Ben 27yi görür görmez basladim daha fazla tutamadım kendimi28 i bekliyorumyuvarlanarak ne kadar AVM gezilir deneyi yapacağım.
Ya massallah ne guzel cikmis bizimki hep yuzunu kapatiyor ya da kafasini ceviriyorKızlarr doktordan çıktım şimdi kızım baş geliş olmuş bile dönmüş. 1 kilo 200 gram olmuş 35 cmrahim ağzım da 32 mm şuan için iyi dedi doktorum çok şükür ama progestana devam edicez dedi sanırım tedbiri elden bırakmıyor tipimiz de böyle
Fındık burunluKızlarr doktordan çıktım şimdi kızım baş geliş olmuş bile dönmüş. 1 kilo 200 gram olmuş 35 cmrahim ağzım da 32 mm şuan için iyi dedi doktorum çok şükür ama progestana devam edicez dedi sanırım tedbiri elden bırakmıyor tipimiz de böyle
Vallahi aferin sanakadın 1 ayda 10 kilo dedi. Yarasınnnnn anasını satayımmm.
DoğruEşim hepsini bir alırız dedi mersin sıcağında yazlıkları çıksın dedi beklemedeyiz öylebu sefer doğru kişi çıkar inşallah
Kayınvalidene de bi paket kına al bari. Gözü aydınartık ben de kilo alıyorum bu mutlu haberi de paylaşayım. Biraz hızlı alabilirim de duayı bulursan haber ver bana da 63.7 ile başladığım serüvene 2 haftada 1.5 kilo alarak şu anda 66 ile devam ediyorum.
Yalaaaaaaaaaaaannnnnnnnnno nasıl yawE bana doktor doğumdan sonra 1 hafta geçince -10 görürsün dedi. Kandırıyor bu adam beni
Geçen gittiğimde ben senden çok kilo aldım dedi ne yapsam yaranamıyorumKayınvalidene de bi paket kına al bari. Gözü aydın
Ben 27yi görür görmez basladim daha fazla tutamadım kendimisen de sal gitsin artik bence
Ya massallah ne guzel cikmis bizimki hep yuzunu kapatiyor ya da kafasini ceviriyorbu arada dönmüş ya bebek zaten surekli dönmüyorlar mi ya? Yani seninki artik kesin dogum pozisyonunu mu almis o olayi pek anlamadim bennn
jammy babye attım kendimi Clara şapkalı bebek tulumları görüyorum. Aman yaw burası çok iyiymiş. Kız Allah razı olsun sendenBen yenidoğan 5li takımları, badileri, 10lu hastahane çıkışını jammybaby diye siteden aldım,vallahi çokta güzeller. Kaliteli kumaşları var. Hızlı da geliyor. İlk denemek için 2-3 parça sipariş ettim, sonra epey şey aldım, boneler,muslin, battaniye bile aldım. Öneririm yani. Onun haricinde de ebebekten, soobeden aldım ama onlar da 3_6_9 aylarda var.
Ya tecrübelisiniz siz bilirsiniz benim kız hep yan yatıyor. Poposu karnıma dönük yüzü içeriye dönük yatıyor. Ne dik ne ters. Kafası sağımda ayakları solumda. O yüzden hep tekmeleri sol boşluğumda ya da kasığıma doğru.Sürekli dönmüyorlar aslında artık. Büyüdüler ya. Benim oğlan ne zaman gitsek hep başı yukarda ayakları aşağıdaydı mesela. Bebek büyüdükten sonra artık öyle günde 5 sefer dönmüyor. Benim kız da hep kafa yukardaydı belli bir zamandan sonra.
Ha dönebilir de yine tabi doğuma kadar bu şekilde olacağının garantisi yok. Doğum anında dönen bile var. Ama çok sık olmuyor dönme işi belli boyuttan sonra bildiğim kadarıyla
Cnm benim oglum 3500 ustu dogdu 38 .haftada 6 kilo anca gitti dogumdademe öyle deme öyle şeyler face de kadının biri yazmış doğum yaptım 3 kilo gitti ee bunun suyu, eşi bilmem nesi yok muydu 72 kiloyum hala yazmış
Ay ne demek efendim, bir sürü şey aldım ben çok memnunum, al anacım all.jammy babye attım kendimi Clara şapkalı bebek tulumları görüyorum. Aman yaw burası çok iyiymiş. Kız Allah razı olsun senden
ya amaaan bununda derdinden ölen yok ailesinde inanın. bunlar anlatılmaz ama biz 1 aylık evliyken kendisine kanser teşhisi konuldu ameliyat oldu zorlu süreçlerden geçtik. 1 dk bile yalnız bırakmadım. aksini düşünmedim bile. ama kendisi ve ailesi bana ve aileme binlerce teşekkür etti başkası olsa bırakır giderdi sen sahip çıktın diye. benim annem kendi annesinden daha fazla gözyaşı döktü. sonra anladım kişi kendinden bilir işi demişler. demekki ben hasta olsam başıma iş gelse bırakacaklar beni. 1 kez kadın hastalığından ameliyat oldum. annemin evine bıraktılar beni ne aradılar ne sordular ne geçmiş olsun dediler. arada herhangi bir sorunda yoktu. kendisinin ameliyat sonrası testleri temiz çıktı şükür iyi huylusuymuş. ama çocuğunuz olmaz denilmişti ben deli gibi kürler felan araştırdım. ailesi bana düşman oldu sanki teşhisi ben koydum ben ameliyat ettim gibi. annesi sağda solda soran olunca konusu açılınca çocuk için geline dr bakıyoruz çocuğu olsun diye diyordu. bunu da bana açıkça söylüyordu oğullarının köyde adı çıkmasın diye. ben bunlara bile ses etmemiştim
Ben bebek arabasını sipariş verdim nihayet. Akşam eve gelecek. Doona aldım. Umarım memnun kalırım.
Azcık daha büyüsün yan sığmayacak zaten.Ya tecrübelisiniz siz bilirsiniz benim kız hep yan yatıyor. Poposu karnıma dönük yüzü içeriye dönük yatıyor. Ne dik ne ters. Kafası sağımda ayakları solumda. O yüzden hep tekmeleri sol boşluğumda ya da kasığıma doğru.
Bende 6 kilo aldim omega 3 lu vitamanin markasi degisti ondan midir bilmem ama cabuk buyuyorum birde annemler vardi. 1 aya yakin kaldi cok is yapmadik gittiler onlarda simdi bakalim hareket artacak mecburinsallah az aliriz kilo gerci onlar saglikli olsunlat kilo alsinlarda veririz sonra .
Şu anda da pek enine sığmıyor gibi aslında doktor beni yan yatırıp bakıyor bebeğe. Dediğine göre keyfine düşkünmüşAzcık daha büyüsün yan sığmayacak zaten.Yakın zamanda dik durmaya başlar. Ya kafası yukarda ayakları aşağıda duracak, yada tam tersi. Enine sığamayınca değişir pozisyonu. Ama tam da çubuk gibi dümdüz durmuyorlar zaten hani biraz sığabilmek için eğri duruyorlar. Doğum için önemli olan kafa aşağıda mı değil mi o da normal doğumda.
Sezeryan için nasıl durduğunun bir önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?