Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sabah ve akşam kan ve demir ilacı içiyorum düşük çıktığı için 2 doz yaptılar bana vitamini de öglen içeyim dedim etkileşim falan yapar diye korktum
Ben yatarken içiyorum kan ilaçları zaten aç içiliyor. İstersen öyle dene. Ben kan ilaçlarını kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. Bir de kalsiyum verdi doktorum çok kemik ağrım var diye onunla decaviti akşam içiyorum. Kalsiyumu yemek sonrası decaviti yatarken

artık ben de kilo alıyorum bu mutlu haberi de paylaşayım. Biraz hızlı alabilirim de duayı bulursan haber ver bana da 63.7 ile başladığım serüvene 2 haftada 1.5 kilo alarak şu anda 66 ile devam ediyorum.

İndirimleri kaçırmayaydın iyiydi..
Bebek arabasını alacağım indirimde. Kraft time travel olanı beğendim. Güzel gözüktü gözüme. Biraz da yoğun çalıştığım için gezip bakamadım şaka bir yana. Ben önceki gibi dışarıya gidemediğimden eşimin iş yükü 2 katı oldu. O dışarı işlerini hallederken ofis işleri bana kaldı. Ben de oturduğum yerden kalkıp da bakamadım gidip.

Yeminle bebek arabası konusu tam bir çin işkencesi

Ben daha yaptırmadım 29 şubatta kontrolüm var herhalde ondan sonra yaptırır şimdi yiyeyim bari zaten 16. haftaya kadar tatlıdan tiksinerek geçirmiştim. Şeker çıkarsa yiyemem

Kızlarr doktordan çıktım şimdi kızım baş geliş olmuş bile dönmüş. 1 kilo 200 gram olmuş 35 cm rahim ağzım da 32 mm şuan için iyi dedi doktorum çok şükür ama progestana devam edicez dedi sanırım tedbiri elden bırakmıyor tipimiz de böyle

Eklentiler

• A768C936-CC43-4A2E-877C-6E4A6FAB4948.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 58
Ya benim 29mm ama kalınlaşma çok iyi diyor bu doktorlar. Ayrıntılıda da öyle denildi. Korkuyorum burada 3.0mm de falan ilaç kullanan olunca

Ben daha yaptırmadım 29 şubatta kontrolüm var herhalde ondan sonra yaptırır şimdi yiyeyim bari zaten 16. haftaya kadar tatlıdan tiksinerek geçirmiştim. Şeker çıkarsa yiyemem
Ben de baya tatlı, ekmek tüketiyordum, 3-4 gündür kesince şeker düştü hemen. Şimdi her gün 6 defa ölçüyorum, beslenme gerçekten de tetikliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…