Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evett zaten bu soruyu sorma sebebim de bi arkadaşımın diğer odaya güneş almaması daha iyi demesiydi. Ya da güneş alan odaya koyu perde alıcaz o şekilde gündüz uykusunu sağlıklı hale getiririz.

Benim kızım da hep odasında oynuyor, onun için güneşli odada olması çok iyi oluyor. Bence de ışık olayı perde ile çözülebilir.

Karşıma aynayı alıp jiletle yapıyorum onda bile zor oluyor

gobekte yok ama gosgusler fena Uyutmuyor

Benim yüzüm inanılmaz lekelendi göz çevremde bildiğiniz bir hareee geçer mi acaba
İlk hamileliğimde koltuk altlarım lekelenmişti kahverengi bir halka olmuştu resmen ve geçti hiç kalmadı doğumdan sonra. Terledikçe affedersin resmen soyuldu o lekeler.

Ben geçen hamileliğimde ağda yüzünden erken doğuma alındım. Kasılmaktan plasentanın damarlarında kanamalar başlamıştı. O yüzden bu kez en başından yapmayı bıraktım.
Ben 3. 'yi dogurucam hepsi agdaydi. Ilk defa duydum. Belki çok caniniz aciyor ve kasıyorsanız. Hic duymadim ama

Agda nden dogumu tetikliyor ki bn her ay duzenli sire gdiyorm kuafore kendim yapamiyorm

Ben de ağdaya giderim yıllardır. İlk hamileliğimde de hep ağda yaptırdım. Hiçbir sorun yaşamadım. Bırak tetiklemeyi 40. Haftada doğuramadım sezeryan yaptılar
Alışık olanlara sorun yaratacağını sanmıyorum ama normalde ağda yapmayıp hamilelikte yapılırsa belki sorun oluyordur.

Aynen benim de sezeryana girmeden önce gelip bakmışlardı yaygın uygulama olduğuna göre demek temizlenmeden de gelenler oluyor planlı sezeryana.

benim hamileliğimde değil ama ilk doğumda olmuştu lekelenmeler. Aynaya baktığımda kendimi tanıyamamıştım o an dedim ki hiç geçmicek. Ama 1-2 hafta sonra kendiliğinden yok olup gitti. İnşallah sizinde öyle olucak

Ben 3. 'yi dogurucam hepsi agdaydi. Ilk defa duydum. Belki çok caniniz aciyor ve kasıyorsanız. Hic duymadim ama
Hamileyken daha çok acıyordu zaten nedense. Benim hamileliğim de riskliydi tabii. Onun da etkisi oldu. Herkeste olacak diye bir şey yok zaten. Ama bir kere yaşayınca o riski almak istemiyorsun haliyle.

Merhaba kızlar Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin inşallah uzun zamandır yazdiklarinizi takip etmeye çalışıyorum . 10 yıllık uyeyim ama sifremi unuttuğum için giriş yapamiyordum. 2 oğlum var Allah nasip ederse kızımız yolda. Diğer cocuklarimda kad. klübünde aynı dönem kişilerle yazismanin cok faydasını gördüm. Bez tercihi bebek bakımı alışveriş dikis yarasi emzirme çatlakları birçok konuda fikir edindim ama 2 numara 7 yaşında vardir artik bilmediğim yeni seylerde sizden ogrenecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…