Cook şükür şimdilik herşey yolunda hep te böyle gitsinnnn insaAllahMerhabalar bende 2020 mayısta bebeğime kavuşacağım hazırlıklar nasıl gidiyor...
Alt açmayı neden se hep unutuyorum ya bu defa çıkınca hatırlatmaya yazicam :)))Bende erken dogum falan olur diye hastane cikisi 10 lu 8 li zibin citcitli badi falan aldim biberon emzik çorap besik bez hasta bezi sac bandi alt acma örtusu gibi seyleri tamamladim
Paket halinde olanlardan aldim birde civil magazasindan normal olanlardan yastikli falan varya ondanAlt açmayı neden se hep unutuyorum ya bu defa çıkınca hatırlatmaya yazicam :)))
Ben orasıyla Kadıköy Acıbadem arasında kalmıştım canım sonra Kadıköy’de karar kıldım. İlk doğumumu da Kadıköy Acıbadem’de yapmıştım. Gayet güzeldi her şey.Herkesin kadınlar günü kutlu olsun :) altunizade acıbadem’de dogum yapacak olan varmı acaba ? Ben orada düşünüyorum ama sorularım var :)
Güzelmiş hayırlı olsun darısı başımaPaket halinde olanlardan aldim birde civil magazasindan normal olanlardan yastikli falan varya ondan
Banu güzel ve eski bir isim bu günlerde yok pek tek başına da yeterli olur, armina ne demek, içine en çok sinen ne ise onu koy bence.
Sıkıntısı olmasında etken doğması önemli degil zaten ablamda 36. Haftada normal doğum yaptı annemde hep gününden önce doğurmuş biziSizinle daha önce de konuşmuştuk sanırım. Hiç panik yapmayın. Gerekirse başka bir doktora daha görünün. Haftasına göre kilolu olan bebekler sadece beklenen doğum tarihinden önce doğuyorlarmış.
sezeryan için gün alacaksanız 38 geç değil mi? ben 29. haftadayım bahsettiğiniz hazırlıkları henüz yapmadım..hayırlısı bakalımGünaydııın, mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum hepinize. 2 haftadır yazmadan okuyordum. O da gece yarısında fırsat bulduğumda. Biraz tatlı telaşlarımız vardı. Kızımın doğum gününü kutladık, kardeş gelmeden onun isteklerini yapmaya çalışıyorum.
Bebek kıyafetlerini de yıkadım, ütülenmesi kaldı. Çoğu ihtiyacı hallettik sayılır. Beşiğimiz gelecek önümüzdeki hafta, sonra da onun için ablasının odasında yer açmam lazım.
Dün doktora gittim, nst ye girdim. Diğer iki doğumumda hiç nst ye girmemiştim ama bundan sonra her kontrolde girecekmişim. Doktora gün verecek misiniz sezeryan için dedim. Dur daha acelen ne 38 lere gelelim dedi. Ben de Ramazan gelmeden doğsa diye bakıyorum ama hayırlısı ne diyelim artık.
Uzun zaman yazmayınca çok uzun bir yazı oldu. Kalın sağlıcakla
oh halletmişsn ben daha alışverişi halledemedimGünaydııın, mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum hepinize. 2 haftadır yazmadan okuyordum. O da gece yarısında fırsat bulduğumda. Biraz tatlı telaşlarımız vardı. Kızımın doğum gününü kutladık, kardeş gelmeden onun isteklerini yapmaya çalışıyorum.
Bebek kıyafetlerini de yıkadım, ütülenmesi kaldı. Çoğu ihtiyacı hallettik sayılır. Beşiğimiz gelecek önümüzdeki hafta, sonra da onun için ablasının odasında yer açmam lazım.
Dün doktora gittim, nst ye girdim. Diğer iki doğumumda hiç nst ye girmemiştim ama bundan sonra her kontrolde girecekmişim. Doktora gün verecek misiniz sezeryan için dedim. Dur daha acelen ne 38 lere gelelim dedi. Ben de Ramazan gelmeden doğsa diye bakıyorum ama hayırlısı ne diyelim artık.
Uzun zaman yazmayınca çok uzun bir yazı oldu. Kalın sağlıcakla
Günaydın,Cok şükür iyi herşey..mamojoo nun emziğini biberonnu aldım..hastane çıkışları tulumlar tamambenim pijama takımım hazır ama.sabahlık istiyorum dantelli süslü püslü olsun diyorum
Bebek çantası aldım..vs vs daha eksiklerim varrr
Senin normal doğummu ne gibi hazırlık yaptın
GunaydinnnGünaydın,ilki normaldi,bu sefer eşi aşağıda rahmi kapatmıyormuş şükür,sorun olmazsa normal,ben 2 tk gecelik,1 tk pijama,2 tane külot,1 tane banyo havlusu,1 tane sütyen,yıkadım,ütüledim,hurca koydum bebişe bişryler daha alıyım,hepsini öyle yıkıyacağım,emzik ilkine avent soomotie almıştım,emmedi,2.yı kullanmadık hiç o duruyor,wee aldım,bebeler ucuz emzik seviyor,sabahlığı taşlı,tüylü alma ama,güzel bi şeyler bulursan at bizde bakalım
Aminn,benim halamda doğum yapınca alırdı iyi emzik alırdı,kullanamadan l,bakkal eziğiyle büyüttü hep,ikisi de güzel isimler,bende bir ara heveslendim,hatta isimini isimli tulum yaptıracam diye netleştirdik eşime karar ver sipariş vercem diye baskı yaptımGunaydinnninsaAllah hiç bir sorun olmaz ..benimkide şimdilik normal gözüküyor tabii nasip herşey...Ben daha aldıklarımi yıkamadım..bebise isimli tulum almak istiyorum ama isime henüz karar vermedik ..burak veya kenan olsun diyoruz sonra yinedeğişiyor fikrimiz ..evet yengem bütün emzikleri denedi almayınca bebiş bakkal emziği aldı abim hop tuttu alınca atarim sabahligi
Sizde bebek görme varmi .varsa yeterli bence ..bizde komşular uzak akrabalar gelince bebk kıyafeti pattaniyesi vs vs gibi şeyler getirirler ..bide ilk 3 ay çok çabuk büyüyorlar bebisler zaten elimizin altında herşey alırız eksikleri diye düşünüyorum ben ..Aminn,benim halamda doğum yapınca alırdı iyi emzik alırdı,kullanamadan l,bakkal eziğiyle büyüttü hep,ikisi de güzel isimler,bende bir ara heveslendim,hatta isimini isimli tulum yaptıracam diye netleştirdik eşime karar ver sipariş vercem diye baskı yaptımama sipariş falanda vermedim,yaza denk gelcek ya kıyafet konusundada çok kararsızım,10lu 1 tane 5 li 5 tane 3 tane de zıbın aldım,2 takım daha alım diyorum
Evet sezeryan hatta 3. sezeryanım. 2.doğumda da doktorun 38. haftayı beklemişti. Hatta son hafta 1 gün bile erteledi. Ne kadar dursa kar diye düşünüyorlar ki haklılar ama ben de azıcık acele ediyorum.sezeryan için gün alacaksanız 38 geç değil mi? ben 29. haftadayım bahsettiğiniz hazırlıkları henüz yapmadım..hayırlısı bakalım
Benim de çocuk odasında ve mutfakta yapılması gereken temizlik var, eşim diğer tarafları halletti. 3 haftada bir dip köşe temizlik yapıyor saolsun ama mutfak bana kalıyor. Onu da annem gelince yapmayı düşünüyorum. Bir de ben temizlik yaptıktan sonra kirlenmesin istiyorum. Kafaya takıyorum hep kirlendi diye. Bundan dolayı doğuma kadar ben temizlik yapıp dururum.oh halletmişsin ben daha alışverişi halledemediminşallah bu ay sonra temizlik vs oy çok işimiz var çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?