Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kizlar şok şok
valla vitamin kullanmadan 10 kilo
verdiydim. 5 ayda.

1 ay once vitamin kullanmaya başladım 3 kilo almışım,

Yandık yandık napcam vitamini icmeye devam etsemmiki
Doguma kadar kac alirim hesaplayin
1 ay önce 3 kiloysa 12 kiloya denk geliyor aylık 3 alırsan tabi

Merhaba bende de aynı durum var ya özellikle oturup kalktığımda yürürken çok zorlanıyorum.O dediğimiz kemikten belime vuruyor ağrısı.

Valla benim 4 kilo alma hakkim var 10 kilo ile tamamlamak istiyorum ama vitaminse suclu daha cok alirim sanirim son ayda bende odem cok olmusru hatta dogumdan sonra eve geldim ayaklarim balon gibi sonmustu bir garip geliyordu gözume son ay 3 kilo bile alinir rahat

cnm annenin imkani varsa onlarin gelip kalmasi daha iyi. bence insanlar birbirini sevsede sevmesede evladi icin katlanmali.sonucta zaruri bir durum.oda babasi sonucta ilk zamanlarinida girmek ister.benim esim surekli izlerdi ilgilenir gazini cikariri uyutur yardimci da olurdu elinden geldigince ama ozamanlarini illaki gormek isterler.benim kayin validem isim mevzusu yuzunden geldi dogumda neler yapti esim annesine tepki gosterdi diye anneme sen ogluma büyü yaptn bile dedi annem genede basimdan gitmedi 40 gunnkaldi zor gunler gecirdi ama dayandi benim icin.yani bence annenleri ikna etsen iyi olmazmi cnm.yanlis anlama sakın esin hakli demiyorum tutumu yanlis tabim

böyle hiç duymamıştım. Kızın pek prenses olacak galiba

Ya parmağnı mı emiyor napıyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…