Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın hanımlar Kıyafet alırken kaç aylık alıyorsunuz 0-3 mü 3-6 mı? Bide Mayıs da sizce uzun kollu mu giyerler? Kıyafet fazla mı aldınız az mı kafam çok karışık

Kesinlikle ikea mama sandalyesini öneririm. Chicco vardı bizde kullanmadık. Hem hantal çok yer kaplıyor, hem de temizliği zor oluyor. İkeanınki on numara

canım sebebi şu dedim ya bebek iki hafta önde gidiyordu ama normalde 37 di mesela bebek 39
kişinin yapıda biraz minyon yani sığamadı ondan zorladı diye düşünüyoruz

Günaydın hanımlar Kıyafet alırken kaç aylık alıyorsunuz 0-3 mü 3-6 mı? Bide Mayıs da sizce uzun kollu mu giyerler? Kıyafet fazla mı aldınız az mı kafam çok karışık
canım yenidoğan illaki uzun kollu giyer bi katta olsa mutlaka olsun
anne karnından çıkacak ve üşüyecek 40 gün alışma süreci
havalar ısındıkça iyice zaten zıbın bebesi olacak bizimkiler

yok annem gelecek zaten, babamın teklifiydi sen buraya gelsen daha rahat edersin bizde rahat ederiz diye. eşim ilk bebekte yardım etti ama her fırsatta da başımı ağrıttı aynılarını yaşamak istemiyorum. tabi ki eşim olacak yanımda olmasını da istiyorum ama kendisi yanımda olunca bana hizmetçilik yaptığını düşünüyor. hiçbir arkadaşı eşinin doğumunda koşturmamış hiçbirşeyden haberi olmamış kendisi çok kadersizmiş vs

Günaydın!
Annem artık giysi alma yeter diyor, rüyamda bebeğimin giysisi kalmamış battaniyeye sarmışız çıplak halde üşümüş, anneme kızıyodum

Herkesin zaten almaaaaa artıkk yeterr,bunları bile giyemeyecek laflarına tiltim. Alıcam yahu, konuşsalarda beğendiğimi alıcam,gerekirse günde 469285 kez üst değişir gene herşeyi giydiririm. Çıplak bırakma oğlunu selocummm, al istediğini,ne için çalışıyoruzzzzzz eyyyyyy analarrr

Bakınca çok görünebilir ama o giysilerin içinde 0-3, 3-6, 6-9 aylık olanlar var ayırınca bir avuç giysi kalıyor hiç mi bu bebeğin kaka yapma efendim kusma hakkı yok gün içinde
Alıcam valla kimseye de göstermicem

Canım oğlum 1 mayıs doğumlu ilk ay neredeyse hep iki kat giydi çünkü ilk 3 ay sen ne giyiyorsan 1 kat fazlasını giymeli sıcak soğuk dengesi kuramıyorlar. Onun dışında haziranda tek kata geçtik ince müslin atıp üstüne sonra soy gitsin :) tabiki bulunduğun şehir çok önemli çukurovada isen yanar çocuk ben marmamaradayım hafif serin oluyor temmuza kadar geceleri ve gündüz rüzgarlı. 0-3 ay ve 3-6 ay alıyorum sonrasını sonra hallederiz diye.

Tamam canım teşekkür ediyorum

günaydın :) yine yeniden öksürük krizi ile uyandım Allah'tan öyle ciğerden falan değil. Ama bi geçmedi gitti. Ihlamur ile kardeş oldum. O meret de daha çok yumuşatıyor daha çok öksürüyorum. 29 Şubat kontrolüm bi gelse ah :)

Ben 0.1ay gibi ilk dogdugunda giyecegi 4.5kiyafeti uzun kollu aldim 3.6 grubu kisa kol şort filan.. inşallah düşündüğüm gıbı olur yenidogan fazla alamamaya çalışıyorum. Birde beyaz içten giyilcek askili ve kisakollu zibin aldim 4.5ad . Ganimetlerimizin fotografini çektim ( kedimiz de yeni gelen ürünleri kontrol ediyor)

Güle güle kullansın kuzu. Ponçik gelince onu da bÖyle yanaşıp koklayacak.

Valla böyle düşünüyorsa dakika durma. Git ailenin yanına. Eşinin istediği de bu anladığım kadarıyla. Yani niye oraya gittin diye gücenmez herhalde. Senin kafana kakıp duracağına , zorla yapacağına , en azından yanında gerçekten destek olacak insanlar olsun. Sen de ailenin yanında daha huzurlu olursun, onlarla bir problemin yoksa.

Kızlar çok ağrı sonucu doktora gittim bebisim 31 haftalık olmuş ben sok idrar tahlili yaptık bakalım sonuçlar ne çıkacak

Nasıl bir ağrıydı ki canım o. Cumartesi benimde kontrolüm şu karın çevresi normale dönmüş olsun nolurrr bende bi gidiyim böyle iki hafta öne geçmiş olsun kuzuşkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…