Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim sadece hastane çantasını hazırlamak kaldı ihtiyaclarında hepsi tamam çok şükür bi kapı süsüyle çikolata yaptırmam gerek

Burnu tıkanmış olanlar varsa ben bu doğal içerikli spreyi kullanıyorum. Doktorum da kullanmamda bir sakınca olmadığını söyledi. Burnu çok güzel açıyor tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20200310_144707.webp
    22 KB · Görüntüleme: 28
Sağ olun.Ya gelişim derken tekmelerini hissediyorum .onun dışında bilemiyoruz ki bebişler ne durumda. Kontrol günlerinde biliyoruz. Doktor son kontrolden sonra bir buçuk ay sonrasına verdi kontrolü. Ultrasona girmemi istemiyor.Ama yanlış bence . Hadi bi ay olsa neyse.Ultrason dışında neyle anlycm ben bu çocuk iyi mi kötü mü

Ultrason ölçümünden başka bir şeyle anlayamazsınız. Yurtdışında mısınız randevular neden bu kadar uzun aralıklı? Bana daha önce ayda 1 randevu veriyordu şimdi 2 haftada bir gel diyor.

Yok Türkiyedeyim. En son 26 da gittik.Bi daha ki 32 de işte . O an tam tarihe dikkat etmediğinden bişey diyemedim .Eve gelince farkettim .Özel bide . Siz kaç haftalıksınız

Valla kızlar kaynanam kız çeyizi gibi herşeyini aldı zaten parasında değilim de daha kullanışlı hangisi olur diye düşünüyorum ☺ Şişme olanlar daha mı iyi olur sanki yumuşak falan diye?
normal küvet al cnm .sende şanslılardanmışsın :))))ben şahsen bir iğnesini görmedim herkesi kendi kv gibi sanıyorum

keşke benimkide azıcık dursada tek bebe alsa .MAŞALLAH gelişim iyi anne kilo boşyere alması iyi değil zaten. seninki iyi.

keşke benimkide azıcık dursada tek bebe alsa .MAŞALLAH gelişim iyi anne kilo boşyere alması iyi değil zaten. seninki iyi.
Sağol canım ben bir tek bu ay almadım zaten yoksa hamileliğin başından beri, karatay diyetimi de bırakmamla birlikte bolca kilo aldım zaten. Son günlerde kilo almak bence daha zor çünkü zaten çok şiş şişim yiyecek yerim kalmadı

bende catlicak gibiyim karatay cokguzel kilo verdiriyor bende nir donem yapmistim 10 kilo verdim herkes diyordu 20 kilo vermis gibi sirf yagdan gidiyor.

Hareket ediyorsa iştah yerindeyse iyidir bebiş sen bebegi besleyici şeyler ye

bende catlicak gibiyim karatay cokguzel kilo verdiriyor bende nir donem yapmistim 10 kilo verdim herkes diyordu 20 kilo vermis gibi sirf yagdan gidiyor.
Aynen Karatay diyetiyle ben de 5 kg vermiştim kolesterol falan hep düşüktü çok güzel kan değerleriyle hamile kaldım sayesinde

Insallah cnm.gene iyi almissin ben de 7 kilo.oldu .10 la dogsa iyi olur
İnşallah canım ya sen daha az almışsın ben 32 de kaç olurum bakalım aman sağlıklı olsun da kuzucuklar veririz

Abla 2017 de de aynı şeyi yaptın şimdi de aynı şeyi yapıyorsun ! Yediği kaba pislemek bu olsa gerek...

gebeliğin süresince 3-4 ay takılıp sonra herkesi alıp whatsapp grubuna götürüyorsun. Daha önce ceza verdik ama görünen o ki akıllanmıyorsun bu sefer kalıcı kapadık üyeliğini. Yahu, facebook grubu kurdun, whatsapp grubu kurdun ama grubun temellerini ısrarla burada atıyorsun. Ayıp yahu ...

Geçen senenin mayıs grubunu mesaj olarak geçmiş bir grup bu kadar da baltalanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…