Kalp gebelikte yüzde 50 daha fazla kan pompalıyomuş canım yani nabzımız eskiye göre zaten daha hızlı atıyor. Panik atak bende de var o da bi etken tabi ama genel olarak nabzım hızlı. Hatta bazen yatakta sağdan sola dönerken falan kalbim ağzımda nefes nefese kalabiliyorum
Kızlar çarpıntı yasayan var mi?
Yani kalp ritminde hizlanma
Boyle nefesim daraliyordu bazen normal diyorlardi hep hamilelikde.
Bu aksam carpintim oldu.
Panikatak var zaten bende.
Carpinti gebelikle mi ilgili acaba
Ben gyno ferro sanol kullanıyorum, öyle bir sorun yaşamadım.Nisan anneleri grubundan da demir takviyesi alanların bu sorunu daha az yaşadıklarını okudum. Bu bahsettiğim ilacın içinde b12 vitamini de var. Ama tabi ki durumunuzu doktorunuzla görüşün onun tavsiyesi dışında bir şey kullanmayın.
Cok şükür iyi herşey..mamojoo nun emziğini biberonnu aldım..hastane çıkışları tulumlar tamam benim pijama takımım hazır ama.sabahlık istiyorum dantelli süslü püslü olsun diyorum
Bebek çantası aldım..vs vs daha eksiklerim varrr
Senin normal doğummu ne gibi hazırlık yaptın
Iyi akşamlar hanımlar demir takviyesi kullanmayan var mi? En son biraz düşüktü demirim. Ama doktor gerek yok demişti. Kendimi acayip yorgun hissediyorum özellikle son zamanlarda. Tekrar olcturucem.heralde...
Iyi akşamlar hanımlar demir takviyesi kullanmayan var mi? En son biraz düşüktü demirim. Ama doktor gerek yok demişti. Kendimi acayip yorgun hissediyorum özellikle son zamanlarda. Tekrar olcturucem.heralde...
Sizinle daha önce de konuşmuştuk sanırım. Hiç panik yapmayın. Gerekirse başka bir doktora daha görünün. Haftasına göre kilolu olan bebekler sadece beklenen doğum tarihinden önce doğuyorlarmış.
Bende erken dogum falan olur diye hastane cikisi 10 lu 8 li zibin citcitli badi falan aldim biberon emzik çorap besik bez hasta bezi sac bandi alt acma örtusu gibi seyleri tamamladim