Nasıl bir ağrıydı ki canım o. Cumartesi benimde kontrolüm şu karın çevresi normale dönmüş olsun nolurrr bende bi gidiyim böyle iki hafta öne geçmiş olsun kuzuşkom
Canım aynı durumdayım. Bana boynumu sürekli sarmak yaradı. Yatarken bile sar. Hatta ütüyle ısıt öyle sar. Gece acı içinde uyanıyordum bademcik ağrısıyla. Bu gece mışıl mışıl uyumuşum.
Tuzlu garlara ve ıhlamur da çok işe yarıyor. Ama sen beni dinle ve boğazını sararak gez bütün gün. Ben şu an çok iyiyim. Gece de fena geçmedi. Hala boynum sarılı. Keşke en baştan sarsaymışım boynumu. Ananem 100 kez söyledi, yapmadım. Sonra baktım olmuyor, deneyeyim dedim. Anında işe yaradı. Ananemin oyalı çemberi tıbbın önüne geçti ahshhshs
Herkese selamlar efendim bence cok cazip uygun fiyat olan giysileri alin derim.fazla kiyafet doldurmaya gerek yok.ve bebegin vucut yapisi onemli bazi kiyafetlerini hic giymedigi bile oluyor ve illaki avmye gidilir internetten kiyafet alinir hic mi disari cikmicaz ayol
Herkese selamlar efendim bence cok cazip uygun fiyat olan giysileri alin derim.fazla kiyafet doldurmaya gerek yok.ve bebegin vucut yapisi onemli bazi kiyafetlerini hic giymedigi bile oluyor ve illaki avmye gidilir internetten kiyafet alinir hic mi disari cikmicaz ayol
bende bir an görünce korktum 1 yaşına kadar giyeceğini alan olmuş burda....ben sadece yenidoğan kıyafetleri aldım ilk 3 ay 56-62 cm aldım hatta demek sadece ben diilmişim korkuyorum almaya kimi bebek normalden küçük oluyor bazen büyük oluyor karışıyor işler
bende bir an görünce korktum 1 yaşına kadar giyeceğini alan olmuş burda....ben sadece yenidoğan kıyafetleri aldım ilk 3 ay 56-62 cm aldım hatta demek sadece ben diilmişim korkuyorum almaya kimi bebek normalden küçük oluyor bazen büyük oluyor karışıyor işler
Aynen cnm ilk bebek olan arkadaslarimiz ilk heyecanla aliyorlar almak istiyorlar.bende ilkinde almistim ama ilk oglum minyon du.ikinci oglum tam tersi iriydi 0 3 ay cok giymedi bile ayakkabi desen oylesine hic abilerinin kini giyemedi bile bebek yapisi onemli cunku cabuk buyuyorlar.bende suan 6 9 ay bile biraz aldim.fiyat cazip geldi.ama 0 6 ay gibi aldim.ama cok abarti degil.
benimkide dün bize hastane çıkış almış ama diyoki sen daha alışveriş yapma erken son ay alalım biz diyo tamam dedim anne en azından para biriktireyim zaten yaz bebesi zıbın giyer habire yada şort tulum falan
enfeksiyon nasıl çıktı canm bende de3 hafta önce 1-2 bakteri görüldü diyordu bir tablet içtim yatarken ama pelvik ağrısı dışında vajina etim ağrıyor geçmedi mi acaba tekrar mı yaptırsam.
mama sandalyesi bende iki tane var biri english home biri de e bebekten baby plus
benimkide dün bize hastane çıkış almış ama diyoki sen daha alışveriş yapma erken son ay alalım biz diyo tamam dedim anne en azından para biriktireyim zaten yaz bebesi zıbın giyer habire yada şort tulum falan