Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadasimda puset anakucagi yurutec varmis dun aksam getirdi Allah razi olsun.
Oyun halisi alirim ozaman sadece.
Tabi besik, araba hala alinmadi
Ama isimi gorur getirdikleri.
Bayada zibin falan getirmis evde kullanirim yikadim bugun hepsini utuleyip kaldircam.

Alt acma örtusu aldim bende bugun 10lu.

Kızlar merhaba birşey danışacaktım 32 hafta doğum iznine ayrılacak olan var mı? Bu izne 32+larda mı rapor almak gerekiyor birde çalışmadığımız günlerin ücretini devletten mi alıyoruz? Ve ne zaman alıyoruz :) Kafamda deli sorularrrr :))

Az önce doktorum cevap yazmış . Sağlık ocağından kalp atımlarını dinlet sorun yoksa endişelenmene gerek yok demiş. Ben hareketlerini hissediyorum çok fazla olmasada gerek var mı acaba gitmeye

Dr. Banu çiftçi’nin gebelik çizelgesine göre 32+0’da çalışabilir raporu alabilir ya da ayrılabilirsin.

büyük bir ihtimal ben alacam 32. haftada 32. haftaya girildiği an veriyor doktorlar rapor tarihinden itibaren sgk dan 112 gün işgöremezlik ödeneği devlet tarafından ödeniyor rapor bitim tarihinden itibaren sgk lılarda bu şekil diye biliyorm

Son düzenleme:
Ben ilk oğlumda 32 de ayrılmıştım,doğuma kadar raporu işyerine,doğum sonrası da işyerine vermiştik,ptt ye iki parça şeklinde yatmıştı,hatırladığım kadarıyla rapor bitim sonrasındaki ay dı.e devletten takip edersin

Ben cam rendede alacagim eskiden vardi bulamadim.
[/QUOTE]

Bu hafta bimde var cam rende yanlış gormediysem 6 mart katalogunda

Ben dün drdaydim 32+0 da alinmaliymis rapor 32+1 olursa kabul edilmiyormus hemşire hesapladı benim 16 martta almam lazim mesela 17 mart gelirsen olmaz dedi hatta dr 17 martta gel randevuya demişti o randevuyu da 16 marta aldık mecburen

Ben ayrilicam 32.haftada gidip alacagim.dogumdan sonra gris yapiliyor gene paranin yatmasi 15 20 gunu buluyor.e devlette cikiyor zaten para.yatinca ordan takip edilir.

29 da 1400 tu benimki simdi bilmiyorum

Bugun kizima.bunlari aldim

Eklentiler

• Screenshot_20200305-191507_Pregnancy Tracker.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200305-153930_Chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200305-153922_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200304-121442_Instagram.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 47
Kasiklarmda çok ağrım.var
Normal mi yuridukce ağrıyor
Bebek dondumu donmediyse cok vuruyor asagi benim kk donmedi hep asagi baski yapiyor bugun bendede vardi kasik agrisi ama geciyo ara ara oluyor

Bebek dondumu donmediyse cok vuruyor asagi benim kk donmedi hep asagi baski yapiyor bugun bendede vardi kasik agrisi ama geciyo ara ara oluyor
Dönmedi sanirm bilmiyorm rahime doğru çok baskı ve ağrı hissediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…