Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
28 i bekliyorum yuvarlanarak ne kadar AVM gezilir deneyi yapacağım.
Ben 27yi görür görmez basladim daha fazla tutamadım kendimi sen de sal gitsin artik bence
Ya massallah ne guzel cikmis bizimki hep yuzunu kapatiyor ya da kafasini ceviriyor bu arada dönmüş ya bebek zaten surekli dönmüyorlar mi ya? Yani seninki artik kesin dogum pozisyonunu mu almis o olayi pek anlamadim bennn

Fındık burunlu maşallah yaa

artık ben de kilo alıyorum bu mutlu haberi de paylaşayım. Biraz hızlı alabilirim de duayı bulursan haber ver bana da 63.7 ile başladığım serüvene 2 haftada 1.5 kilo alarak şu anda 66 ile devam ediyorum.
Kayınvalidene de bi paket kına al bari. Gözü aydın

Sürekli dönmüyorlar aslında artık. Büyüdüler ya. Benim oğlan ne zaman gitsek hep başı yukarda ayakları aşağıdaydı mesela. Bebek büyüdükten sonra artık öyle günde 5 sefer dönmüyor. Benim kız da hep kafa yukardaydı belli bir zamandan sonra.
Ha dönebilir de yine tabi doğuma kadar bu şekilde olacağının garantisi yok. Doğum anında dönen bile var. Ama çok sık olmuyor dönme işi belli boyuttan sonra bildiğim kadarıyla

jammy babye attım kendimi Clara şapkalı bebek tulumları görüyorum. Aman yaw burası çok iyiymiş. Kız Allah razı olsun senden

Ya tecrübelisiniz siz bilirsiniz benim kız hep yan yatıyor. Poposu karnıma dönük yüzü içeriye dönük yatıyor. Ne dik ne ters. Kafası sağımda ayakları solumda. O yüzden hep tekmeleri sol boşluğumda ya da kasığıma doğru.

Bende 6 kilo aldim omega 3 lu vitamanin markasi degisti ondan midir bilmem ama cabuk buyuyorum birde annemler vardi. 1 aya yakin kaldi cok is yapmadik gittiler onlarda simdi bakalim hareket artacak mecburinsallah az aliriz kilo gerci onlar saglikli olsunlat kilo alsinlarda veririz sonra .

Allah yardimcin olsun kuzum.
Zor öyle bir insanla gecinmek

Ben bebek arabasını sipariş verdim nihayet. Akşam eve gelecek. Doona aldım. Umarım memnun kalırım.

Gule gule kullanin cnm

Azcık daha büyüsün yan sığmayacak zaten. Yakın zamanda dik durmaya başlar. Ya kafası yukarda ayakları aşağıda duracak, yada tam tersi. Enine sığamayınca değişir pozisyonu. Ama tam da çubuk gibi dümdüz durmuyorlar zaten hani biraz sığabilmek için eğri duruyorlar. Doğum için önemli olan kafa aşağıda mı değil mi o da normal doğumda.
Sezeryan için nasıl durduğunun bir önemi yok

Ben de şu vitaminlerden şüpheleniyorum

kizlar şok şok
valla vitamin kullanmadan 10 kilo
verdiydim. 5 ayda.

1 ay once vitamin kullanmaya başladım 3 kilo almışım,

Yandık yandık napcam vitamini icmeye devam etsemmiki
Doguma kadar kac alirim hesaplayin

Şu anda da pek enine sığmıyor gibi aslında doktor beni yan yatırıp bakıyor bebeğe. Dediğine göre keyfine düşkünmüş ultrasondan hiç hoşlanmıyor direk tekme ve dönme olayına giriyor hala net yüz resmimiz yok.

Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum , ya benim rahim bölgesinde ağrılarım var tam rahim değilde yan bacakla birleştiği kısımlarında işte oturup kalkarken giyinmek için mesela ayağımı kaldırınca yada gece yatakta sağa sola dönerken böyle sızlar gibi oluyor . Aslında şöyle hani uzun aradan sonra spor yaparsında kolun bacagın et keser ya onun gibi bi ağrı oluyor hareket ettikçe .. sizlerde olan var mı ki ? Rahim buyudugu için filan mı oluyor acaba ? Bu hafta gidicem doktora sorucam bakalım birde size sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…