Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar çarpıntı yasayan var mi?
Yani kalp ritminde hizlanma
Boyle nefesim daraliyordu bazen normal diyorlardi hep hamilelikde.
Bu aksam carpintim oldu.
Panikatak var zaten bende.
Carpinti gebelikle mi ilgili acaba

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun :) altunizade acıbadem’de dogum yapacak olan varmı acaba ? Ben orada düşünüyorum ama sorularım var :)

Bu aksam carpintim oldu.
Hamilelikte bende de nefes daralması var bogulacak gibi hissediyorum bazen kalbim durcak gibi oluyor. Bu grip doneminde burnum tikaliyken perisan oldum bu histen. Bi de aksam 5 ten sonra ağır yaglı falan seyler yemeyin beslenme de etkiliyor. Az yemek bol su

Bak bi de hamilelik bilgilerimde yaziyormus bu ay cigerlere baskı arttigi icin nefes darligi olabilirmiş

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun :) altunizade acıbadem’de dogum yapacak olan varmı acaba ? Ben orada düşünüyorum ama sorularım var :)

ben ulaşım olarak zorlanacagim icin eledim canım orayı, sen ne soracaktın belki yardimim dokunur

Bu aksam carpintim oldu.
Kalp gebelikte yüzde 50 daha fazla kan pompalıyomuş canım yani nabzımız eskiye göre zaten daha hızlı atıyor. Panik atak bende de var o da bi etken tabi ama genel olarak nabzım hızlı. Hatta bazen yatakta sağdan sola dönerken falan kalbim ağzımda nefes nefese kalabiliyorum

Önceki hamileliklerimde olmuştu bunda yok şükür ama kansızlık da çarpıntı yapıyor normalde de kansız dim carpintim olurdu tahlil yaptırın derim.simdi demir kullanmıyorum olmuyor kaç aydır şükür.

Bu aksam carpintim oldu.
çarpıntı değilde nefesim çok daralıyor,kansızlık yapar demiş bak arkadaş benim de kanım düşük bebekte büyüdü yukarı çıkıyor artık.

Kızlar isim olarak
Ela Banu
Banu Dila düşünüyoruz sizce hangisi iyi veya dezavantajlı
Armina için ne söylersiniz yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum
Banu güzel ve eski bir isim bu günlerde yok pek tek başına da yeterli olur, armina ne demek, içine en çok sinen ne ise onu koy bence.

çarpıntı değilde nefesim çok daralıyor,kansızlık yapar demiş bak arkadaş benim de kanım düşük bebekte büyüdü yukarı çıkıyor artık.
Kan fazla pompalayincada oluyormus
Bende biraz netten baktim.
Bir de aksam birden yiyince diyorlardi o da olabilir
O an bisiler yemistim.
Gecmese kotu bir his bisi olacak sanki bayilcakmisim gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…