Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
içine sinmiyorsa eczaneden onun ayrımı için kağıtlar satılıyormuş ismini bilmiyorum ondan alabilirsin.
Suda azalma olmuyorsa sorun degil sonucta di mi. Oyle bacagimdan falan akmadı hic ama gunluk pedde su gibi sagindan solundan sızıyor camasirimi islatacak kadar sadece disina gecmiyor. Pazartesi doktora sorucam bakim. Bi de cok su icmiyorum o beni biraz tedirgin ediyor. Suyun artması azalmasi su icmekle bi ilgisi var mi gercekten acaba.

bizde öyle değil maalesef..
çocuğuna bakacak kimse olmayan annelerde dilerse ucretsiz izin alabilirler dediler.. maaşlarından kesilecek izinleri..
İsverenlere gün dogdu milleti ucretsiz izne ayirmaya dunden razilar

Tuhh kamuymus keske herkese olsaydi
Canım eşim kamu personeli akşam resmi yazı geldi. Ama orada kamu özel ayırt etmemişler. Emzirme dönemindeki anneler, hamileler, çocuğunun okulu tatil olan vs herkese diye yazıyor.

Merhaba arkadaslar. Dun kontrolum vardi doktor amniyo sivimda artis oldugunu soyledi. Testler yazdi bisuru. Tedirginim boyle bir shey yasiyan varmi?
bana da söylemişti canım şeker yüklemesi yaptırmadı açlık ve tokluk şekeri baktırdı sorun yoktu bir süre karbonhidrat alma fazla şekerli yeme bakalım dedi dikkat ettim birazcık bende bi sonraki gittiğimde sorun yok dedi... bu haftalarda sanırım bebeğin sıvısı en yüksek değere ulaşıyormuş sonra yavaş yavaş azalıyormuş... hemen panik yapma kendine testlerin yapılsın birazcık da dikkat et karbonhidrata belki sorun yoktur

Chok tesekkur ederim. Icimi rahatlatdiniz InshAllah bisey olmaz

Susuz kalmamız lazım bol su içmeliyiz cnm. havuçta ye .ama çok su içip suyu azalanda oluyor o farklı bişi bence.
yok cnm en son gittigimde 26 haftalikti.gunuyle uyumlu gayet normal demisti, bana kg biraz az gibi gelmişti..
bugün 1400 gr cikti cok şükür
maşallah normal cnm
Kizlar isim öneri kız bebek GÜLCE GÖKÇE CEMRE hangisini tercih etmeliyim . Az kaldı hala karar veremedik
gülce güzel cnm

herkese selamlar ))

bugün anca girdim oğlumun santrancı vardı onu götürdüm,ordan alışveriş ancak eve geldim.çok yoruluyorum sanki bir ton iş yapmış gibi.

30.haftaya giriyorum,ve heyecanım başladı benim,,bitmedi hazırlıklar,sizler neler yaptınız,neler aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…