doğum sancıları başladığı için kasılmalar kasları zedelemiş demek ki ? çok nadir bir durum aslında çünkü sezeryan sonrası 1 yılda bile doğum yapanlar var dikişler etkilenmiyor o kadar kasılmaya rağmen. kişinin rahim yapısına sezeryan yarasına bağlı olabilir.
Hanımlar grip veya ağrı durumlarında parol kullanan oldu mu? Ben gebelik boyunca hiç almadım ama bugün 2 tane aldım çünkü çok fena grip oldum. Sizler en fazla kaç tane kullandınız?
Evet canim, oglanin ayaklari orda boyle iki ayagiyla marş yapar gibi vurup zipliyo gogsumun altina da kafasini vuruyodu. Doktorum duyar duymaz olcelim dedi. İyiki de olcmus. Dünden bu yana cok iyiyim, cok sukur atlaticaz. 35 li haftalari gorcez beni bu gruptan sizlerden ayrilmak istemiyorum
sezeryan korsesi ayrı satılıyor ama hiç rahat değil ince yumuşak ve esnek bir korse alabilirsin sıkmayan ama toplayan. çünkü doğum şeklin ne olursa olsun içinden bir basket topu çıkıyor ve rahmin sarkıyor kendini toplaması 40 günlük kanama ile mümkün oluyor. elinle tutmak zorunda kalıyorsun göbeğini ağrı yapıyor ama annelik harika süper on numara
O boşluk hissi çok garip gerçekten. Ayağa kalkınca tutma isteği uyanıyor sanki karnından bişey düşüverecekmiş gibi. O boşluk hissi anlatılmaz çok garip bişey
Kizlar bn seker yuklemesi icin gittigimde o sekerli icecegi ictkten sonra kustm yani bakilamadi sekerime. doktorda aclik ve tokluk bakalm dedi kan sonuclarinda aclik 62 tokluk 78 normal mi ?