- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
Yanlış mı gördüm ki acabaa
Ben hiç yemedim
Muhtemelen yüzde lekeler bile oluyor34 yaşındayım ilk kez siyah nokta görüyorum acaba hamilelikten mi bizim sivilceler siyah noktalar
oysaki hayatımın en makyajsız aylarını geçiriyorum
Bebeğim nerede bebemi verinO boşluk hissi çok garip gerçekten. Ayağa kalkınca tutma isteği uyanıyor sanki karnından bişey düşüverecekmiş gibi. O boşluk hissi anlatılmaz çok garip bişey
Düşük cnm bu çok kötü bir şey değil ama düşük nedense. Gebelik şekeri yoktur.benim 64 olduğunda acile gitmem gerekti uyuşma yaşamıştım.Kizlar bn seker yuklemesi icin gittigimde o sekerli icecegi ictkten sonra kustm yani bakilamadi sekerime. doktorda aclik ve tokluk bakalm dedi kan sonuclarinda aclik 62 tokluk 78 normal mi ?
Engel demek oluyor,herhalde dimi,kaç gündür yok,görüp yazamıyor muBende merak ettim baktım..20 dk önce buraya baktığını görünce rahatladimama niye ban yemiş onu ogrenemedim
Numan hocaya iyi diyolar kuzum memnun gidenlerEmel bilici canim ama Numan beye geçiş yapcam bir ay sonra
Ben bir de tek sefer de hamile kaldım. Eşim şu an çok tırsıyorüstüne ceket atsam hamile kalıyormuşsun sen aman kaza maza dikkat edelim ileride diyor
Bnm herhangi bi sikayetm yok ama nden dusuk acabaDüşük cnm bu çok kötü bir şey değil ama düşük nedense. Gebelik şekeri yoktur.benim 64 olduğunda acile gitmem gerekti uyuşma yaşamıştım.
Bebeğiniz için örgü patik almak ister misinizBen de bebeğim için çeşit çeşit kanaviçe panolar yapıyorum, bugün bunu yaptım mesela. Evde vakit geçmiyor başka türlü, keşke örgü bilsem de birşeyler örebilsem
Insallah canimm biraz erkek diye cekincem var ama yapcak bi sey yok artikNuman hocaya iyi diyolar kuzum memnun gidenler
Sağol kuzum. Asıl almak istediğim tükenmiş ben fırsat bulup da alana kadar. Onun yerine bir alt versiyonunu aldım.YokoOno buhar makinelerinde e-bebekte indirim var, hatırlatma istemiştin ❤❤
Halinize şükredin. Bizimkiler anca whatsapptan görüntülü konuşuyorlar. Sağol canım.sizin işiniz daha zor. Allah kolaylık versin.
Kızım uyumadan yetişmeye çalışıyor her akşam. Zor da olsa kısa süre görebilmek için. Buna şükür.
Güle güle kullan, eminim çok faydasını göreceksin.Sağol kuzum. Asıl almak istediğim tükenmiş ben fırsat bulup da alana kadar. Onun yerine bir alt versiyonunu aldım.
Bunu alacaktım:
Vicks VUL575 E4 Buhar Makinesi
Projeksiyon Özellikli Hava Nemlendirici (Serin Buhar) Etkileyici ve Huzur Veren Uyku Vakti Ortamı Eşsiz hava nemlendirici ve projeksiyon özelliği birleşimi ile çocuğunuzun odasını büyülü ve huzur veren bir uyku vakti ortamına çevirir. Manuel olarak 3 rüya temasından birini seçin. Projektör...www.e-bebek.com
O tükendiği için şunu aldım:
Vicks VUL520 Buhar Makinesi
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alıÅveriÅ sitesi ve maÄazaları olan ebebek, 2001'den bu yana anne ilgisi uzman bilgisiyle yanınızda!www.e-bebek.com
Aman aman neler yaşamışsınSelam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Hoşgeldinn, oyy çok geçmiş olsun neyse ki hiç sorun yokmuş çok sevindim ama kolunu görünce içimden birşeyler koptuSelam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Evet doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doğumhanesinden geçtim doktorları hemşireleri gördüm minik bi prova olduAman aman neler yaşamışsın
Sağol canımm, çok şükür. Kolum da acımıyor acı duymadım ama iz kaldıHoşgeldinn, oyy çok geçmiş olsun neyse ki hiç sorun yokmuş çok sevindim ama kolunu görünce içimden birşeyler koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?