Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gunaydin, iyi haftalar herkese sayfa baya ilerlemis. Ateş ölçer için tavsiye istemiştim hanımlar ne kullanıyorsunuz cok kararsız kaldim. Indirim zamanı almayi düşünüyorum.

Bir arkadaş burda medifine ateş ölçer tavsiye etmişti, ondan aldım busıralar ateşle başım dertte olduğu için kısa sürede test etme imkanı bulduk
Biz oldukça memnunuz temazsız ölçüyor, ölçümlerimizi doğrulamak için 2-3 kere aynı noktadan ölçüm alıyoruz ve aynı sonucu veriyor. Vucut ve madde ölçüm için 2 seçeneği var. Kulak içi için küçük çocuklarda çok tavsiye edilmediğini okumuştum, ve çocuklar kulaklarına birşey sokulmasından rahatsız oluyormuş.
Bu aletin ışıklı led ekranı var (belki hepsinin vardır bilmiyorum) gece ölçerkende iyi oluyor rahat okunuyor değerler.
1 ay oldu alalı aktif olarak 2 hastalık geçirdi kısacası tavsiye ederim :)

Yoohh bacimm yoohhh rahatlama aslaa yohh eşim artık uyanir uyanmaz bu sabah neren agriyor diyor
Ağrılar artık kocamdan çok yatak arkadaşım onları kabullendim. kolum bacağım kalçam popom burnum her bir uzvum ağrıyor ama erken doğurcam diye korkuyorum 30lu haftaları görsem ondan rahatlayacağım.

Ağrılar artık kocamdan çok yatak arkadaşım onları kabullendim. kolum bacağım kalçam popom burnum her bir uzvum ağrıyor ama erken doğurcam diye korkuyorum 30lu haftaları görsem ondan rahatlayacağım.
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize sağlıcakla gelsinler amaaa bi zahmet dursunlar durdukları yer de zamanlarını beklesinler

Bu arada kızlar, ateş ölçer mevzusu gelince söylemek istedim. Sizin ateşiniz 38.5 geçerse acil doktora gidin. Benim doktorum özellikle uyardı ateş bebek için çok tehlikeli. Suyunu etkiler dedi. Benim 3 saatlik bir ateş yükselmem olmuştu. Düşürmek için duş falan aldım çok yüksek kalmadı ama bunu diyince bile suyuna bakalım dedi.

Her gün evimizin çöpünü atıyoruz zaten,bana çok mantıklı gelen bir şey değil ama belki de ben yanıldığımı anlayacağım.. bilemedim

Biz de düzenli attığımız için normal çöpte hiç sorun yaşamadık. Sadece kakalı bez olursa, kakalı bezle o çöp poşetinin ağzını sıkıca bağlayıp kaldırıp yenisini takıyorduk o kadar.

Gunaydin, iyi haftalar herkese sayfa baya ilerlemis. Ateş ölçer için tavsiye istemiştim hanımlar ne kullanıyorsunuz cok kararsız kaldim. Indirim zamanı almayi düşünüyorum.
Canım ben normal klasik olanlardan bi tane almıştım. Kol altından ölçmek için dijital. Bi tane de tabanca gibi olan temassızlar varya ondan almıştım. Kolaltından ölçebilirsem öbür aletin sağlamasını yapmış oluyordum ara ara. Ölçemediğim zamanlarda (mesela çocuk uyuyorken) temassız tabanca gibi olanla alnından ölçüyordum

Şükür efemmmmm bugünümüze. Geldik işimizin başındayız. Sizler nasılsınız inşallah.
bizde iyiyiz şükür işe bugün döndük bacısıı geçen hafta raporluydum salıdan itibaren,isabet oldu urfaya kar yağdı,yılllar sonra trafik felç olmuş,arabayıda alamazdım yollar buz diye oğluşumda 16 aylık yürüyemezdi karda valla ev kuşuyduk

Ohhhhhh misssss... şimdi evde olmak cazipte bakalım 6 ay darlanmayız inşallah

kız valla salıdan cumaya kadar eşimde gece vardiyasındaydı gündüz 4 gece 12 evde yok ,tabi işe yetişmek için 2,5 gibi çıkıyordu evden oğlanla yalnız çok bunaldım valla,annemlerde gelemedi yanıma cuma günü eşim işe giderkn bizide annemlere bıraktı bari psikolojim bozuldu valla insan yok konuşmaya çok kötü hele çalışmaya alışınca evde oturulmuyor.Bence dayanamayız 6 ay hayatta

Ya beni eve kapatın çok mutlu oluyorum. Çünkü olur olmadık yerde çişim geliyor Gelmese bile gelecek diye stres yapıyorum. Yanımda minik boy çamaşır suyu mu taşısam acaba girdiğim tuvaleti önceden temizlerim Ay kafamda deli sorular. Her halta enfeksiyon kaptığım için.

güle güle sağlıkla kullanın canım, yalnız fiyat dikkatimi çekti direk 47,50 den 47,50 ye düşmesi çok iyi olmuş
Hahahahahhahahah
Aslında 66’dan 47.50’ye düştü site o an öyle gösterdi
Burada bir bebek mağazasında da sormuştum indirimde şu an 54 lira demişlerdi

Kızlar trendyolda şu hamile yastığını almıştım çok güzel geldi. Boncuk elyaf. Dışındaki koruması çıkartılıp yıkanabiliyor. Baya dolgun içi boş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…