maşallahhhhh ama sen çok mu tatlısın bu kadar tatlı olunurmu o elleri nasıl koymuş. sanslısın cnm çok güzel bir resim almışsınız benim kız hep yüzünü kapatıyor
maşallahhhhh ama sen çok mu tatlısın bu kadar tatlı olunurmu o elleri nasıl koymuş. sanslısın cnm çok güzel bir resim almışsınız benim kız hep yüzünü kapatıyor
bebek isimlerini tabloya ekleyelemmi demişti bir arkadaş ekleriz şu şekilde olur herkes bebişini doğurnca isminide bana belirtir hoşgeldin ....... bebek diye yazarım:)))) aklıma başka bişi gelmedi.
bebek isimlerini tabloya ekleyelemmi demişti bir arkadaş ekleriz şu şekilde olur herkes bebişini doğurnca isminide bana belirtir hoşgeldin ....... bebek diye yazarım:)))) aklıma başka bişi gelmedi.
Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum , ya benim rahim bölgesinde ağrılarım var tam rahim değilde yan bacakla birleştiği kısımlarında işte oturup kalkarken giyinmek için mesela ayağımı kaldırınca yada gece yatakta sağa sola dönerken böyle sızlar gibi oluyor . Aslında şöyle hani uzun aradan sonra spor yaparsında kolun bacagın et keser ya onun gibi bi ağrı oluyor hareket ettikçe .. sizlerde olan var mı ki ? Rahim buyudugu için filan mı oluyor acaba ? Bu hafta gidicem doktora sorucam bakalım birde size sorayım dedim