Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
En fazla 4 bilemedin 5 kilo.daha alirsin son donem ama.vucut niyeyse odem yapiyor biraz ben ayaklarimi dogumdan sonra gorunce sok oldum kuculdulerdogumda 39 numara almistim aslinda 37 giyiyorum
Ayaklar da büyüyor mu ben şok ben iptal....

Aynen aslında he he dyip geçmek lazım :)

Benim de kafamda bikaç ürün var inşallah hepsini alabilirim :/
Insallah cnm alt acma battaniye nevresim takimi vs geliyor kuvet kova seti .

Ben cam rendede alacagim eskiden vardi bulamadim.

Yarin bime portbebe geliyot pier cardin mis ayirttim ama reflu yatagindan emin degilim.
Ben almayı düşünmüyorum..Bence kışın güzel portbebe zaten ben urfadayim burasi çok sıcak olur bebiş pişer içinde..bebek arabası alicam
.. puset var zaten hem araba koltuğu olarakta kullanırım

Ben almayı düşünmüyorum..Bence kışın güzel portbebe zaten ben urfadayim burasi çok sıcak olur bebiş pişer içinde..bebek arabası alicam
.. puset var zaten hem araba koltuğu olarakta kullanırım
evet ora sıcak oluyor. ben bebek arabası ve puset tarzı alacağım ama ağır oluyor onla taşıması zor ilk zamanda oturtamıyorum ben kıyamıyorum

selam,

bende yaptırdım aç104 yükleme sonrası 180 çıktı dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi, gittim liste verdiler bugün lendim ölçtüm aç102 tok229 çıktı

selam,

bende yaptırdım aç104 yükleme sonrası 180 çıktı dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi, gittim liste verdiler bugün lendim ölçtüm aç102 tok229 çıktı
Benim de 188 çıkmıştı yükleme sonrası, dediğin gibi doktor diyet verdi ve her öğün öncesi ve bir saat sonrası ölç ama 3-4 gün sonra ölçmeye başla diyet ancak etki eder dedi.

stres yaptım dahada yükselince umarım düşer senin düştümü
Evet yediklerime dikkat ettikten sonra düştü, ama doktorum dedi ki eğer diyete rağmen tokluk 200 üzerinde çıkarsa hemen bana haber ver insülin başlamamız gerekir. Merak etme seninki de düşer, nadir durumlarda insüline gerek kalıyormuş.

inşallah bakalım diyeti 1 hafta yapım öyle tekrar değerlendireyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…