Sonra nasıl verilecek o doğumdan sonra süt olsun diye yerken daha çok alınıyor sonra vermek için çaba harcanıyor sekerim aman diyim kızlar ikizlerden sonra kalan kiloları vermek için canım çıktı
İştah kapatma duası bilen var mı ?
Gerçi kabaca bir hesap yaptım
Şimdiye dek 7,8 kilo civari aldım
doguma 90 gün var dersek 10 günde 1 kilo alsam ortalama,9 kilo yapar
Artı şimdiki 8 , eşittir 17 ,
Tutmayın beni yemek yicem
Benim için de dönüm noktası şeker yüklemesi oldu, yüklemede gebelik şekeri tanısını alınca bir diyete başladım ki böyle bir mahrumiyet olamaz şimdiye kadar 7 kilo almıştım bakalım son 3 ay nasıl ilerleyecek.
Selam kizlar. Bugun listemdeki birkac eksige daha tik atmis olmanin verdigi huzur ve gururla hepinizi selamliyorum. Trendylda momsgreen urunlerinde indirim var ordan toplamda 8lt camasir sivisi aldim. Stokculuga giris yapmis bulunmaktayim Baska bir sayfadan da bebisim icin temiz icerikli dogal sivi sampuan, pisik kremi, bebek yagi vs aldim bu urunleri kendileri hazirliyorlar ve kullananlar oldukca memnun insaallah ben de memnun kalirim
Sonra nasıl verilecek o doğumdan sonra süt olsun diye yerken daha çok alınıyor sonra vermek için çaba harcanıyor sekerim aman diyim kızlar ikizlerden sonra kalan kiloları vermek için canım çıktı
Evetttt yaaaa ben de bezdim. Böyle tatil öncesi insan çalışamaz ya şuan o moddayım. Ama maalesef daha 1 buçuk ay var
Bugün bir de pazartesi sendromuyla birleşti çekilmez bişey oldu.
Bir de bebekle alakasız birşey danışacağım size. Aslında çok da alakasız değil ama. Büyük boy valiz almam lazım. Üniversiteden beri kullandığım valizim artık çöp oldu.
Şimdi bir de iki çocuk olacak. Valizi doğumdan önce almak istiyorum ki hastaneye giderken de kullanayım.
Var mı marka model tavsiyeniz? Bavul markalarından hiç anlamıyorum
Evetttt yaaaa ben de bezdim. Böyle tatil öncesi insan çalışamaz ya şuan o moddayım. Ama maalesef daha 1 buçuk ay var
Bugün bir de pazartesi sendromuyla birleşti çekilmez bişey oldu.
Ben yenidoğan 5li takımları, badileri, 10lu hastahane çıkışını jammybaby diye siteden aldım,vallahi çokta güzeller. Kaliteli kumaşları var. Hızlı da geliyor. İlk denemek için 2-3 parça sipariş ettim, sonra epey şey aldım, boneler,muslin, battaniye bile aldım. Öneririm yani. Onun haricinde de ebebekten, soobeden aldım ama onlar da 3_6_9 aylarda var.