Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ay kızlar bide ağda fln işlerini ne yapıyosunuz ya bende cuma ağdaya gitmek istiyorum ama salgından da korkuyorum

ay kızlar bide ağda fln işlerini ne yapıyosunuz ya bende cuma ağdaya gitmek istiyorum ama salgından da korkuyorum
merhabalar.ben de gidecektim ama nisana kadar erteledim kendi kafamda.belki salgının önü alınır o güne kadar. bence mecbur kalmadıkça evden çıkmamamız lazım. Çünkü bizde pek açıklama yapılmıyor ama Avrupalı liderler toplumun yüzde 50 sinin enfekte olmasını bekliyorlarmış. Yani hamile halimizle enfekte olmayalım Allah korusun. Bence gitmeyin.

Canim agda kullanma kasilmayi artiriyormus oyle duymustum birde kuafor salinlari ne kadar hijjenuk heleki su durumda hic riske atma epilasyon aleti veya jilet kullan

Valla nasıl kilo alıyorum anlamadım bende canım işte ilaç başladı doktorum tansiyon için çok korkuttu gerçekten beni Allahım sağ salim kucağımıza alsaydık bi
Amin cnm alicaz insallah.evet yukseklik.istenmiyor ama.sen dikkat et yemene bisey olmaz

Muz cikolta yiyebilirsi kontrolden yarimsaat once

Ben agda kullanmiyorum normaldede cnm benim.cildim.cok hasas morarma ve batik yapiuor cok gunlerce gecmiyor o yuzden gitmiyorum.gebeligin son zamanida zararli diye duydum dr.danis oyle git giderse de.

ilerde torunlarımıza "2020'de ben annenize/babanıza hamileydim" diyecegiz.Nasip olursa tabii

Gğnaydın Bebiş kıyafetleri yıkandı ütülendi bugün de çsnta yapayım dursun kenarda son 2 hafta da biberon vs steril eder koyarım
Ben de bugün ütüledim kıyafetleri bebek çantasını hazırladım. Kendi çantam hazırlanacak. Pijama ve geceliğimi yıkadım onları ütüleyeceğim. Bir de göğüs pedi almam lazım, o kaldı alınacak. Sonrasında tek kalan doğurmak
Kızım bugün çantayı hazırlarken bana yardım etti, anne hadi gelsin artık bunları giydirelim diyoronu bile heyecan sardı

Bende hic heyecan yoktu sona dogru artiyor heyecanim. birde tam dogum zamani manyak gibi ev dekorasyon islerine basladik

Bebek giysilerini nasıl yıkayacağız. 30 derece kısa program yeterli olur mu. Bi de granül sabundan ne kadar koymalıyız. Erken ama bu iki hafta evdeyken yukamak istiyorum
Koyu renklileri ayır,solma yapabilir 30 derece kısa yeter,tozu gitsin,temiz koksun

Bende hic heyecan yoktu sona dogru artiyor heyecanim. birde tam dogum zamani manyak gibi ev dekorasyon islerine basladik
Kafayı takmamak için bence iyi yapmışsın. Evde oturdukça insan kafasında kurup duruyor herşeyi. Ben de bir haftadır örgü örüyorum 2 tane paspas ördüm banyoya. Eşim de diyor hayırdır noluyor doğurcan örgüye verdin kendini. Dedim kafamı dağıtamazsam gör sen beni neleri kafaya takıyorum. Şimdi de eşime soruyorum senin boğazın ağrıyor mı diye. Sen paspas ör diyo bana

aynen cnm yoksa stres stress.

Merhaba herkese
Bugün kontrolum vardı
30+0 oldum
1440 Gr 38 cm olmuş benim minigin
Suyu plesantasi iyi durumdaydi
Nst ye girdim.sanci çıkmadı
Hastanede anons ettiler ziyaretci yasaktır,refakatçi bir kişi kalabilir diye
Doktorum da mecbur kalmadıkça evden çıkma,ev gezmesi yapma ,ilaç da kullanamazsin dedi
Bir dahaki kontrol iki hafta sonra
Bende haberler şimdilik böyle

Kapı süsünu eve as biz ikizlerimde odalarini süsleyip odanın kapısina asmistik şimdi de odanın duvarinda orda çok güzel tablo gibi duruyor kızlarda şimdi çok beğeniyor sonuçta ani heves edip yaprirmissin
Aynen canım bende odasına asicam heves kalmadı ki valla fotografcida foto cektircektik 2 3 poz onu bile yapmicam inşallah doğum zamanımızda bu virüs denen şey biter gider

Masallah size cnm mecbur kalmadikca cikmamak lazim

Ankaradayım şehir hastanesine gidecektim haftaya 32 hafta dolunca, çalışabilir raporu almak için. Bu kargaşada gidemem ki, evin yanında butik bir hastane var oradan alırım.

Ankaradayım şehir hastanesine gidecektim haftaya 32 hafta dolunca, çalışabilir raporu almak için. Bu kargaşada gidemem ki, evin yanında butik bir hastane var oradan alırım.
Ben de bunu düşünmekteyim. Hem kontrolüm var hem rapor mecbur. Bulunduğum ilçede devlet hast var sadece. Ve sağlık işleri pek iyi değil. İl merkezine gidiyorum. Endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…