Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Su yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye
Nişan geldiği gibi doğum olmuyor herkesin doğumu farklı akdsin 2 gün sonra doğumu olmuş ama doktora danışmak.en güzeli..su geldiği zaman da işlerini hallet doğum çantasını sakince kontrol edip kimlik lerini bak sıcak duşa girip rahatlamak en güzeli sonrada hastaneyee

Yaaa çok koku oluyor ama belki sizinki başka boyadır. Resmini tarayıcıdan girip yükleyim canım. Seni etiketlerim. Uygulamadan dosya yükletmiyor.

Bizimki kesinlikle havalandırmayla geçmedi. Bu kış gününde 10 gün odanın camını açık bıraktık. Bana mısın demedi. Neler koyduk, nelerle sildik geçmedi. Çaresi traş köpüğüymüş ama. Traş köpüğünü bolca sürüp sonra suyla temizliyorsun. Anca böyle odanın içinde durulabilir hale geldi. Aklında bulunsun. Gelince kokuyorsa 2-3 tane traş köpüğü alıp onunla silin. Ama traş köpüğünü beze yada suya dökme direk mobilyanın üstüne sür.

Yok yok senin söylemende bir sorun yok. Sadece benim de aynı süre olduğu için başıma gelir mi acaba diye korktum. Nede oldu acaba? Çok zorlamadan mı yoksa herhangi bir zorlama olmadan kişinin yapısına bağlı olabiliyor mu, yada ilk sezeryan dikişleri kötü mü atılmış. Doktorlar böyle konularda çok ketum oluyor ama neden olmuş olabileceğine dair bir yorum yapmış mı acaba

Kızlar ben de randevuma girip çıktım çok hareketli bir kızım olacak baya hareketli dedi doktor yüzünü de gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin Bu arada 24. Haftadayım kilosu 700 gr 30 cm boyu sizce nasıl
Maşallah canım hamilelik günlüğünde de aynı oranlar verirmiş Bi sıkıntısı yok bebişin demek ki

Kızlar ben dün kadın doğumcuma gittim ve fıtıktan şüphelendi kadın hastalıklarıyla alakalı bişey olmadığı için epeyce rahatladım şu süreçte çok ağrım olmadığı sürece sıkıntı olmaz müdahalede edilmez zaten dedi 1 kilo olmuş bizim kız çok şükür herşey yolunda

Aman uğraşma canım ya gerek yok bence
Zaten düzenli paylaşım yapanlar yani bizler bunu da paylaşıyoruz zaman zaman
Kendine extra iş çıkarma
Valla az kaldı şükür ilk haftalar çabuk geçmiyordu ama şimdi hizladni sanki
Tatil dönüşü okulda 8 haftam var diyordum 6 kaldı

Su yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye
Suyum gelmiş,nasıl olduysa ben onu suyum zannetmedim,3 gün sonra sancım geldi,kanama nişan gelmedi 5 saat evde bekledim hemen gelmiyor öyle banyo falan yaptım,suni şancı falan derken 23 saate doğurdum,özeldeki dr.larda evde bekletiyorlar,ilk başta düzensiz geliyor şancı 10 dk da 15 dk da sonra sıklaşıyor,biraz eğil kalk falan yapcaz,sıcak banyo ne kadar açılırsa o kadar iyi,şimdi birde perine masajı yapılıyor onu da yapacam,zeytinyağı ile Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…