Ben bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim sadece hastane çantasını hazırlamak kaldı ihtiyaclarında hepsi tamam çok şükür bi kapı süsüyle çikolata yaptırmam gerek
Burnu tıkanmış olanlar varsa ben bu doğal içerikli spreyi kullanıyorum. Doktorum da kullanmamda bir sakınca olmadığını söyledi. Burnu çok güzel açıyor tavsiye ederim
Merhaba,geçenlerde kilo alımının durması konusunu sizle konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Şimdi doktordan geldi kilo alımının durması bebek gelişimi devam ediyorsa sorun değil dedi.
Bebeğim için de 29 haftanın başındayız ve gelişimi normal, 1250 gr, kilolu bri bebek olmayacak 36 hafta gibi 2500 gr a ulaşır o da bizim için yeterli dedi.
Sağ olun.Ya gelişim derken tekmelerini hissediyorum .onun dışında bilemiyoruz ki bebişler ne durumda. Kontrol günlerinde biliyoruz. Doktor son kontrolden sonra bir buçuk ay sonrasına verdi kontrolü. Ultrasona girmemi istemiyor.Ama yanlış bence . Hadi bi ay olsa neyse.Ultrason dışında neyle anlycm ben bu çocuk iyi mi kötü mü
Sağ olun.Ya gelişim derken tekmelerini hissediyorum .onun dışında bilemiyoruz ki bebişler ne durumda. Kontrol günlerinde biliyoruz. Doktor son kontrolden sonra bir buçuk ay sonrasına verdi kontrolü. Ultrasona girmemi istemiyor.Ama yanlış bence . Hadi bi ay olsa neyse.Ultrason dışında neyle anlycm ben bu çocuk iyi mi kötü mü
Ultrason ölçümünden başka bir şeyle anlayamazsınız. Yurtdışında mısınız randevular neden bu kadar uzun aralıklı? Bana daha önce ayda 1 randevu veriyordu şimdi 2 haftada bir gel diyor.
Yok Türkiyedeyim. En son 26 da gittik.Bi daha ki 32 de işte . O an tam tarihe dikkat etmediğinden bişey diyemedim .Eve gelince farkettim .Özel bide . Siz kaç haftalıksınız
Valla kızlar kaynanam kız çeyizi gibi herşeyini aldı zaten parasında değilim de daha kullanışlı hangisi olur diye düşünüyorum ☺ Şişme olanlar daha mı iyi olur sanki yumuşak falan diye?
Merhaba,geçenlerde kilo alımının durması konusunu sizle konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Şimdi doktordan geldi kilo alımının durması bebek gelişimi devam ediyorsa sorun değil dedi.
Bebeğim için de 29 haftanın başındayız ve gelişimi normal, 1250 gr, kilolu bri bebek olmayacak 36 hafta gibi 2500 gr a ulaşır o da bizim için yeterli dedi.
Sağol canım ben bir tek bu ay almadım zaten yoksa hamileliğin başından beri, karatay diyetimi de bırakmamla birlikte bolca kilo aldım zaten. Son günlerde kilo almak bence daha zor çünkü zaten çok şiş şişim yiyecek yerim kalmadı
Sağol canım ben bir tek bu ay almadım zaten yoksa hamileliğin başından beri, karatay diyetimi de bırakmamla birlikte bolca kilo aldım zaten. Son günlerde kilo almak bence daha zor çünkü zaten çok şiş şişim yiyecek yerim kalmadı
bende catlicak gibiyim karatay cokguzel kilo verdiriyor bende nir donem yapmistim 10 kilo verdim herkes diyordu 20 kilo vermis gibi sirf yagdan gidiyor.
bende catlicak gibiyim karatay cokguzel kilo verdiriyor bende nir donem yapmistim 10 kilo verdim herkes diyordu 20 kilo vermis gibi sirf yagdan gidiyor.
gebeliğin süresince 3-4 ay takılıp sonra herkesi alıp whatsapp grubuna götürüyorsun. Daha önce ceza verdik ama görünen o ki akıllanmıyorsun bu sefer kalıcı kapadık üyeliğini. Yahu, facebook grubu kurdun, whatsapp grubu kurdun ama grubun temellerini ısrarla burada atıyorsun. Ayıp yahu ...