Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bn seker yuklemesi icin gittigimde o sekerli icecegi ictkten sonra kustm yani bakilamadi sekerime. doktorda aclik ve tokluk bakalm dedi kan sonuclarinda aclik 62 tokluk 78 normal mi ?
Düşük cnm bu çok kötü bir şey değil ama düşük nedense. Gebelik şekeri yoktur.benim 64 olduğunda acile gitmem gerekti uyuşma yaşamıştım.

YokoOno buhar makinelerinde e-bebekte indirim var, hatırlatma istemiştin ❤❤
Sağol kuzum. Asıl almak istediğim tükenmiş ben fırsat bulup da alana kadar. Onun yerine bir alt versiyonunu aldım.
Bunu alacaktım:

O tükendiği için şunu aldım:

sizin işiniz daha zor. Allah kolaylık versin.
Kızım uyumadan yetişmeye çalışıyor her akşam. Zor da olsa kısa süre görebilmek için. Buna şükür.
Halinize şükredin. Bizimkiler anca whatsapptan görüntülü konuşuyorlar. Sağol canım.

Selam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diye sildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh

Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.

Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı ve açılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim

Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcez servise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı

Güle güle kullan, eminim çok faydasını göreceksin.

Aman aman neler yaşamışsın

Hoşgeldinn, oyy çok geçmiş olsun neyse ki hiç sorun yokmuş çok sevindim ama kolunu görünce içimden birşeyler koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…