Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Su gelmesi ya da sızması nasıl bişey bilgisi olan var mı acaba ? Lavobaya gittiğimde bi anda bişey akıyo akıntı mı bilmiyorum çok yoğun değil iki kere oldu. Korktum birazcık ilk gebeliğim. Yarın doktoruma sorup muayeneye gidicem.

Muayene ol.cnm bebekler buyudugu icin mesaneye baski yapiyor bendede surekli cisim varmis hissi var arada kaciyorda ama sen dr sor.birazdaha kivamli tatli kokuku oluyor amnio sivisi

Muayene ol.cnm bebekler buyudugu icin mesaneye baski yapiyor bendede surekli cisim varmis hissi var arada kaciyorda ama sen dr sor.birazdaha kivamli tatli kokuku oluyor amnio sivisi
Bende de o baskı var iki haftadır fln inş su fln değildir çok erken çünkü üç gün önce devlette muayene oldum suyu iyi demişti ama bakalım

Kızlar yenidoğan sunneti hakkında ne düşünüyorsunuz ne zaman sünnet yatırılmalı?
1 ay icinde yapiyorlar sanirim.yenidogan olmazsa 7.yas diyor.doktorlar.
Ben yaptirmadim ikisinide 7 yasi bekliyorum

Selam kızlar, gebelik şekerim var 1 aydır diyetteyim ama amniyon sıvısında artış gözlendi yediklerine çok dikkat ediyorum inşallah normale döner
Merhaba benimde kandan degerim yüksek cikti Diyete gir dediler elinde hic diyet listesi vaemi paylasabilecegin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…