Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi her şey yolunda değil mi? Benim de şeker yüklemesinde 2 kolum böyle morardı nedense.

Güle güle kullan, eminim çok faydasını göreceksin.
Sağol canım. Bizim oğlanın da burnu şar şar akıyor günlerdir. Bunun bir de vicks tableti varmış. Etkisini arttırıyormuş. Ondan da aldım. Bakalım ne kadar etkili olacak.

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi her şey yolunda değil mi? Benim de şeker yüklemesinde 2 kolum böyle morardı nedense.
Çok sağol YokoOno her şey yolunda şükür. Moraran kısım şeker yüklemesinden değil aslında sonrasında damar yolu açtılar doğumhanede, ordan kalma.

Şeker demişken, enabızda iki değer var bunla ilgili, glukoz 94, glukoz tolerans testi 97 görünüyor. Biri öncesini biri sonrasını mı ifade ediyor. 140’tan düşük olması gereken değerden bahsediliyordu burada o mu 97 çıkmış benim.

Doğumhaneye almaları da çok enteresan gerçekten ya. Resmen travma ortamı yaratmışlar. Doğurmayacak insanı doğurtur bunlar. Ben de şimdi baktım sonuçlarıma. 85,101,110 benim sonuçlar da. 3 kez alınmıştı ve 75lik şeker verilmişti. Normal diye biliyorum bizim değerler.

Benim kollar da bu durumda.

Eklentiler

• DD3C0E55-D318-49BD-A3AF-AAA8B10E886D.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 30
  • D4693417-0DDF-4A04-81B5-BE082373150F.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 43
Değerlerimiz iyiymiş şükür

Ay geçmiş olsun
Neyse ki bebiş iyiymiş

Kızlar deneyimli Annisler şimdi face de gördüm sütü sağıp buzluğa yada dolaba attıktan sonra tadı değişiyornuş bebek içmiyormuş atmadan önce Bi işlem mi yapılıyor nasıl oluyor o

Kızlar deneyimli Annisler şimdi face de gördüm sütü sağıp buzluğa yada dolaba attıktan sonra tadı değişiyornuş bebek içmiyormuş atmadan önce Bi işlem mi yapılıyor nasıl oluyor o
Yok canim hiçbir şey olmuyor
3 ay tazeliğini korur buzlukta
Dolabın altinda da 3 gün
İsitirken direkt ateşe koymak yanlış ,benmari usulü ısıtmak gerekiyor

Doktordan geldik benim yanakları tontik kızımı gördük ama çok hareketliydi. Doktor hiç durmuyor bu kız dedi. ♥

çok sevindimmm kuzummm Gözün aydın.

Yahu çok geçmiş olsun selocanım. Merak ettim seni ama 2 gün yok oldun başına neler gelmiş Şimdi iyisin madem sorun yok. Hoşgeldin.

Çok geçmiş olsun,nasıldı izlenimlerin,doğum yapanlar iyi diyor ama
İzlenimim kötüydü diyemem doğumhanedeki hemşireler hep canım tatlım şeklinde kibar hitap ediyorlardı, hatta hemşire damar yolu açmadan önce sordu iğne korkun var mı filan. Ben olumsuz bi izlenim edinmedim, muayene eden doktor biraz daha kibar olabilirdi ama işin 2 saniyede bitmesi adına iyi oldu :))
Stresli karmaşık bi ortam yoktu sakindi iyiydi darısı doğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…