 6 saat sonra ayağa kaldırıyorlar wc için sonra kalkıp gidiyorsun
o süreçte pijama giyersin kirlenirse sorun olmaz çıkana kadar diye düşünüyorum
Bu tarz tekerlekli anne yanı olabilen ve yatak kademeli beşikleri biraz araştırdım. Yer sıkıntım olduğu için çok kullanışlı gibi anne yanı da oluyor çocuk büyüdükçe yatak daha alta monte ediliyor. 60x120 ölçü sizce çok mu küçük sadece ölçüsü kafama takıldı 70 olanları tam istediğim gibi bulamadım
hiç duymadım ahmet bey için bu cümleyi
ayrıca alkollü girmesi ne gibi bir sorun yaratmış
zil zurna mıymış ayakta mı duramıyormuş
merak ettim aydınlatır mısınız
Bilemiyorum detayini sadece duydum, görmedim. Her kim olursa olsun bir doktorun ya da bir öğretmenin ya da farkli meslek gurubundan kimsenin alkollü bir sekilde iş yapması etik degil diye düşünüyorum
şimdi şöyleki ablam geçen hafta doğum yaptı ve malesef eski dikişlerini açtırmış
doktoru ağrın olduğu gibi gel dedi o da kendince idare edeyim dedi
ve doğumda doktor karnını açtığı gibi nasıl dayandın rahmin kağıt gibi kalmış eskiler hep açılmış dedi
yani son haftalarda çok kontrollü olmalıyız
Günaydın kızlar. Gününüz güpgüzel geçsin. Bugün beni çok sıcak basıyor. Oğlumun da burnu akıp duruyor. Okula göndermedim bugün. Pazar günkü yüzmeyi de haftaya erteledim. Dünden beri de başım ağrıyor. Ay ne sıkıcı gün bugün yav. Umarım düzelir gün içinde.
Yıllar önce bugün eşim bana evlenme teklif etmişti. Diğer özel günlerde olduğu gibi bugün de yanımda yok. O da canımı ayrı sıkıyor.
evet var
çünkü bu adam gece 3 de olsa doğum haberi geldiğinde hemen hastaneye koşan bir adam. yani mesai saati dışında alkol alması kimseyi ilgilendirmez
kendini iyi hissetmese bunu hastasına hemen söyleyip güvendiği ebelerine emanet edecek bir adam.
o yüzden sordum mesai saatleri içinde alkol aldıysa evet hiç etik değil
ama kalıp da biri gece yarısı ısrarla doktorunu çağırdıysa bu farklıdır.
ne yapsın adam her an biri çağırabilir diye gece gündüz tetikte mi beklesin alkolü mü bıraksın
Küçük canım gerçekten çünkü döne döne yatıyorlar ve 60 cm boylarına yetmez boyunları bükülür, oğlum 90 cm şu anda sürekli kafasını vuruyor sığmıyor sıpa 70-130 yatağımız ki bizim yatağa birleşik o taraftan da yeri bol bu yüzden yatağını bile 100 cm yapıyoruz. 1 yaşında ortalama 75-80 cm olurlar ona da düşünmelisin.
Bilemiyorum detayini sadece duydum, görmedim. Her kim olursa olsun bir doktorun ya da bir öğretmenin ya da farkli meslek gurubundan kimsenin alkollü bir sekilde iş yapması etik degil diye düşünüyorum
evet değil ama mesai saatleri içinde
gecenin bir vakti ısrarla doktorum gelsin diyen bir hasta varsa ve hasta ısrar ettiyse olaya daha farklı bakılmalı diye düşünüyorum çok teşekkür ederim cevabınız için. sizin de doktorunuz ahmet bey mi?
60*120 de yatacağı süre çok kısıtlı olur bence, ben de anneme ikeadaki beşiklerden alayım diyordum çok şirinler masif olanları da var ama 60cm yi görünce cıks dedim olmaz
Kasık ağrısı hissedeniniz varmı, uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum yok gecmio karnım taş gibi kesilio doktorumu arayıp sormam lazımmı ayaktayken bile batıyor resmen normalmi bu aylarda acaba
birşey danisicam kızlar
ilk bebisim sezaryandi 2 gecelik takımı götürmüştüm 2 sinide kullandim malum kan fln bulasabiliyor..
geceliklerden birini bulamadim, tek takım var bir de pentiden yari saten pijama takımı aldim çok heves edip..sezaryan olup pijama takimi ile rahat eden var mı ?
illa gecelik mi olmalı?
ben hastanede gecelik giydim sonda olduğu için, sonra hep pijama giydim, lohusa pijaması da değil önden düpğmeli normal pijama aldım dagiden, ay nasıl güzellerdi pembe leoparlı falan, şimdi hiç beğenemiyorum, gecelikle oram buram açıldı derdi olmadı daha rahat ettim
Eki Görüntüle 2590098
Eki Görüntüle 2590099
Bugunde bunlari aldim daha internetten aldiklarim gelmedi.kendime gecelik terlik emzirme sutyeni falan alacagim.eskiden kalma lila rengi var sabahlikli ama bir.tane daha almam lazim.
Kasık ağrısı hissedeniniz varmı, uzanıyorum ayaklarımı uzatıyorum yok gecmio karnım taş gibi kesilio doktorumu arayıp sormam lazımmı ayaktayken bile batıyor resmen normalmi bu aylarda acaba