Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba iyi oldugunuza sevindim. InshAllah sag-salim bebeklerinize kovusursunuz. Benimde ilk gebeligimde problem olmusdu rahim boyu banada serklaj yaptilar. 37 haftamda dikisi aldilar ve 2-3 saat sonra normal dogum yaptim. 2. gebeligimde de boyle problemim olmadi shukur. InshAllah sizde de her shey iyi olur vaktinde bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.

Coook.gecmis olsun ...

Nasil yani anlamadim, eski dikis diye bahsettigi rahim agzina atilan dikis mi

aminnn. Cok cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. İnsallah sizin guzel ilerler benim hamileligimde. Dikislri patlatma gibi bi ihtimal varmi peki biliyomusunuz

Engel demek oluyor,herhalde dimi,kaç gündür yok,görüp yazamıyor mu
Hem göremiyoruz hem yazamıyoruz. Anca offline olup üye değilmiş gibi sitede aylak aylak gezinip okuyoruz

yildiz63 sağol canım

P peynirsiz geçmiş olsun bence açılma patlama gibi ihtimalleri düşünme korunaklı bir yöntem olmasaydı doktor uygulamazdı, sen az hareket etmeye bol dinlenmeye bak bebeler sağlıkla doğar inşallah vaktinde

Benim baktiklarim latex korse diye geciyor ve kancali gobek kismindan. Unluler falan tavsiye etmis ama daha rahat birsey mi alinmali acaba??
Ben simdiden alayim dedim ya ama dogum seklimi bilmiyorum bir de baktiklarim latex korse yani yumusak ve rahat değildir sanki ama garanti veriyor... Peki onerebilcecegin bir marka vs var mi ben hic bilmiyorum bu korse piyasasini
Banlıyken sizi offline takip ettim Greensey çantadan ben de aldım çok beğendim sen beğendin mi güle güle kullanalım
Evet yaa canta süper hatta bebekten sonra kendime spor cantasi olarak devam ederim havali birsey sagollll bu arada cok gecmis olsun sana fragman yapilmis resmen simdiden gozune kestirdigin ebeleri ayirtsaydin

Evet canim, simdilik mi hamileligin sonuna kadarmi bilmiyorum ama wc harici kalkma dedi doktorum. Pazartesi kontrolde belli olacak.

Bugün bir damla kadar kan geldi normal sizce bebeğin harektlerini hissediyorum sukur

Canım annişler bir konuda fikre ihtiyacım var yarın akşamüstüne kadar kese vermeliyim. Sizce bu modele hangi iki renk daha yakışmış. Tam modelimiz fuşyalı olan bu arada. Olduğu gibi kalsın mı pudra pembeye mi çevireyim. İnanılmaz kararsızım

Eklentiler

• 0B13B713-17D0-49E8-BB5F-E0DA8D7E0332.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 94DC9C97-422E-4490-93BA-B46C969B9C0A.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 45
İkisi de birbirinden güzel ben de olsam karar veremezdim sanırım. Yine de fikir vermek gerekirse kullanım ve uyum açısından beyaz-pudra derim.

Ben bu cantayi kacirmisim atar misin fotosunu canimm

İkisi de birbirinden güzel ben de olsam karar veremezdim sanırım. Yine de fikir vermek gerekirse kullanım ve uyum açısından beyaz-pudra derim.
Fuşya ya vuruldum bende ama kombinlemej beni şu iki haftada bile öyle çok yordu kiii pudra olsa her türlü nevresim de uyar hemde di mi? Umarım geç kaldın demezler Korkuyorum bide ya böyle güzle durmazsa diye eşim beni kıtır kıtır keser

Evet ben de o açıdan düşündüm. Şimdiden hayırlı olsun her ikisi de gayet güzel, güle güle yatsın bebiş

Dur tahmin edeyim bu olayın senaristi neeeecaaaatiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…