Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende cop kovasi almayacagim. mustakil ev benimde bahceye koyarim gunluk atariz.ama koku tutuyorsa apartman icin gerekli olabilir.

Ya benim 29mm ama kalınlaşma çok iyi diyor bu doktorlar. Ayrıntılıda da öyle denildi. Korkuyorum burada 3.0mm de falan ilaç kullanan olunca
Doktorun en iyisini bilir canım benim doktorum da her şey yolunda hiçbir kısıtlama yok ayakta durabilirsin yürüyüş yapabilirsin diyor ama ilaç hala kullanıyorum neden anlamadım yine içim rahat değil yani

Bilmiyorum ki bende canım doktor baş gelişli dedi heralde bundan sonra yukarı dönmez kafası sormadım yani. Baş gelişten terse dönüyor mu bilmiyorum makat duruşlu bebişler dönüyo onu biliyoruz da

Ya parmağnı mı emiyor napıyor o
elini yalıyor dedi doktor

Kızlar benim kafama değişik bir soru takıldı.
Şimdi doğumda doktorlar rahimde açıklık var mı diye parmağıyla bakıyor ya, demek ki parmağıyla rahim ağzına ulaşabiliyor. Bu durumda cinsel ilişki sırasında da rahim ağzını dürtüyor oluyor muyuz ki ?

Gerçekten çok güzel bayılıyorum bu arabaya ama fiyatı biraz tuzlu bizimkinide yarın kayınpederim alıcak insallah
Evet tuzlu, ama ikinci eli de iyi gidiyor. Yani kullanıp satınca telafi edecektir. İkinci eli de ucuza gitmiyor çünkü. Hatta satanlar da kutusunu saklayın ikinci eli çok çabuk gidiyor dedi.

Onlar rahim agzinda yumusakliga bakıyorlar cnm yani cok dip degil diye biliyorum zaten rahim agzi tikali aslinda nisanla birlikte aciliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200217-230649_Google.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 36
Bende o ağrı ara ara hep var. Bugünlerde yine var alıştım artık önemsiz büyüme ağrısı olduğunu söylüyor doktorum
Çok rahatsızlık veriyor ama ya yürürken ayaktayken sıkıntı yok oturup kalkarken yattığımda sağa sola dönerken sızlıyor resmen çorap giyerken bile zorlanıyorum bu şekilde devam etmez umarım

Çok rahatsızlık veriyor ama ya yürürken ayaktayken sıkıntı yok oturup kalkarken yattığımda sağa sola dönerken sızlıyor resmen çorap giyerken bile zorlanıyorum bu şekilde devam etmez umarım
Ben en çok ayakkabı çıkarırken zorlanıyorum. Benimki geçmedi umarım seninki bian önce geçer

Ben en çok ayakkabı çıkarırken zorlanıyorum. Benimki geçmedi umarım seninki bian önce geçer
Aynisi bende de oluyor tek taraflı vajinanın sağı ağrıyor bacağımı kaldırırken bile ağrıyor kas ağrısı gibi,ama arada 1gün 2gün geçtiği ara verdiği oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…