Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

ben sezeryanla doğum yapmama rağmen taburcu olduğum gün evde takmaya başladım.şu beli kavrayan cırt cırtlı olandan alırsanız rahat edersiniz.hem dikişe denk gelmez hemde wc ihtiyaciniz oldugunda diğerlerini cikartmasi çile gibi..yalniz ben xs almama rağmen büyük gibi gelmişti 1 gün takıp attım

Tabiki mesai saatleri dışında ve ısrar kıyamet çağırıldıysa durum farklı.Doktoru bundan sebep gömmeye gerek yok

tey tey erkeklerin yalanlarıda hep aynı biz nişanlıyken onun arabasıda çok kıymetliydi en sonunda ögretme bana al arabanla evlen demiştim ben seni düşünüyorum bilmem ne
yaa geçmişe gitme bak adamla daha konuşuyoruz yeni tanıştık ben araba bilmiyorum dedim ilk benim arabamı kullanırsın falan diyo bana bak bak
evet hakkını yemem öğretti evlendik hemen ehliyetimi aldı
kaza yaptım akşamına oturttu koltuğa korkma diye ama sürekli süper araba kullanmamı bekliyo

Kizlar bu dogum sonrasi kullanilan inceltici korseler, dogum sezaryen olsa bile kullanilabiliyor mu? Aranizda deneyip memnun kalan var mi? Suan bir sayfada kampanya var ama dogum seklimi bilemedigim icin karar veremedim alip almamaya
sezeryan korsesi ayrı satılıyor ama hiç rahat değil ince yumuşak ve esnek bir korse alabilirsin sıkmayan ama toplayan. çünkü doğum şeklin ne olursa olsun içinden bir basket topu çıkıyor ve rahmin sarkıyor kendini toplaması 40 günlük kanama ile mümkün oluyor. elinle tutmak zorunda kalıyorsun göbeğini ağrı yapıyor ama annelik harika süper on numara

İlk doğumundan ne kadar geçmişti ablanın? Dikiş dediğin sezeryan dikişi değil mi?
@peynirsiz in bahsettiği o dikiş değil ama rahim ağzı dikişi
evet ablamın iç dikişleri açılmış 3 sene bitti tam 2016 aralıktı kızı son haftası
ikinci kızda 2020 şubat oldu işte daha geçen hafta

ya biliyorum cok kel alaka ama,
upuzuuun zamandir elime ayna alıp kendime bakmamıştım.simdi baktım burnumun ucunda siyah noktalar var ilk kez başıma geliyor..hamileyken su siyah nokta bantlarini kullanmakta sakınca olur mu sizce?
netten baktım bisiy bulamadim yorum falan

doğum sancıları başladığı için kasılmalar kasları zedelemiş demek ki ? çok nadir bir durum aslında çünkü sezeryan sonrası 1 yılda bile doğum yapanlar var dikişler etkilenmiyor o kadar kasılmaya rağmen. kişinin rahim yapısına sezeryan yarasına bağlı olabilir.

olmaz çünkü onlarda herhangi zararlı bir kimsayasal yok yapıştırma sadece. ben de kullansam iyi olacak ama burnumda sivilce çıkıyor artık normalde olmazdı sivilcem.

olmaz çünkü onlarda herhangi zararlı bir kimsayasal yok yapıştırma sadece. ben de kullansam iyi olacak ama burnumda sivilce çıkıyor artık normalde olmazdı sivilcem.

34 yaşındayım ilk kez siyah nokta görüyorum acaba hamilelikten mi bizim sivilceler siyah noktalar
oysaki hayatımın en makyajsız aylarını geçiriyorum

Öyle mi diyosunuz kızlar of yine çıkmaza girdim ne zormuş beşik seçimi de
sabah biri İkea'dan aldım yazmıştı sanki, kimdi bulamadım, benim görüşüm böyle canım belki seninki yatar ama yerin ve imkanın varsa bi 10cm büyük olsa daha garanti olur

o bantları ergenikte kullanıyordum ama işe pek yaramıyordu, işe yarıyorsa kullan bence n'olcak, ama onun yerine maşrapayı sıcak suyla doldur yüzüne tut buharını, sonra da kendin sık bence ama tırnaklarınla değil, kenarındaki sert etlerle, iz olmasın

Kızlar seker yukleme sonucuma baktim enabızdan 138 yaziyo sınır 140. Ama benden yüklemeden once kan almadılar anlamadim randevuma daha var

Kızlar seker yukleme sonucuma baktim enabızdan 138 yaziyo sınır 140. Ama benden yüklemeden once kan almadılar anlamadim randevuma daha var
Benden de önce kan almadılar,128 di benimki de sana da normal diyecektir,140 'ın baya üstünde çıkanlar oluyor,onlara tekrar yaptıriyorlar

Benden de önce kan almadılar,128 di benimki de sana da normal diyecektir,140 'ın baya üstünde çıkanlar oluyor,onlara tekrar yaptıriyorlar
Şeker yüklemesinden önce kan alıp açlık şekerine de bakılıyor. Sizinkine neden bakmamışlar, ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…