Kesinlikle ikea mama sandalyesini öneririm. Chicco vardı bizde kullanmadık. Hem hantal çok yer kaplıyor, hem de temizliği zor oluyor. İkeanınki on numaraGunaydın.
Kızlar marketlere gelen mama sandalyelerinden deneyimleyen var mi?
Sok ve a101 e geliyormus.
Erken ama ben almak istiyorum elimin altinda dursun.
Gecelik ve pijama isimi hallettim.
Bez aldim.
Biberonlar ecz. cok pahali
Biberon ve emzik alicam.
Insallah tabiki ihtiyac olmaz ama dursun.
Bir de pisik kremi, banyo kuveti tayfasi kaldi.
Nezaman alicam alicam derken hallettim valla.
E bebek pisik kremi, avent, memucu kremi indirimlerini bekliyorum.
Ozamanda onlari halledicem.
Nisanda cantalar hazır olur.
canım sebebi şu dedim ya bebek iki hafta önde gidiyordu ama normalde 37 di mesela bebek 39Yok yok senin söylemende bir sorun yok. Sadece benim de aynı süre olduğu için başıma gelir mi acaba diye korktum. Nede oldu acaba? Çok zorlamadan mı yoksa herhangi bir zorlama olmadan kişinin yapısına bağlı olabiliyor mu, yada ilk sezeryan dikişleri kötü mü atılmış. Doktorlar böyle konularda çok ketum oluyor ama neden olmuş olabileceğine dair bir yorum yapmış mı acaba
canım yenidoğan illaki uzun kollu giyer bi katta olsa mutlaka olsunGünaydın hanımlarKıyafet alırken kaç aylık alıyorsunuz 0-3 mü 3-6 mı? Bide Mayıs da sizce uzun kollu mu giyerler? Kıyafet fazla mı aldınız az mı kafam çok karışık
yok annem gelecek zaten, babamın teklifiydi sen buraya gelsen daha rahat edersin bizde rahat ederiz diye. eşim ilk bebekte yardım etti ama her fırsatta da başımı ağrıttı aynılarını yaşamak istemiyorum. tabi ki eşim olacak yanımda olmasını da istiyorum ama kendisi yanımda olunca bana hizmetçilik yaptığını düşünüyor. hiçbir arkadaşı eşinin doğumunda koşturmamış hiçbirşeyden haberi olmamış kendisi çok kadersizmiş vscnm annenin imkani varsa onlarin gelip kalmasi daha iyi. bence insanlar birbirini sevsede sevmesede evladi icin katlanmali.sonucta zaruri bir durum.oda babasi sonucta ilk zamanlarinida girmek ister.benim esim surekli izlerdi ilgilenir gazini cikariri uyutur yardimci da olurdu elinden geldigince ama ozamanlarini illaki gormek isterler.benim kayin validem isim mevzusu yuzunden geldi dogumda neler yapti esim annesine tepki gosterdi diye anneme sen ogluma büyü yaptn bile dedi annem genede basimdan gitmedi 40 gunnkaldi zor gunler gecirdi ama dayandi benim icin.yani bence annenleri ikna etsen iyi olmazmi cnm.yanlis anlama sakın esin hakli demiyorum tutumu yanlis tabim
Günaydın!
Annem artık giysi alma yeter diyor, rüyamda bebeğimin giysisi kalmamış battaniyeye sarmışız çıplak halde üşümüş, anneme kızıyodum
Bakınca çok görünebilir ama o giysilerin içinde 0-3, 3-6, 6-9 aylık olanlar var ayırınca bir avuç giysi kalıyor hiç mi bu bebeğin kaka yapma efendim kusma hakkı yok gün içindeHerkesin zaten almaaaaa artıkk yeterr,bunları bile giyemeyecek laflarına tiltim. Alıcam yahu, konuşsalarda beğendiğimi alıcam,gerekirse günde 469285 kez üst değişir gene herşeyi giydiririm. Çıplak bırakma oğlunu selocummm, al istediğini,ne için çalışıyoruzzzzzz eyyyyyy analarrr
Canım oğlum 1 mayıs doğumlu ilk ay neredeyse hep iki kat giydi çünkü ilk 3 ay sen ne giyiyorsan 1 kat fazlasını giymeli sıcak soğuk dengesi kuramıyorlar. Onun dışında haziranda tek kata geçtik ince müslin atıp üstüne sonra soy gitsin :) tabiki bulunduğun şehir çok önemli çukurovada isen yanar çocuk ben marmamaradayım hafif serin oluyor temmuza kadar geceleri ve gündüz rüzgarlı. 0-3 ay ve 3-6 ay alıyorum sonrasını sonra hallederiz diye.Günaydın hanımlarKıyafet alırken kaç aylık alıyorsunuz 0-3 mü 3-6 mı? Bide Mayıs da sizce uzun kollu mu giyerler? Kıyafet fazla mı aldınız az mı kafam çok karışık
Tamam canım teşekkür ediyorumCanım oğlum 1 mayıs doğumlu ilk ay neredeyse hep iki kat giydi çünkü ilk 3 ay sen ne giyiyorsan 1 kat fazlasını giymeli sıcak soğuk dengesi kuramıyorlar. Onun dışında haziranda tek kata geçtik ince müslin atıp üstüne sonra soy gitsin :) tabiki bulunduğun şehir çok önemli çukurovada isen yanar çocuk ben marmamaradayım hafif serin oluyor temmuza kadar geceleri ve gündüz rüzgarlı. 0-3 ay ve 3-6 ay alıyorum sonrasını sonra hallederiz diye.
Ben 0.1ay gibi ilk dogdugunda giyecegi 4.5kiyafeti uzun kollu aldim 3.6 grubu kisa kol şort filan.. inşallah düşündüğüm gıbı olurGünaydın hanımlarKıyafet alırken kaç aylık alıyorsunuz 0-3 mü 3-6 mı? Bide Mayıs da sizce uzun kollu mu giyerler? Kıyafet fazla mı aldınız az mı kafam çok karışık
Hepsi çokk güzel gözüküyorBen 0.1ay gibi ilk dogdugunda giyecegi 4.5kiyafeti uzun kollu aldim 3.6 grubu kisa kol şort filan.. inşallah düşündüğüm gıbı oluryenidogan fazla alamamaya çalışıyorum. Birde beyaz içten giyilcek askili ve kisakollu zibin aldim 4.5ad . Ganimetlerimizin fotografini çektim ( kedimiz de yeni gelen ürünleri kontrol ediyor )Eki Görüntüle 2592444 Eki Görüntüle 2592445 Eki Görüntüle 2592446
Güle güle kullansın kuzu. Ponçik gelince onu da bÖyle yanaşıp koklayacak.Ben 0.1ay gibi ilk dogdugunda giyecegi 4.5kiyafeti uzun kollu aldim 3.6 grubu kisa kol şort filan.. inşallah düşündüğüm gıbı oluryenidogan fazla alamamaya çalışıyorum. Birde beyaz içten giyilcek askili ve kisakollu zibin aldim 4.5ad . Ganimetlerimizin fotografini çektim ( kedimiz de yeni gelen ürünleri kontrol ediyor )Eki Görüntüle 2592444 Eki Görüntüle 2592445 Eki Görüntüle 2592446
yok annem gelecek zaten, babamın teklifiydi sen buraya gelsen daha rahat edersin bizde rahat ederiz diye. eşim ilk bebekte yardım etti ama her fırsatta da başımı ağrıttı aynılarını yaşamak istemiyorum. tabi ki eşim olacak yanımda olmasını da istiyorum ama kendisi yanımda olunca bana hizmetçilik yaptığını düşünüyor. hiçbir arkadaşı eşinin doğumunda koşturmamış hiçbirşeyden haberi olmamış kendisi çok kadersizmiş vs
Kızlar çok ağrı sonucu doktora gittim bebisim 31 haftalık olmuş ben sokidrar tahlili yaptık bakalım sonuçlar ne çıkacak
oy oy maşallah iyi günlerde giysinBen 0.1ay gibi ilk dogdugunda giyecegi 4.5kiyafeti uzun kollu aldim 3.6 grubu kisa kol şort filan.. inşallah düşündüğüm gıbı oluryenidogan fazla alamamaya çalışıyorum. Birde beyaz içten giyilcek askili ve kisakollu zibin aldim 4.5ad . Ganimetlerimizin fotografini çektim ( kedimiz de yeni gelen ürünleri kontrol ediyor )Eki Görüntüle 2592444 Eki Görüntüle 2592445 Eki Görüntüle 2592446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?