Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
E bebekten cop kovasi alan var mi kararsiz kaldim
Ben ilk kızımda da kullanmış ve balkonsuz evimde rahata ermiştim. Havalanma imkanı olmadığından onu almadan önce ciddi sorun yaşamıştım. Yalnız ona uyumlu poşedi olmadan tam performans sağlamıyor, hep uyumlu poşediyle kullanılmasını tavsiye ederim. Bu bebeğim için de en çoklu poşedinden sipariş verdim ben.

İnşallah benim yüzümde geçer
Benim yüzümdede çok fazla lekeleme olmuştu,bir anda,doğumdan sonraki dönemlerde geçiyor,güneş koruyucu sür demişti güzellik uzmanı,ama yaz dönemiydi,eskilerde doğum terinden sür demişti,takip ettiğim bir dr.da bebek doğduğunda bebek teki kremden sürüyordu,anne yüzüne ama gećiyor hiç merak etme

Cevap icin cok teşekkürler

Ben yapmadım ama annem söylemişti sancı çekerken ya da lohusayken terinle beraber saçını o lekelere sür geçermiş. Annemin öyle geçmiş hamilelikteki lekeleri. Aklında olsun
Banada geçen kayınvalidem söylemişti pek dikkate almamıştım deneyim bari Umuyorum inşallah

Kışa denk geldiğimiz için hiç
Güneş kremi kullanmadım başlarda bir iki sürdüm ama. Benimde aklıma ondan mı acaba diye geldi amann bi şekilde geçiyormuş neyse artık cilt bakımı falan hallolur heralde

Gunaydin, iyi haftalar herkese sayfa baya ilerlemis. Ateş ölçer için tavsiye istemiştim hanımlar ne kullanıyorsunuz cok kararsız kaldim. Indirim zamanı almayi düşünüyorum.

Her gün evimizin çöpünü atıyoruz zaten,bana çok mantıklı gelen bir şey değil ama belki de ben yanıldığımı anlayacağım.. bilemedim
Her gün çöp atılıyor ve Balkona ayrı bir poşet yapmıştım ben her kirli bezi attığımda da ağzını sıkıca kapatmıştım, sıfır kokuyla halletmiştik Balkonu olan bir ev için olmazsa olmaz değil bence o

Kızlar günaydın
Haftasonu çok keyifli ve verimli bir egitime katıldım :) Instagramdan zeynep gözübüyükün sayfasında görüp katıltım, ücretsiz bir egitimdi.
İçeriği 45 dk hamile yogası 15 dk meditasyon 1 saat kolay doğum egzersizi ve 30 dk kendi doğum hikayesi. Daha başlamadım ama youtobe da yoganın videosu varmış her haftadaki hamileye uygunmuş, ben yapmayı planlıyorum sizde bir göz atın derim :)

Su geldi yada kasılmalar başladı ise sancıyı karşılamak için köpek pozisyonunda durum dedi. Açılma 2 cm i geçtikden sonra açılmayı hızlandırmak için merdiven çıkın inin (ama 45 derecelik adım atma hareketi ile ve yan yan). Doğumun cinsel birliktelik gibi özel ve mahrem olduğunu vurguladı ve hastaneye giderken çok kişiye haber vermeyin mümkünde siz eşiniz ve gebeniz yada destek olacağınız bir arkadaşınıza haber verin dedi.
Aslında anlatıcak göstericek çok hareket var ama toparlıyamıyorum :) eğitimin ve bilgi aktarımımın çok yararlı olduğunu birkez daha anladım egitim sonrası doğumla ilgili sakinlik geldi :)

Günaydın herkese :)))
benim şu öksürük geçmedi gitti gıcık gibi bi tutuyor keh keh gidiyorum. Doktor balgamı atamamışsın dedi. Şimdi süt içtim daha bi kötü oldu. Ah şu 30lu haftaları görenlere imreniyorum şu an bi gelse 30lu haftam rahatlayacağım sanki.

Yoohh bacimm yoohhh rahatlama aslaa yohh eşim artık uyanir uyanmaz bu sabah neren agriyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…