Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kaç haftalık bebişinn daha vakit var alirsin ben hiç kuvet almadim normal banyoda yıkıyorum tek elimle biraz büyünce dizime alıp yine tek elle yıkıyorum zaten yaz gelcek banyoda rahatlıkla yıkanır bence

Senle beraber yardımcı olabilecek birileri varsa küvet o kadarda lazım olmaz zaten bebişler ilk ne kadar kirlenecek ki Bi su dök tamm

Canim hosgeldin .bence kuvet gerekli ilk dogdularinda vucutlari kaygan oluyor iki.cocuktada kullandim.rahatlik alsin kaynanan bosver.para.ondan ciksin

Arkadaslar bogazlarim cok fena benimki alerjik dr sadece parol icebilirsin dedi...bogaz agrisi olanlar neler yaptiniz acaba....bide dr bugun bebegin bobreklerinde genisleme var dedi basina boyle birsey gelen varmi (kimsenin basina gelsmesin)

Zaman hiç geçmiyor sanki .29 haftalığız. Etraftakiler ne çabuk geçiyor diyor .Bide bize sorsalar :)

Merhaba annişler ve kuzucukları sizin hazırlıklar neredeyse bitmiş. Ben daha bikaç takım aldım sadece oğlumdan kalanları kullanıcam. Eksikleri liste yapıp yavaştan alıyım diyorum. Zaman ne kadar geçmiyor gibi gelse de hepimiz son trimestirdeyiz. Şu ana kadar 6.5 kg aldım bu sefer hızlı gidiyorum oğlumda 10 kiloyla tamamlamıştım. İnşallah bunu da 12 yle falan bitiririm.

Rutky Merhaba doktora gidince sırt ağrısı için dönüş yaparım size demiştim Tamamen normal bebek büyüyor artık karnın ağırlığı artınca da omurgaya daha çok yük biniyor dedi. Hamile pilatesi önerdi doğuma kadar gidebilirsin dedi bana. Ben de Perşembe başlıyorum inşallah bakalım nasıl olacak

Arkadaslar bogazlarim cok fena benimki alerjik dr sadece parol icebilirsin dedi...bogaz agrisi olanlar neler yaptiniz acaba....bide dr bugun bebegin bobreklerinde genisleme var dedi basina boyle birsey gelen varmi (kimsenin basina gelsmesin)
Bogaz icin sprey veriyor dr aslinda benimde oyleydi antihiyotikte verdi gebelerin kullanacagi.insallah duzelir cnm genislemesi durur.

Insallah cnm.gene iyi almissin ben de 7 kilo.oldu .10 la dogsa iyi olur

Canim hosgeldin .bence kuvet gerekli ilk dogdularinda vucutlari kaygan oluyor iki.cocuktada kullandim.rahatlik alsin kaynanan bosver.para.ondan ciksin
Valla kızlar kaynanam kız çeyizi gibi herşeyini aldı zaten parasında değilim de daha kullanışlı hangisi olur diye düşünüyorum Şişme olanlar daha mı iyi olur sanki yumuşak falan diye?

Teşekkür ederim cnm dönüş yaptığın için:)

Kaç haftalık bebişinn daha vakit var alirsin ben hiç kuvet almadim normal banyoda yıkıyorum tek elimle biraz büyünce dizime alıp yine tek elle yıkıyorum zaten yaz gelcek banyoda rahatlıkla yıkanır bence
30 haftalık bebişim. İlk bebeğim olduğu için nasıl yaparım bilmiyorum

Hadi bakalım inş
Merhaba,geçenlerde kilo alımının durması konusunu sizle konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Şimdi doktordan geldi kilo alımının durması bebek gelişimi devam ediyorsa sorun değil dedi.
Bebeğim için de 29 haftanın başındayız ve gelişimi normal, 1250 gr, kilolu bri bebek olmayacak 36 hafta gibi 2500 gr a ulaşır o da bizim için yeterli dedi.

Bogaz icin sprey veriyor dr aslinda benimde oyleydi antihiyotikte verdi gebelerin kullanacagi.insallah duzelir cnm genislemesi durur.
Bilmiyorum dr vermedi...insallah gecer dr tekrardan perinatolojiye yonlendirdi bakalim o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…