- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Aylık sms paketi gibi fiyatlandırılmışevet kuşum kaç kere girersen gir aylık ücret alıyolarmış. Artık ne zaman başlıyosa
Evet engel ..ama görüyor mu görmüyormu orası bir muammaEngel demek oluyor,herhalde dimi,kaç gündür yok,görüp yazamıyor mu
Aaa hoşgeldin özlettin valla kendiniAylık sms paketi gibi fiyatlandırılmışaylık sınırsız nst 70 tl
Merhaba iyi oldugunuza sevindim. InshAllah sag-salim bebeklerinize kovusursunuz. Benimde ilk gebeligimde problem olmusdu rahim boyu banada serklaj yaptilar. 37 haftamda dikisi aldilar ve 2-3 saat sonra normal dogum yaptim. 2. gebeligimde de boyle problemim olmadi shukur. InshAllah sizde de her shey iyi olur vaktinde bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.Evet canim, oglanin ayaklari orda boyle iki ayagiyla marş yapar gibi vurup zipliyo gogsumun altina da kafasini vuruyodu. Doktorum duyar duymaz olcelim dedi. İyiki de olcmus. Dünden bu yana cok iyiyim, cok sukuratlaticaz. 35 li haftalari gorcez beni bu gruptan sizlerden ayrilmak istemiyorum
Coook.gecmis olsun ...Selam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Nasil yani anlamadim, eski dikis diye bahsettigi rahim agzina atilan dikis mişimdi şöyleki ablam geçen hafta doğum yaptı ve malesef eski dikişlerini açtırmış
doktoru ağrın olduğu gibi gel dedi o da kendince idare edeyim dedi
ve doğumda doktor karnını açtığı gibi nasıl dayandın rahmin kağıt gibi kalmış eskiler hep açılmış dedi
yani son haftalarda çok kontrollü olmalıyız
Merhaba iyi oldugunuza sevindim. InshAllah sag-salim bebeklerinize kovusursunuz. Benimde ilk gebeligimde problem olmusdu rahim boyu banada serklaj yaptilar. 37 haftamda dikisi aldilar ve 2-3 saat sonra normal dogum yaptim. 2. gebeligimde de boyle problemim olmadi shukur. InshAllah sizde de her shey iyi olur vaktinde bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.
Hem göremiyoruz hem yazamıyoruz. Anca offline olup üye değilmiş gibi sitede aylak aylak gezinip okuyoruzEngel demek oluyor,herhalde dimi,kaç gündür yok,görüp yazamıyor mu
Benim baktiklarim latex korse diye geciyor ve kancali gobek kismindan. Unluler falan tavsiye etmis ama daha rahat birsey mi alinmali acaba??ben sezeryanla doğum yapmama rağmen taburcu olduğum gün evde takmaya başladım.şu beli kavrayan cırt cırtlı olandan alırsanız rahat edersiniz.hem dikişe denk gelmez hemde wc ihtiyaciniz oldugunda diğerlerini cikartmasi çile gibi..yalniz ben xs almama rağmen büyük gibi gelmişti 1 gün takıp attım
Ben simdiden alayim dedim ya ama dogum seklimi bilmiyorum bir de baktiklarim latex korse yani yumusak ve rahat değildir sanki ama garanti veriyor... Peki onerebilcecegin bir marka vs var mi ben hic bilmiyorum bu korse piyasasinisezeryan korsesi ayrı satılıyor ama hiç rahat değil ince yumuşak ve esnek bir korse alabilirsin sıkmayan ama toplayan. çünkü doğum şeklin ne olursa olsun içinden bir basket topu çıkıyor ve rahmin sarkıyor kendini toplaması 40 günlük kanama ile mümkün oluyor. elinle tutmak zorunda kalıyorsun göbeğini ağrı yapıyorama annelik harika süper on numara
Evet yaa canta süper hatta bebekten sonra kendime spor cantasi olarak devam ederim havali birsey sagollllBanlıyken sizi offline takip ettimGreensey çantadan ben de aldım çok beğendim sen beğendin mi güle güle kullanalım
Evet canim, simdilik mi hamileligin sonuna kadarmi bilmiyorum ama wc harici kalkma dedi doktorum. Pazartesi kontrolde belli olacak.ayyy evet ya benim de bazen o kadar aşağılara vuruyordu ki niye bu kadar aşağıda yav diye tedirgin oluyordum doktor yükselecek daha dur dedi :) şimdilerde kaburgalarıma dayandı hanfendi ittirdikçe ittiriyor :)
senin dikişler olduğu için huzursuz oluyorsundur tabi çok normal, ayakta kalmamak çok yorulmamak falan gerekiyordur di mi? dikkat et aman
İkisi de birbirinden güzel ben de olsam karar veremezdim sanırım. Yine de fikir vermek gerekirse kullanım ve uyum açısından beyaz-pudra derim.Canım annişler bir konuda fikre ihtiyacım varyarın akşamüstüne kadar kese vermeliyim. Sizce bu modele hangi iki renk daha yakışmış. Tam modelimiz fuşyalı olan bu arada. Olduğu gibi kalsın mı pudra pembeye mi çevireyim. İnanılmaz kararsızım
Ben bu cantayi kacirmisim atar misin fotosunu canimmBenim baktiklarim latex korse diye geciyor ve kancali gobek kismindan. Unluler falan tavsiye etmis ama daha rahat birsey mi alinmali acaba??
Ben simdiden alayim dedim ya ama dogum seklimi bilmiyorum bir de baktiklarim latex korse yani yumusak ve rahat değildir sanki ama garanti veriyor... Peki onerebilcecegin bir marka vs var mi ben hic bilmiyorum bu korse piyasasini
Evet yaa canta süper hatta bebekten sonra kendime spor cantasi olarak devam ederim havali birsey sagollllbu arada cok gecmis olsun sana fragman yapilmis resmen simdiden gozune kestirdigin ebeleri ayirtsaydin
En mantıklısı doktoruna sorman ..bence bişey yoktur ama sor senBugün bir damla kadar kan geldi normal sizce bebeğin harektlerini hissediyorum sukur
Fuşya ya vuruldum bende ama kombinlemej beni şu iki haftada bile öyle çok yordu kiii pudra olsa her türlü nevresim de uyar hemde di mi? Umarım geç kaldın demezlerİkisi de birbirinden güzel ben de olsam karar veremezdim sanırım. Yine de fikir vermek gerekirse kullanım ve uyum açısından beyaz-pudra derim.
Evet ben de o açıdan düşündüm. Şimdiden hayırlı olsun her ikisi de gayet güzel, güle güle yatsın bebişFuşya ya vuruldum bende ama kombinlemej beni şu iki haftada bile öyle çok yordu kiii pudra olsa her türlü nevresim de uyar hemde di mi? Umarım geç kaldın demezlerKorkuyorum bide ya böyle güzle durmazsa diye eşim beni kıtır kıtır keser
Dur tahmin edeyim bu olayın senaristi neeeecaaaatiiiiSelam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Dur tahmin edeyim bu olayın senaristi neeeecaaaatiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?