Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yamuna için iyi deniyor cnm her ihtimale karşı ince bir çarşaf işe yarıyor asla bağlamam derdim doğumdan sonra lütfen bağlayın diye ağladım

Akif aslında güzel bir isim.cnm sen ön ismini koy onu soylersin ne bileyim çınar akif mert akif vs sevdigin bir ismi koyabilirsin bence.benim kocam babasinin ismini vermedi ama müslüm dübu gene guzel

Gunaydinlar efendim bugun annemler gitti kaldik gene bir basimiza.allah basimizdan eksik etmesi onlari doguma gelirler artik insallahbaska kimseden fayda yok.bugunde işlerim cok bakalim hava kapali hic bisey yapmak istemiyorum.

30 lu haftalara az kaldi

bebek isimleri listeye eklemek gerekli mi bilemedim cogunluk isterse.ekleriz genede. ama su ara yapamam haftaya anca olur.

Inşallah,çok güzel geçer herşey,doğumlarımızda kolayca olur,kanama gibi bir sorun olmadıkça doğum sancısın da da hemen gitmemek lazım,alttan çok bakıyorlar

Akif ismi,çok naif geliyor kulağa,zaten ibadet eden anlamındaymış,bana hoş geldi,ilk oğlumun ismi Ömer ona da amca ismi dediler,ama amca olcak inşallah,siz de beğendiğiniz isimleri söyleyin,ortak karar alırsınız,içinize sinsin ama

demeeeeee
Benim de araları 3 yıl olacak korktum şimdi. Ya benim de açılırsa Neden oluyormuş peki açılma
canım benim doktor ablama ağrın olduğunda gel dedi ablamda sabredeyim ufak bişeyde gitmiyim dedi
ama baya zorlamış kendini öyle açılmış iç dikişleri
benimde ilki sezeryan ikincide öyle olacak doktorlarımızda aynı kendinizi korkutmayın kusura bakmayın cidden böyle olacağını düşünemedim

Hadi bakalım inş gösterir yüzünü ben de dün ilk kez gördüm. Hayırlı haberler olsun

Inşallah,çok güzel geçer herşey,doğumlarımızda kolayca olur,kanama gibi bir sorun olmadıkça doğum sancısın da da hemen gitmemek lazım,alttan çok bakıyorlar
Su yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye

Su yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye
No stres no panikkk
Nişan gelirse gitmeye gerek yok, su gelirse de apar topar gitmeye gerek yok sakince hazırlanıp duş alıp gidilebilir diye biliyorum.

Ben de hasta olunca 3 gün annem de kaldım. Sağolsun Allah razı olsun. Hoş kv annemde kalmama gelip kavga çıkartmaya çalıştı ama neyse ki duymamazlığa geldik. Allahım şu doğum sürecinde kv azıcık vicdan bana da sabır versin. Bana dua edin. İşim gerçekten zor

No stres no panikkk
Nişan gelirse gitmeye gerek yok, su gelirse de apar topar gitmeye gerek yok sakince hazırlanıp duş alıp gidilebilir diye biliyorum.
of hemencecik gecsin peki squat falan yapılabilme sansı var mı açıklık olsun diye şu İnsta anneleri video faln çekiyorlar ya sanki başkaları doğuracakmıs gibi

of hemencecik gecsin peki squat falan yapılabilme sansı var mı açıklık olsun diye şu İnsta anneleri video faln çekiyorlar ya sanki başkaları doğuracakmıs gibi
Squat, merdiven inme çıkma, bolca korunmasız ilişki, hurma yemek, ananas yemek, bildiğim kolaylaştırıcı şeyler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…