Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet canim biraz netten baktim o da yapiyormus.
Ataklarim eskisi gibi olmuyor(cok uzulmezsem heyecanlanmazsam) o sebeple bi de korktum yine mi diye.

Evet canim biraz netten baktim o da yapiyormus.
Ataklarim eskisi gibi olmuyor(cok uzulmezsem heyecanlanmazsam) o sebeple bi de korktum yine mi diye.
Demir takviyesi alıyor musunuz ? Düzenli demir takviyesi bu olayı azaltıyor diye biliyorum.

Demir takviyesi alıyor musunuz ? Düzenli demir takviyesi bu olayı azaltıyor diye biliyorum.
evet aliyorum.
Hatta biraz dusmustu dr. dogumdan sonrada devam edicez dedi.
ayrica b12 icin takviye kullaniyorum

Kızlar çarpıntı yasayan var mi?
Yani kalp ritminde hizlanma
Boyle nefesim daraliyordu bazen normal diyorlardi hep hamilelikde.
Bu aksam carpintim oldu.
Panikatak var zaten bende.
Carpinti gebelikle mi ilgili acaba
Bende bazen zor nefes aliyorum.ama.carpinti olmuyor dr danis cnm

evet aliyorum.
Hatta biraz dusmustu dr. dogumdan sonrada devam edicez dedi.
ayrica b12 icin takviye kullaniyorum
Ben gyno ferro sanol kullanıyorum, öyle bir sorun yaşamadım.Nisan anneleri grubundan da demir takviyesi alanların bu sorunu daha az yaşadıklarını okudum. Bu bahsettiğim ilacın içinde b12 vitamini de var. Ama tabi ki durumunuzu doktorunuzla görüşün onun tavsiyesi dışında bir şey kullanmayın.

Merhabalar ben bugün Dr gittim de 25+4 günlük gebeliğim 1100 küsür dedi kilosu için sizlerin bu haftalarda kaçtı acaba beni bir panik yaptı
26+1 de 1035 Di benim. Doktorum gayet iyi demişti hatta 6 gün önde gidiyor dedi. Şu an 28+1 deyiz

Nasıl gidiyor,hazırlıklar,kontroller,hadi sohbet edelim
Cok şükür iyi herşey..mamojoo nun emziğini biberonnu aldım..hastane çıkışları tulumlar tamam benim pijama takımım hazır ama.sabahlık istiyorum dantelli süslü püslü olsun diyorum
Bebek çantası aldım..vs vs daha eksiklerim varrr
Senin normal doğummu ne gibi hazırlık yaptın

Merhabalar bende 2020 mayısta bebeğime kavuşacağım hazırlıklar nasıl gidiyor...

Iyi akşamlar hanımlar demir takviyesi kullanmayan var mi? En son biraz düşüktü demirim. Ama doktor gerek yok demişti. Kendimi acayip yorgun hissediyorum özellikle son zamanlarda. Tekrar olcturucem.heralde...

26+1 de 1035 Di benim. Doktorum gayet iyi demişti hatta 6 gün önde gidiyor dedi. Şu an 28+1 deyiz
Sizinki baya bana yakınmış. O zaman benimkininde kilosu iyidir. Bana çok önde erken doğacak Vs dedi ilk panik yaptım ilk gebelik olunca

Sizinki baya bana yakınmış. O zaman benimkininde kilosu iyidir. Bana çok önde erken doğacak Vs dedi ilk panik yaptım ilk gebelik olunca
Sizinle daha önce de konuşmuştuk sanırım. Hiç panik yapmayın. Gerekirse başka bir doktora daha görünün. Haftasına göre kilolu olan bebekler sadece beklenen doğum tarihinden önce doğuyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…