Allah akıl fikir versin kocanaherkese iyi haftalar diliyorum kızlar. size birşey sormak istiyorum yani hormonlardan dolayı abartıyor muyum acabailk doğumumda çok kötü olaylar yaşanmıştı. ebn 2 haftalık lohusayken istanbula evime dönmüştüm. tek başıma sürekli ağlayan bebekle evde çok zor zamanlar geçirdim. ailem memelekete yanlarına gelmemi, kendilerinin eşimin yanına gelmek isemediklerini söylemişlerdi ama ben gitmemiştim. sonraki süreçte de eşim hep ailen seni sevmiyor. sevselerdi sana bakarlardı sana ben baktım ben hasta olsam annem benim için ölrdü tarzı sözler söyleyerek sürekli ezdi. (hastane odasında benim ziyarete gelen akrabalarımı istememişti annesi ve kendisi anneme ve bana küfretmişti eşim çok kötü bir şekilde) neyse bu doğumu istanbulda yapmaya karar vermiştim. annemde bayrama kadar yanıma gel dedim tamam nasıl drsen demişti. ama babamda tek başına 2 çocukla ne yapacaksın buraya gel kırkın çıkana kadar bizde kal dedi. bende bu dediğini eşime söyledim. eşim aynen dedi ki yok canım burada bir eşek var hizmetçiliğini yaparım ben dedi yüzünde trip atan bir tavırla. o kadar zoruma gitti ki.. 3 gündür kendime gelemiyorum. çok zoruma gitti. tek bana ait bir çocuk mu bu? birde kendi babasının adını vermek istiyor. ama tüm bu süerçlerde asla ailesi yardımcı olmayacak bize
Bence kesinlikle ailenizin yanına gitmelisiniz. Eşiniz hem onları istemiyor hem size baktığı için başınıza kakıyor. En azından ailenizin size baktığını gösterirsiniz... Gerçekten zor şeyler yaşamışsınız. Benim kv tarafı hastaneyi basacak konu komşu hepsi ama birine git bile diyemem ki sizin eşiniz akrabalarınızı kovmuş. Aileniz gücenmekte çok haklı. İstenmemişler ve şimdi de huzursuz olacaklar düşüncesindeler. Bence zaten ikisini aynı ortama sokmamak sizin lohusa psikolojiniz için de iyi olur. Eşiniz hem ailenizi istemiyor hem de onların olmamasından dolayı sizi muhtaç hissettirmeye çalışıyor. Asla muhtaç olmadığınızı gösterin. Aksine muhtaç olan o. Evde tek kalınca anlayacaktır.herkese iyi haftalar diliyorum kızlar. size birşey sormak istiyorum yani hormonlardan dolayı abartıyor muyum acabailk doğumumda çok kötü olaylar yaşanmıştı. ebn 2 haftalık lohusayken istanbula evime dönmüştüm. tek başıma sürekli ağlayan bebekle evde çok zor zamanlar geçirdim. ailem memelekete yanlarına gelmemi, kendilerinin eşimin yanına gelmek isemediklerini söylemişlerdi ama ben gitmemiştim. sonraki süreçte de eşim hep ailen seni sevmiyor. sevselerdi sana bakarlardı sana ben baktım ben hasta olsam annem benim için ölrdü tarzı sözler söyleyerek sürekli ezdi. (hastane odasında benim ziyarete gelen akrabalarımı istememişti annesi ve kendisi anneme ve bana küfretmişti eşim çok kötü bir şekilde) neyse bu doğumu istanbulda yapmaya karar vermiştim. annemde bayrama kadar yanıma gel dedim tamam nasıl drsen demişti. ama babamda tek başına 2 çocukla ne yapacaksın buraya gel kırkın çıkana kadar bizde kal dedi. bende bu dediğini eşime söyledim. eşim aynen dedi ki yok canım burada bir eşek var hizmetçiliğini yaparım ben dedi yüzünde trip atan bir tavırla. o kadar zoruma gitti ki.. 3 gündür kendime gelemiyorum. çok zoruma gitti. tek bana ait bir çocuk mu bu? birde kendi babasının adını vermek istiyor. ama tüm bu süerçlerde asla ailesi yardımcı olmayacak bize
ilkinde zorlandım ikincisinde aynı hatayı yapmak istemiyorum onlar da benim ailem söylenecek çok farklı sözler vardaanlamayacagı için ne desen bos olur ona
ya amaaan bununda derdinden ölen yok ailesinde inanın. bunlar anlatılmaz ama biz 1 aylık evliyken kendisine kanser teşhisi konuldu ameliyat oldu zorlu süreçlerden geçtik. 1 dk bile yalnız bırakmadım. aksini düşünmedim bile. ama kendisi ve ailesi bana ve aileme binlerce teşekkür etti başkası olsa bırakır giderdi sen sahip çıktın diye. benim annem kendi annesinden daha fazla gözyaşı döktü. sonra anladım kişi kendinden bilir işi demişler. demekki ben hasta olsam başıma iş gelse bırakacaklar beni. 1 kez kadın hastalığından ameliyat oldum. annemin evine bıraktılar beni ne aradılar ne sordular ne geçmiş olsun dediler. arada herhangi bir sorunda yoktu. kendisinin ameliyat sonrası testleri temiz çıktı şükür iyi huylusuymuş. ama çocuğunuz olmaz denilmişti ben deli gibi kürler felan araştırdım. ailesi bana düşman oldu sanki teşhisi ben koydum ben ameliyat ettim gibi. annesi sağda solda soran olunca konusu açılınca çocuk için geline dr bakıyoruz çocuğu olsun diye diyordu. bunu da bana açıkça söylüyordu oğullarının köyde adı çıkmasın diye. ben bunlara bile ses etmemiştimAllah akıl fikir versin kocana ☹☹ benimkide öyleydi ailemde ailem sonra öyle Bi kazık yedi ki normale döndü gibi agzını açmıyor eski günleri düşündükce terkedip gidesim var özürde dilemiyorlar  ilkinde zorlandım ikincisinde aynı hatayı yapmak istemiyorum onlar da benim ailem söylenecek çok farklı sözler vardaanlamayacagı için ne desen bos olur ona
herkese iyi haftalar diliyorum kızlar. size birşey sormak istiyorum yani hormonlardan dolayı abartıyor muyum acabailk doğumumda çok kötü olaylar yaşanmıştı. ebn 2 haftalık lohusayken istanbula evime dönmüştüm. tek başıma sürekli ağlayan bebekle evde çok zor zamanlar geçirdim. ailem memelekete yanlarına gelmemi, kendilerinin eşimin yanına gelmek isemediklerini söylemişlerdi ama ben gitmemiştim. sonraki süreçte de eşim hep ailen seni sevmiyor. sevselerdi sana bakarlardı sana ben baktım ben hasta olsam annem benim için ölrdü tarzı sözler söyleyerek sürekli ezdi. (hastane odasında benim ziyarete gelen akrabalarımı istememişti annesi ve kendisi anneme ve bana küfretmişti eşim çok kötü bir şekilde) neyse bu doğumu istanbulda yapmaya karar vermiştim. annemde bayrama kadar yanıma gel dedim tamam nasıl drsen demişti. ama babamda tek başına 2 çocukla ne yapacaksın buraya gel kırkın çıkana kadar bizde kal dedi. bende bu dediğini eşime söyledim. eşim aynen dedi ki yok canım burada bir eşek var hizmetçiliğini yaparım ben dedi yüzünde trip atan bir tavırla. o kadar zoruma gitti ki.. 3 gündür kendime gelemiyorum. çok zoruma gitti. tek bana ait bir çocuk mu bu? birde kendi babasının adını vermek istiyor. ama tüm bu süerçlerde asla ailesi yardımcı olmayacak bize
Bebek bezi atmak İçin mi? Hemen bakayım. Ya ben oğluma almadım. Düzenli olarak dış çöpe atarım, ne gerek var dedim. Ama açıkcası düzenli atmaya fırsatın olmuyor. En erken gün bitiminde atıyorsun. O bezler de bütün gün kokuyor. Günde 2 kez atıyorum oğlum büyüdüğünden beri. Yine kokuyor, yine kokuyor. Hoş onlar ne kadar koku geçirmiyor, onu da bilmiyorum. Kullananlar bizi aydınlatsa çok güzel olur.E bebekten cop kovasi alan var mi kararsiz kaldim
Heh böyle bir yorum bekliyordum almaya niyetlenmek için.Ben ilk kızımda da kullanmış ve balkonsuz evimde rahata ermiştim. Havalanma imkanı olmadığından onu almadan önce ciddi sorun yaşamıştım. Yalnız ona uyumlu poşedi olmadan tam performans sağlamıyor, hep uyumlu poşediyle kullanılmasını tavsiye ederim. Bu bebeğim için de en çoklu poşedinden sipariş verdim ben.
Ay hemen alayım ben de. Tükeniyor kovalar. Yalnız resmen bedava reklam yaptık adamlara. Neyse koşuyorum benBende bugün indirimden alıcam insallahKullanan bütün arkadaslarım mutlaka al diyor
Allah yardımcın olsun. Canını sıkmamaya çalış sen arkadaşım. En güzel günlerini zehir etmesine, etmelerine izin verme hiç. Annenin babanın yanında geçir doğumunu, lohusalığını.ya amaaan bununda derdinden ölen yok ailesinde inanın. bunlar anlatılmaz ama biz 1 aylık evliyken kendisine kanser teşhisi konuldu ameliyat oldu zorlu süreçlerden geçtik. 1 dk bile yalnız bırakmadım. aksini düşünmedim bile. ama kendisi ve ailesi bana ve aileme binlerce teşekkür etti başkası olsa bırakır giderdi sen sahip çıktın diye. benim annem kendi annesinden daha fazla gözyaşı döktü. sonra anladım kişi kendinden bilir işi demişler. demekki ben hasta olsam başıma iş gelse bırakacaklar beni. 1 kez kadın hastalığından ameliyat oldum. annemin evine bıraktılar beni ne aradılar ne sordular ne geçmiş olsun dediler. arada herhangi bir sorunda yoktu. kendisinin ameliyat sonrası testleri temiz çıktı şükür iyi huylusuymuş. ama çocuğunuz olmaz denilmişti ben deli gibi kürler felan araştırdım. ailesi bana düşman oldu sanki teşhisi ben koydum ben ameliyat ettim gibi. annesi sağda solda soran olunca konusu açılınca çocuk için geline dr bakıyoruz çocuğu olsun diye diyordu. bunu da bana açıkça söylüyordu oğullarının köyde adı çıkmasın diye. ben bunlara bile ses etmemiştim
Aynen öyle canım benm kaynanayla görümcelerde oyleler nankörler hepsi Allah büyüktür çıkar elbet acısıya amaaan bununda derdinden ölen yok ailesinde inanın. bunlar anlatılmaz ama biz 1 aylık evliyken kendisine kanser teşhisi konuldu ameliyat oldu zorlu süreçlerden geçtik. 1 dk bile yalnız bırakmadım. aksini düşünmedim bile. ama kendisi ve ailesi bana ve aileme binlerce teşekkür etti başkası olsa bırakır giderdi sen sahip çıktın diye. benim annem kendi annesinden daha fazla gözyaşı döktü. sonra anladım kişi kendinden bilir işi demişler. demekki ben hasta olsam başıma iş gelse bırakacaklar beni. 1 kez kadın hastalığından ameliyat oldum. annemin evine bıraktılar beni ne aradılar ne sordular ne geçmiş olsun dediler. arada herhangi bir sorunda yoktu. kendisinin ameliyat sonrası testleri temiz çıktı şükür iyi huylusuymuş. ama çocuğunuz olmaz denilmişti ben deli gibi kürler felan araştırdım. ailesi bana düşman oldu sanki teşhisi ben koydum ben ameliyat ettim gibi. annesi sağda solda soran olunca konusu açılınca çocuk için geline dr bakıyoruz çocuğu olsun diye diyordu. bunu da bana açıkça söylüyordu oğullarının köyde adı çıkmasın diye. ben bunlara bile ses etmemiştim
Bebek bezi atmak İçin mi? Hemen bakayım. Ya ben oğluma almadım. Düzenli olarak dış çöpe atarım, ne gerek var dedim. Ama açıkcası düzenli atmaya fırsatın olmuyor. En erken gün bitiminde atıyorsun. O bezler de bütün gün kokuyor. Günde 2 kez atıyorum oğlum büyüdüğünden beri. Yine kokuyor, yine kokuyor. Hoş onlar ne kadar koku geçirmiyor, onu da bilmiyorum. Kullananlar bizi aydınlatsa çok güzel olur.
Bence bu tür konularda ilk çocuktan aldığı dersleri herkes paylaşsın bize de ders olsun. Pişmanlık yaşamak istemiyorumAllah akıl fikir versin kocana ☹☹ benimkide öyleydi ailemde ailem sonra öyle Bi kazık yedi ki normale döndü gibi agzını açmıyor eski günleri düşündükce terkedip gidesim var özürde dilemiyorlar  ilkinde zorlandım ikincisinde aynı hatayı yapmak istemiyorum onlar da benim ailem söylenecek çok farklı sözler vardaanlamayacagı için ne desen bos olur ona
Göremedi. Onu da denedimBence keramet kovada değil torbasında. Onu alacağınıza kokulu büzgülü çöp poşetleri ya da o kovanın sadece poşeti iş görmez mi?
Aldım bende çok güzel görünüyor severek aldım ama kullanmadım daha :) herkes çok ovuyorE bebekten cop kovasi alan var mi kararsiz kaldim
ay yok canım kimse yaşamasın böyle şeyleri, unutulmuyor da yani. bu tür konularda eşin önemli onun tavrı duruşu. sana sahip çıkıp çıkmaması. Allah herkesi iyilere eş etsin inşallahBence bu tür konularda ilk çocuktan aldığı dersleri herkes paylaşsın bize de ders olsun. Pişmanlık yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?