Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Geçenlerde takip ettiğim bir ebe evde doğurdu çok duygusal bir şeydi keşke teknik olarak o sorumluluğu alsakda evimizde daha sakin birşekilde doğursak :)
Ay bende normal doguruyorum ama evde cesaret edemem ya

Bebek giysilerini nasıl yıkayacağız. 30 derece kısa program yeterli olur mu. Bi de granül sabundan ne kadar koymalıyız. Erken ama bu iki hafta evdeyken yukamak istiyorum

Bebek giysilerini nasıl yıkayacağız. 30 derece kısa program yeterli olur mu. Bi de granül sabundan ne kadar koymalıyız. Erken ama bu iki hafta evdeyken yukamak istiyorum
Bazi makinelerde bebek icin yikama secenegi var ama 65 derece benimki ben o yuzen 30 derecede yikadim.cnm ceker diye sivi bebek deterjani aldim farmasiden ama dalin falan alacagim makinem eski diye dalan nin sabun tozunu aldim.bozulsada sikinti olmazama yeni olsa sivi kullanirim.hwp

Bebisim 2300 olmuş ama yüzünü göremedik minnak elleriyle kapadı yüzünü ,o kadar durttuk banamisin demedi inatcıı

65 mii fazlaymış. 30 iyidir ya. Dalan toz sabunu dün tülümü yıkarken denedim gri tül bembeyaz parladı. Tabi içine biraz da arap sabunu kattım bu da ekstra bilgi olsun

Gripten sonra ishal oluyor bazen üsüttüysen eğer. Çorapsız hırkasız gezmeyin hic ben de sıcak basıyor diye soyununca hemen hasta oluyorum. Ishal cesme suyu veya yesil sebzelerden de olabiliyor sancı da ishal kaynaklıdır muhtemelen. Hamilelikler birbirine benzemiyor gercekten ben de oğlanda çok rahat gecirmistim bu kızda hastalıktan kurtulamıyorum. Bu sene bogaz enfeksiyonları cok direncli gecmiyorInsallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz evlatlarimizi

Çok teşekkur ederim Size de çok geçmiş olsun

Ben kısa programda yıkadım vallahi, bebek programını kullanmadım. 20 dk olarak ayarladım,sonrada sıkma programında 1 kez daha çalıştırdım iyice durulasın diye. Hiç kırışmadılar. Ama itiraf ediyorum dalanı kokusu az geldi, sanırım bitince dalin alacağım. Çok koksun ortalık

Kızlar bede 30. haftaya gireceğim dün tansiyonumu ölçtüm 13*9 bugünde sabah 12*9 alfamet başladık günde üç tane bebeğimin hareketleri var ama öyle abartılı değil sizinde öylemi vurup çekiyo yada zıplıyo gibi ama sürekli değil. Birde ben 62 kilo ile hamile kaldım şuan 76 kiloyum çok hızlı alıyorum ne yapmam lazım kilo için ne yaptınız valla çalıştığım için de yürüyüş yapamıyorum

65 mii fazlaymış. 30 iyidir ya. Dalan toz sabunu dün tülümü yıkarken denedim gri tül bembeyaz parladı. Tabi içine biraz da arap sabunu kattım bu da ekstra bilgi olsun
Denerim.bende.kimi diyor makineye zararli da sabun tozu benimkine bisi olmadi makine sodasida iyi oluyor beyazlarda cnm

Dikkat et.cnm tansiyona.peyniri bile tuzsuz ye tursu falan yeme.sekerine baktiedinmi cnm bende 72 ile hamile kaldim 79.5 oldum bu donem kilo alimi cok oluyor cokta yemiyorum ama aliyorum su icsem.yariyor ama odemde var bende

Bebek.programi yuksek isida yikiyor zaten cnm agzi yuzu kayar kiyafetlerinnn

Dikkat et.cnm tansiyona.peyniri bile tuzsuz ye tursu falan yeme.sekerine baktiedinmi cnm bende 72 ile hamile kaldim 79.5 oldum bu donem kilo alimi cok oluyor cokta yemiyorum ama aliyorum su icsem.yariyor ama odemde var bende
Kişiden kişiye değişiyo galiba son 1 aydır kilo almamışım ben. Zaten zararlı yiyeceklere olan iştahım ilgim azaldı uslu bir anne olup ceviz muz yoğurt kayısı avokado filan tüketiyorum.

Dalinin kolonyasını aldım ben fıs fıs mis kokuyo oh. Zararlı bişey değildir inşallah bebeğin de yüzüne gözüne değil çoraplarına falan sıkarım güzel koksun ayakları

Valla nasıl kilo alıyorum anlamadım bende canım işte ilaç başladı doktorum tansiyon için çok korkuttu gerçekten beni Allahım sağ salim kucağımıza alsaydık bi

Bugün kontrolümüz var, tam 1 ay oldu en son kontrole gideli... 831 gr dı o zaman oğlum, şimdi tam 29+4 teyiz bakalım ne durumda :)

Bir de detaylı ultrasonda görmüştük en son yüzünü 22. haftada, sonrakilerde göstermedi hiç. Hareketli olması için ne yesem? çikolata yiyeceğim de özledim yahu, görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…