Evett zaten bu soruyu sorma sebebim de bi arkadaşımın diğer odaya güneş almaması daha iyi demesiydi. Ya da güneş alan odaya koyu perde alıcaz o şekilde gündüz uykusunu sağlıklı hale getiririz.
Arkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Bikini bolgesi temizligi nasil yapiyorsunuz. Vallahi sekilden sekle girsem de goremiyorum. Jilet kullaniyorum ama gobekten egilip dogrulamiyorum ki eşim ben yapayim dedi ama utaniyorumda. Banyo zaten doktorum cok girme dedi valla bundan sonrasi biraz eziyet olucak galiba
göğüs ve karın bölgemi kaşımaya yetişemiyorum o yüzden artık tarakla kaşıyorum sabrediyorum sabrediyorum okşar gibi kaşıntısını almaya çalışıyorum ama günde 1 kaçamak hakkı verdim kendime atletin üstünden tarakla iyice bi rahatlıyorum sonra da güreşçiler gibi yağlanıyorum
Ben ben. Deliricem kaşıntıdan. Birde altı pişik oldu bende ne denediysem çare yok. Duşa giriyorum hemen. Sonra tekrar krem. Popolin kullanıyorum ben alt için. Etrafınada hindistan cevizi yağı.
İlk hamileliğimde koltuk altlarım lekelenmişti kahverengi bir halka olmuştu resmen ve geçti hiç kalmadı doğumdan sonra. Terledikçe affedersin resmen soyuldu o lekeler.
Ben geçen hamileliğimde ağda yüzünden erken doğuma alındım. Kasılmaktan plasentanın damarlarında kanamalar başlamıştı. O yüzden bu kez en başından yapmayı bıraktım.
İlk hamileliğimde koltuk altlarım lekelenmişti kahverengi bir halka olmuştu resmen ve geçti hiç kalmadı doğumdan sonra. Terledikçe affedersin resmen soyuldu o lekeler.
Ben de ağdaya giderim yıllardır. İlk hamileliğimde de hep ağda yaptırdım. Hiçbir sorun yaşamadım. Bırak tetiklemeyi 40. Haftada doğuramadım sezeryan yaptılar
Alışık olanlara sorun yaratacağını sanmıyorum ama normalde ağda yapmayıp hamilelikte yapılırsa belki sorun oluyordur.
Planlı sezaryana gittiğim halde ameliyata alınmadan önce ,sabah hemşire geldi odaya elinde jiletle (derby banyo )bikini bölgemi kontrol etti tüy var mı diye ,tepki veremedim sokun etkisiyle sen ne güzel temiz gelmişsin bazilari çok kirli geliyor tarzı bir şey dedi .doktorlar da tüylü ortamda rahat çalışamaz düşününce ...
Ben yapmadım ama annem söylemişti sancı çekerken ya da lohusayken terinle beraber saçını o lekelere sür geçermiş. Annemin öyle geçmiş hamilelikteki lekeleri. Aklında olsun
benim hamileliğimde değil ama ilk doğumda olmuştu lekelenmeler. Aynaya baktığımda kendimi tanıyamamıştım o an dedim ki hiç geçmicek. Ama 1-2 hafta sonra kendiliğinden yok olup gitti. İnşallah sizinde öyle olucak
Benimde ilk gebeligim de kesinlikle yasaktı çok rezillik çektim .bu hamileligimde gizlice gidiyorum iki kez daha gidersem hamilelik sürecini tamamliyorum ama tirsiyorum da her seferinde
İlk zamanlar sorun olmamıştı da son hafta gitmek öldürücü darbe oldu. Yine de o riski almaya değmez diye düşünüyorum kendi adıma. Şu doğumu atlatalım da bizi lazer paklar.
Hamileyken daha çok acıyordu zaten nedense. Benim hamileliğim de riskliydi tabii. Onun da etkisi oldu. Herkeste olacak diye bir şey yok zaten. Ama bir kere yaşayınca o riski almak istemiyorsun haliyle.
Bugun gunum vardi anam agladi yahuu artik cok zorrr misafir agirlamak yaklasik 20kisiydik daha yeni kendime gelebildim ben de lazere yazilmistim kaldi dogumdan hemen sonra baslicamm kismetse
Merhaba kızlar Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin inşallah uzun zamandır yazdiklarinizi takip etmeye çalışıyorum . 10 yıllık uyeyim ama sifremi unuttuğum için giriş yapamiyordum. 2 oğlum var Allah nasip ederse kızımız yolda. Diğer cocuklarimda kad. klübünde aynı dönem kişilerle yazismanin cok faydasını gördüm. Bez tercihi bebek bakımı alışveriş dikis yarasi emzirme çatlakları birçok konuda fikir edindim ama 2 numara 7 yaşında vardir artik bilmediğim yeni seylerde sizden ogrenecegim