Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
deme öyle deme öyle şeyler face de kadının biri yazmış doğum yaptım 3 kilo gitti ee bunun suyu, eşi bilmem nesi yok muydu 72 kiloyum hala yazmış
Krizlerde benim gitmişti hepsi 1 hafta sonra hatta -2 kg da vardı ama süt olsun diye gece gündüz yedim ve sonuç 75e çıkmak oldu yani toplam 8 kg geri aldim sonra çocuklar 9 10 aylık olunca dikkat ettim ve 5 ayda eski kg ya geldim ve çocuklardan olan oruçlarını da tutunca 62 ye kadar düştüm sonra oruç bitince yine kg almaya başladım aslında tüm iş akşam yemeği ve hamur işleri onlar olmadi mi çok güzel kg gidiyor

Ya benim kuzu 1 aydır her akşam bu saatlerde karnımı sallar derecesinde tekmeliyor acaba doğunca da bu saatlerde ayakta mi olacak yavrucuk

Bu da benim derin düşüncelere dalmış tosbağam Eki Görüntüle 2592199

allahımmm tam bir ankara bürokrat bebesiiiiii, bak hele şuna bakk
Kizlaarr bugun doktor bana kan uyusmazlik ignemi yazdi tam tamina 62 tl eczaneden alip saglik ocaginda vuruldum. 29.haftama +6 kilo alarak girdim bakalim sonunda kac alacagim
Ben de cuma günü hastahanede oldum,200 tl bayıldım

Hala geç kalmış değilsin

kaldık annem kaldık, çoktan aldım arabayı ben.

Bunlarda benim en son e bebek ganimetlerim etiket fiyatlarını görünce gerçekten güzel indirim yapmışlar

açık renk hırkadan ben de aldım,ne kadar güzeldi kumaşı. Güle güle kullanalım inşallah.

Ya benim kuzu 1 aydır her akşam bu saatlerde karnımı sallar derecesinde tekmeliyor acaba doğunca da bu saatlerde ayakta mi olacak yavrucuk
Benim de 12-1 arası takla atma saati. Bayılıyorum ne güzel bi duyguymuş ilk böyle hissettiğimde kandillinin sitesinden son depremlere bakmıştım zelzele sanmıştım tövbe

Onlar rahim agzinda yumusakliga bakıyorlar cnm yani cok dip degil diye biliyorum zaten rahim agzi tikali aslinda nisanla birlikte aciliyor.
İşte o rahmin ağzındaki kapatan bölüm var ya, senin görselde kanal diye işaretlemişler ortasını. İşte o kısım açılıyor onun açıklığını ölçüyorlar. Değil mi?
Oraya parmağıyla ulaşabiliyor demek ki

Kızlar ben lazer epilasyonu bitirdikten 2-3 ay sonra hamile kaldım jilet yasak. Sadece ağda. Çünkü genital bölgenin alt kısmında tamamen geçmiyo. Biraz rahatsız ediyo uzayınca. Cinsel ilskide devam ediyor. Ağdaya 2 ayda bi gidiyorum şimdi yine gidecektim ama doğumu tetikliyo diye okuyunca tırstım. Temiz olsun istiyorum jilet yapılırsa lazerin bi anlamı kalmıyor,çoğalıyor. Doğuma yakın bida giderim yeter diyodum. Var mı benim gibi olan?
Bu saatte ayaktayım çünkü benim kuzum gece kuşu

Merhabalar arkadaşlar 29 haftalık hamileyim 5 gündür boğaz ağrısı ve bademcik şişmesi sorunum var ne yapsam geçmedi aşırı derecede mide bulantısı oluyor 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak korktuğum için fazla bitkisel üründe ilaç kullanmak çekiniyorum. Limon . portakal. Elma sirkesi .bal tarçın limon sirke karışımı.ihlamur tuzlu su gargara ne denediysem geçmedi üstüne iyice arttı kulağıma ağrı vurmaya başladı ne yapabilirim acil yardım ihtiyaç var

Canım aynı durumdayım. Bana boynumu sürekli sarmak yaradı. Yatarken bile sar. Hatta ütüyle ısıt öyle sar. Gece acı içinde uyanıyordum bademcik ağrısıyla. Bu gece mışıl mışıl uyumuşum.

Lazer yaptırdığın İçin çok az kalmıştır diye tahmin ediyorum. Canın çok yanmıyor, fazla kasılma yaratmıyorsa ve riskli bir hamileliğin yoksa yapabilirsin aslında.

Benim lazer 5 seanstaydı bayagı bitmişti baska sehire gittim 1 sene gidemedim sonra hamile kaldım o ara hep jilet kullandım hiç çogalma olmadı aksine jiletledkten 1 ay sonra çıkmaya baslıyorlar

Ya bence.erkeginki suan o kadar gitmez ama.doguma yakin alt.taraf genisliyorya ozaman gide.bilir. gitse bisi olmaz.zaten kese icinde ya yavrum.risk yoksa.gebelikte bisi olmaz.

Tek çare doktor gibi gözüküyor canım

Ya bence.erkeginki suan o kadar gitmez ama.doguma yakin alt.taraf genisliyorya ozaman gide.bilir. gitse bisi olmaz.zaten kese icinde ya yavrum.risk yoksa.gebelikte bisi olmaz.
He birde korkma.kolay kolay o keseye bisi olmuyor.bebek gelmek istemedigi surece normal.dogumda benimkine uzun.bir aletle mudahale edip patlatmislardi ama acimiyor yani sonra.su.falan gelmisti

He birde korkma.kolay kolay o keseye bisi olmuyor.bebek gelmek istemedigi surece normal.dogumda benimkine uzun.bir aletle mudahale edip patlatmislardi ama acimiyor yani sonra.su.falan gelmisti
Keseye bişey olmaz da canım hani rahim ağzında incelme falan oluyor ya, öyle birşeye sebep olabilir mi diye düşündüm

Puslu sislive soğuk bir kocaeli sabahından herkeşeeeeeeeee günaydın. Nasılsınız bakalım kangurular?

Kizzzzz alaydin igneni saglik ocagina gideydin

Bana böyle bir ip ucunu veren olmadı anacım. Üstelik hastahaneden sonra da sağlık ocağında kontrole gittim he,neyse sağlık olaun artık ne yapalım

Gunaydın.
Kızlar marketlere gelen mama sandalyelerinden deneyimleyen var mi?
Sok ve a101 e geliyormus.
Erken ama ben almak istiyorum elimin altinda dursun.

Gecelik ve pijama isimi hallettim.
Bez aldim.
Biberonlar ecz. cok pahali
Biberon ve emzik alicam.
Insallah tabiki ihtiyac olmaz ama dursun.

Bir de pisik kremi, banyo kuveti tayfasi kaldi.
Nezaman alicam alicam derken hallettim valla.

E bebek pisik kremi, avent, memucu kremi indirimlerini bekliyorum.
Ozamanda onlari halledicem.
Nisanda cantalar hazır olur.

Bugun tetenoz asimin 2.dozu var.
idrar testi sonucumu alicam kan vericem.
Karın buyudukce zor oluyo hersey.
Yatmak, kalkmak, dönmek, egilmek.
Gündüz daha iyiyim aksam olunca
Kanepede sızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…