- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi her şey yolunda değil mi? Benim de şeker yüklemesinde 2 kolum böyle morardı nedense.Selam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Sağol canım. Bizim oğlanın da burnu şar şar akıyor günlerdir. Bunun bir de vicks tableti varmış. Etkisini arttırıyormuş. Ondan da aldım. Bakalım ne kadar etkili olacak.Güle güle kullan, eminim çok faydasını göreceksin.
Çok sağol YokoOno her şey yolunda şükür. Moraran kısım şeker yüklemesinden değil aslında sonrasında damar yolu açtılar doğumhanede, ordan kalma.Çok geçmiş olsun canım. Şimdi her şey yolunda değil mi? Benim de şeker yüklemesinde 2 kolum böyle morardı nedense.
Doğumhaneye almaları da çok enteresan gerçekten ya. Resmen travma ortamı yaratmışlar. Doğurmayacak insanı doğurtur bunlar. Ben de şimdi baktım sonuçlarıma. 85,101,110 benim sonuçlar da. 3 kez alınmıştı ve 75lik şeker verilmişti. Normal diye biliyorum bizim değerler.Çok sağol YokoOno her şey yolunda şükür. Moraran kısım şeker yüklemesinden değil aslında sonrasında damar yolu açtılar doğumhanede, ordan kalma.
Şeker demişken, enabızda iki değer var bunla ilgili, glukoz 94, glukoz tolerans testi 97 görünüyor. Biri öncesini biri sonrasını mı ifade ediyor. 140’tan düşük olması gereken değerden bahsediliyordu burada o mu 97 çıkmış benim.
Değerlerimiz iyiymiş şükürDoğumhaneye almaları da çok enteresan gerçekten ya. Resmen travma ortamı yaratmışlar. Doğurmayacak insanı doğurtur bunlar. Ben de şimdi baktım sonuçlarıma. 85,101,110 benim sonuçlar da. 3 kez alınmıştı ve 75lik şeker verilmişti. Normal diye biliyorum bizim değerler.
Benim kollar da bu durumda.
Evet canımDeğerlerimiz iyiymiş şükür
Ay geçmiş olsunSelam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Yok canim hiçbir şey olmuyorKızlar deneyimli Annisler şimdi face de gördüm sütü sağıp buzluğa yada dolaba attıktan sonra tadı değişiyornuş bebek içmiyormuş atmadan önce Bi işlem mi yapılıyor nasıl oluyor o
Doktordan geldik benim yanakları tontik kızımı gördük ama çok hareketliydi.Doktor hiç durmuyor bu kız dedi. ♥
Selam herkese
Eki Görüntüle 2590530
Güzel o zaman sağol şekerim inşallah işe falan girersem sıkıntı olmasınYok canim hiçbir şey olmuyor
3 ay tazeliğini korur buzlukta
Dolabın altinda da 3 gün
İsitirken direkt ateşe koymak yanlış ,benmari usulü ısıtmak gerekiyor ☺
Aylik mi
Evet canım bebek isimleri için teklif sundum ama kabul edersenizBebek ismi icin mi cnm
Çok geçmiş olsun,nasıldı izlenimlerin,doğum yapanlar iyi diyor amaEvet doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doğumhanesinden geçtim doktorları hemşireleri gördüm minik bi prova oldu
İzlenimim kötüydü diyemem doğumhanedeki hemşireler hep canım tatlım şeklinde kibar hitap ediyorlardı, hatta hemşire damar yolu açmadan önce sordu iğne korkun var mı filan. Ben olumsuz bi izlenim edinmedim, muayene eden doktor biraz daha kibar olabilirdi ama işin 2 saniyede bitmesi adına iyi oldu :))Çok geçmiş olsun,nasıldı izlenimlerin,doğum yapanlar iyi diyor ama
Aylik mio da neydi giz
En azindan bir netlik var kuzum net olan seyi severimevet kuşum kaç kere girersen gir aylık ücret alıyolarmış. Artık ne zaman başlıyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?