Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydinlarr efenimm ..Yok kız yokk ilkten mosmorr oldu sonra kaşınmaya başladı bir baktım çat pat olmuş ve halen kaşınıyor

Göbekte çok tüylenme olunca tik oldum bende aldrayim bari demistimm
Onlar dogumdan sonra kendi dokuluyor cnm .elletme bir.daha.

Yok yok ilkten morardı kaşındı bir baktım çat pat olduu sonra çok uzuldum şuan kaşıdıkça uzuyor

Şuan baya çatlak olduğu belli oluyor ince uzun yagliyirum devamlı ama işte yapmaz olaydimmm
Çatlıyacağı varmış,üzülme,ince normale döner,araları açık kırmızı olanlar çok kalıyor,devam yağlamaya ilerlemesin

ay kendinizi kollayın, çocukları kocaları dezenfekte edin bol bol her aile önlem alır ise yayılmaz Allah'ın izniyle. ben artık her kıyafeti yıkama kurutma yapcam günlük Allah beterinden saklasın çok ciddi bir durum.

Hayırlı olsun arkadaşlar..sonunda açıklandı coronavirüs Türkiye de.Yarın Ege Üniversitesi hastanesinde işim vardı , gitmeye çekiniyorum ama mecbur gideceğim.

Günaydinlarr efenimm ..Yok kız yokk ilkten mosmorr oldu sonra kaşınmaya başladı bir baktım çat pat olmuş ve halen kaşınıyor

Göbekte çok tüylenme olunca tik oldum bende aldrayim bari demistimm
hamilelik tüyleri dökülüyor dediler. Keşke aldırmasaydın

Benimde nefes almam hareketlerim de baya bir değişme oldu zorlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…