- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Bende öyle diyorum ama yine kendimi orda buluyorum. Bu kez asla gitmicem diye söz verdim inşallah tutarım
Bi daha o doktora giden nolsun
Bana da servisteki doktor sordu hangi doktor gönderdi sizi. Necati diyince kızdı biraz, zaten bayılır o yatış vermeye dediBende öyle diyorum ama yine kendimi orda buluyorum. Bu kez asla gitmicem diye söz verdim inşallah tutarım1 aydın benimde tansiyonum olduğunu iddia edip riskli gebeliğe gönderiyo artık geçen hafta oradaki doktor rica editörüm gelme bidaha özelde devam ettiğin doktora git ya da Necati beye gelme onda 13 çıkan tansiyon bende 10 çıkıyo dedi . Necatiye kalsa yatıracaktı
Yaaa iki gündür az hissettim dedin diye mi yaptılar bu kadar işkenceyiEvet doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doğumhanesinden geçtim doktorları hemşireleri gördüm minik bi prova oldu
Evet canım, sanırım araştırma hastanesi prosedürü müdür nedir. İki doktor vajinal ultrasonla bakıyorlar ekrana biri diğerine diyor şurası şu mu, burası bu mu, al bi de sen bak, bi yandan afedersin içimde sağa sola çevrilen çubuğa odaklanmamaya çalışıyorumYaaa iki gündür az hissettim dedin diye mi yaptılar bu kadar işkenceyi
Fuşya ya vuruldum bende ama kombinlemej beni şu iki haftada bile öyle çok yordu kiii pudra olsa her türlü nevresim de uyar hemde di mi? Umarım geç kaldın demezlerKorkuyorum bide ya böyle güzle durmazsa diye eşim beni kıtır kıtır keser
öyle yapmışlar sanırım.Evet canım, sanırım araştırma hastanesi prosedürü müdür nedir. İki doktor vajinal ultrasonla bakıyorlar ekrana biri diğerine diyor şurası şu mu, burası bu mu, al bi de sen bak, bi yandan afedersin içimde sağa sola çevrilen çubuğa odaklanmamaya çalışıyorumeğitim materyali gibi hissettim ama yapacak bir şey yok hamama giren terler hesabı
Teşekkür ederimöyle yapmışlar sanırım.Tıp öğrencilerine ve yeni doktorlara uygulama yaptırıyorlar sanırım canım. Geçmiş olsun.
Aynen bizimkide öyle canım teslim süresi 6 hafta özel üretim. 2 hafta oldu tam alalı. Boyaya geçmemişlerdir diye ümit ediyorumCanım biz kızıma böyle mobilya aldık 3-4 ay kadar önce. Özel üretim olduğu için teslimi 1.5 ay mı ne sürdü. Üzerine de 2 ay kokusu çıkmadı. Bir an önce sipariş ver eğer burada yatıracaksan doğumdan itibaren. Ama anne yanı küçük beşik aldıysan sıkıntı yok
Teshsekkur ederim canim. Dogum baslarsa problem ola bilir. Ama duzenli kontrole gidiyorsaniz boyle bir shey yasamazsiniz bence. Bana serklaj 25 haftamda yapildi ve o gunden sonra her 2 haftada 1 kontrole gidiyordum. 35 den sonra haftada 1 gitmeye basladim. 37 de artik rahim boyunda kisalma ve acilma vardi. Doktorum dogum yakin dedi ve dikisleri aldi. Bende senin gibi cok tedirgindim hamileligimin tadini cikaramadim ama shukur cocugumu sag-salim aldim kucagimia. Bol-bol dinlen kendini hic ama hic yorma. InshAllah iyi oluraminnn. Cok cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. İnsallah sizin guzel ilerler benim hamileligimde. Dikislri patlatma gibi bi ihtimal varmi peki biliyomusunuz
Ya cok tesekkur ederim insallah insallahhTeshsekkur ederim canim. Dogum baslarsa problem ola bilir. Ama duzenli kontrole gidiyorsaniz boyle bir shey yasamazsiniz bence. Bana serklaj 25 haftamda yapildi ve o gunden sonra her 2 haftada 1 kontrole gidiyordum. 35 den sonra haftada 1 gitmeye basladim. 37 de artik rahim boyunda kisalma ve acilma vardi. Doktorum dogum yakin dedi ve dikisleri aldi. Bende senin gibi cok tedirgindim hamileligimin tadini cikaramadim ama shukur cocugumu sag-salim aldim kucagimia. Bol-bol dinlen kendini hic ama hic yorma. InshAllah iyi olur
Gecmis olsun canim ne maceralar yasamissinSelam herkese
“Resmen hamileyiz” mesajımda fotoğrafımı eklemiştim, yönetimden rica ettim fotoğrafımı siler misiniz diyesildiler sağolsunlar ama yanında promosyon bir hafta da ban vermişler gıcıklar hıh
Buralarda yokken ufak bi macera yaşadım
Dün hastaneye gittim şeker yüklemesi için, gitmişken de doktora iki gündür bebek hareketi hissetmiyorum çok belli belirsiz hissediyorum dedim. Ultrasonda kalp atışı var, hareket de var ama takip edelim istersen bir akşam yatış verelim dedi doktor. Takip etmeyi ultrasonda ara ara bebişimi izlemek olarak zannedip bir gece kalmayı kabul ettim.
Araştırma hastanesi olduğu için serviste yatmadan önce doğumhaneye alındım bir güzel inlemeli bebek ağlamalı sesler eşliğinde karından ve vajinal ultrasondan uzun uzun bakıldı bebeğime. Sonra doktor bey kişisi eldiven taktı veaçılma var mı kontrol edicem dedi aç bacaklarını dedi
O meşhur açılma muayenesini 26’ncı haftamda tatmış bulundum. Belki özel hastanede daha zarif davranırlar ama ankara şehir hastanesindeki muayene bayaa haldır küldür oldu gideceklere söylim
Takipte her şeyim yolunda çıktı ama bir kere kıskaçlarına takıldım bırakmıyorlar servise götürdüler beni, yürüyerek giderken hemşire dedi dur yürüyerek değil tekerlekli sandalyeyle götürcezservise götürüldüm nasıl kaçarım planları yaparken doktoru buldum doktora söyledim hocam benim her şeyim normal ben burda kalmak istemiyorum. Tahlil sonuçların çıksın değerlendirelim dedi. Kan çıktı okey, idrar baya bekletti şükür o da çıkınca bi metin yazdırdılar “her riski göze alıyorum” içerikli, imza aldılar yolladılar. Ayy kaça kaça uzaklaştım, geride siyah-mor bir hatıra kaldı
Eki Görüntüle 2590530
Hamile kadınla tartışmaktan ne zevk alır su erkekler..Iyi geceler kızlar.. Bugün eşimle ilk kez isim mevzusunu konuştuk ve anlaşamadık. Eşim akif ismini istiyor. Sen de bi isim koy iki isimli olsun diyo. Ben de başka ortak bi isim bulalım diyorum yanasmiyo. Illa da akif takmış kafayi. Akif ne ya amca ismi dedim. Ben isim falan koymuyorum sen koy o zaman diye sinirlendim. Şimdi konuşmuyoruz
Ya cok tesekkur ederim insallah insallahh
Benimde doktorum ameliyattan sonra 1 hafta sonra bakalim bundan sonrada 2 hafta da 1 kontrol dedi. Dikisleri alma islemi nasil, yine dikerken yapilanlarin aynisimi, haberim olmadan yapsalar pek iyi olur
. Ben Rusiyada yasiyorum Dikerken genel anestezi yapmislardi ama dikisi alinca lokal anestezi yaptilar. Hafif agrim olmusdu. Ama oyle cok kotu bishey degil. Bende cok korkuyodum ama korkulacak bir shey yok. Sen simdi bunlari dusunme o zamana kadar daha cok var
Yani sanki taşıyan o her gün iğneleri vurulan o doğum yapıp emziren o. Ben de neyim anlamadım.Hamile kadınla tartışmaktan ne zevk alır su erkekler..
9 ay taşıyan biziz,doğum yapan biziz ...Akif kulağa güzel geliyor söyleyiş olarak ama amca ismi mevzuuna katılıyorum ☺☺
Hakket Akif ne yav? Du bakalım var daha zaman. Bence o zamana kadar silkelenip kendine gelir.Iyi geceler kızlar.. Bugün eşimle ilk kez isim mevzusunu konuştuk ve anlaşamadık. Eşim akif ismini istiyor. Sen de bi isim koy iki isimli olsun diyo. Ben de başka ortak bi isim bulalım diyorum yanasmiyo. Illa da akif takmış kafayi. Akif ne ya amca ismi dedim. Ben isim falan koymuyorum sen koy o zaman diye sinirlendim. Şimdi konuşmuyoruz
Ah cnm.ya basina neler gelmis.gecmis olsun ya vajinal niye bakmislarkiEvet canım, sanırım araştırma hastanesi prosedürü müdür nedir. İki doktor vajinal ultrasonla bakıyorlar ekrana biri diğerine diyor şurası şu mu, burası bu mu, al bi de sen bak, bi yandan afedersin içimde sağa sola çevrilen çubuğa odaklanmamaya çalışıyorumeğitim materyali gibi hissettim ama yapacak bir şey yok hamama giren terler hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?