Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Bi daha o doktora giden nolsun
Bende öyle diyorum ama yine kendimi orda buluyorum. Bu kez asla gitmicem diye söz verdim inşallah tutarım 1 aydın benimde tansiyonum olduğunu iddia edip riskli gebeliğe gönderiyo artık geçen hafta oradaki doktor rica editörüm gelme bidaha özelde devam ettiğin doktora git ya da Necati beye gelme onda 13 çıkan tansiyon bende 10 çıkıyo dedi. Necatiye kalsa yatıracaktı

Bana da servisteki doktor sordu hangi doktor gönderdi sizi. Necati diyince kızdı biraz, zaten bayılır o yatış vermeye dedi

Iyi geceler kızlar.. Bugün eşimle ilk kez isim mevzusunu konuştuk ve anlaşamadık. Eşim akif ismini istiyor. Sen de bi isim koy iki isimli olsun diyo. Ben de başka ortak bi isim bulalım diyorum yanasmiyo. Illa da akif takmış kafayi. Akif ne ya amca ismi dedim. Ben isim falan koymuyorum sen koy o zaman diye sinirlendim. Şimdi konuşmuyoruz

Yaaa iki gündür az hissettim dedin diye mi yaptılar bu kadar işkenceyi
Evet canım, sanırım araştırma hastanesi prosedürü müdür nedir. İki doktor vajinal ultrasonla bakıyorlar ekrana biri diğerine diyor şurası şu mu, burası bu mu, al bi de sen bak, bi yandan afedersin içimde sağa sola çevrilen çubuğa odaklanmamaya çalışıyorum eğitim materyali gibi hissettim ama yapacak bir şey yok hamama giren terler hesabı

Canım biz kızıma böyle mobilya aldık 3-4 ay kadar önce. Özel üretim olduğu için teslimi 1.5 ay mı ne sürdü. Üzerine de 2 ay kokusu çıkmadı. Bir an önce sipariş ver eğer burada yatıracaksan doğumdan itibaren. Ama anne yanı küçük beşik aldıysan sıkıntı yok

öyle yapmışlar sanırım.Tıp öğrencilerine ve yeni doktorlara uygulama yaptırıyorlar sanırım canım. Geçmiş olsun.

Aynen bizimkide öyle canım teslim süresi 6 hafta özel üretim. 2 hafta oldu tam alalı. Boyaya geçmemişlerdir diye ümit ediyorum yarın gidcem.Kokusuz olacağına garanti verdiler ama biz havalandırdığımız için hiç koku olmıcak dediler inşallah doğrudur. Çok merak ettim benziyo mu? Resmi var mı

aminnn. Cok cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. İnsallah sizin guzel ilerler benim hamileligimde. Dikislri patlatma gibi bi ihtimal varmi peki biliyomusunuz
Teshsekkur ederim canim. Dogum baslarsa problem ola bilir. Ama duzenli kontrole gidiyorsaniz boyle bir shey yasamazsiniz bence. Bana serklaj 25 haftamda yapildi ve o gunden sonra her 2 haftada 1 kontrole gidiyordum. 35 den sonra haftada 1 gitmeye basladim. 37 de artik rahim boyunda kisalma ve acilma vardi. Doktorum dogum yakin dedi ve dikisleri aldi. Bende senin gibi cok tedirgindim hamileligimin tadini cikaramadim ama shukur cocugumu sag-salim aldim kucagimia. Bol-bol dinlen kendini hic ama hic yorma. InshAllah iyi olur

Ya cok tesekkur ederim insallah insallahh
Benimde doktorum ameliyattan sonra 1 hafta sonra bakalim bundan sonrada 2 hafta da 1 kontrol dedi. Dikisleri alma islemi nasil, yine dikerken yapilanlarin aynisimi, haberim olmadan yapsalar pek iyi olur

Gecmis olsun canim ne maceralar yasamissin bende o hastaneye gidiyorum korktum simdi

Hamile kadınla tartışmaktan ne zevk alır su erkekler..
9 ay taşıyan biziz,doğum yapan biziz ...Akif kulağa güzel geliyor söyleyiş olarak ama amca ismi mevzuuna katılıyorum

Hamile kadınla tartışmaktan ne zevk alır su erkekler..
9 ay taşıyan biziz,doğum yapan biziz ...Akif kulağa güzel geliyor söyleyiş olarak ama amca ismi mevzuuna katılıyorum ☺☺
Yani sanki taşıyan o her gün iğneleri vurulan o doğum yapıp emziren o. Ben de neyim anlamadım.

Hakket Akif ne yav? Du bakalım var daha zaman. Bence o zamana kadar silkelenip kendine gelir.

Günaydın canlar. Herkes iyidir inşallah. İyi olmayanlar da tez vakitte iyi ola! Bugün 13 gibi kontrol randevum var. Tam 1 ay oldu. Çok heyecanlıyım. Geçen sefer yüzünü göstermemiş pipisiyle selam vermişti. Bakalım bu sefer bize me sürprizler hazırladı

Ah cnm.ya basina neler gelmis.gecmis olsun ya vajinal niye bakmislarkineyse gelmis gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…