Bir de esimin ailesinden cagirmak istemediklerim var.
Ama cagirmazsam sorun olacak.
Hic canimi sıkamam mecburi kimseyede katlanmak istemiyorum.
Bu vurus falan bahanem olur hatta.
Kesinlikle katiliyorum.
Aslinda benim dusuncem su kuranimi okuyacak kimsem var okuruz evde 3-5 kisi yine.
Ayrica cocuklari sevindirmek istiyorum.
Bir mebla ayirip cocuklara bisiler alip dagittircam.
Biz esimle bir kaza gecirmistik.
Herkes kuran okutun kurban kesin dedi.
Biz bir hocaya danistik ihtiyac sahibi birini birilerini sevindirin daha sevap dedi.
Bizde öyle yapmistik.
Durum neye uygunsa onu yapmak en iyisi ilk oğlumda kurban kestirdim,kursa verildi,saçındanda kesip gram altın verdi k.validem,mevlütte de aynı istemediğim kişiler sanki dedikodu yapmaya gelmişlerdi,ne hayır edersek o kadar iyi
Bende öyle Bi hazırlık yapmadım kapı süsü için evde malzemem vardı kendim hazırladım. Ama hastahanede kullanır mıyım bilmiyorum. Onun dışında hala pijama almadım. Onda kararsızım. Lohusa pijaması denince fiyat artıyor normal Bi takım mı alsam bilemedim. İlkinde çeyizimde pijama takımım vardı doğum için uygundu onu gitmiştim. Şimdi öyle bişey de bulamadım. Kararsızım hala..
Bende öyle Bi hazırlık yapmadım kapı süsü için evde malzemem vardı kendim hazırladım. Ama hastahanede kullanır mıyım bilmiyorum. Onun dışında hala pijama almadım. Onda kararsızım. Lohusa pijaması denince fiyat artıyor normal Bi takım mı alsam bilemedim. İlkinde çeyizimde pijama takımım vardı doğum için uygundu onu gitmiştim. Şimdi öyle bişey de bulamadım. Kararsızım hala..
Malesef hamile lohusa diyince fiyatlar fahiş.
Ben pijamayi suwenden aldim 70tl.
Annemin elinden dikis geliyor kilo verincede kenarlarindan daraltacak evde giyecegim zaten sade düz bir model sadece önde pilesi var esneme payi olsun diye.
Kizimin takimlarida sade öyle danteller fiyonklar yok.
Ben oglumda dogumgunu partileri, sunnet dugunleri falanda yapmadim mesela.
Ne bilim ya benim tarzim degil.
Ama hep minik bir pasta ufak bir hediye alirdik.
Simdi buyudu onuda istemiyor.
Durum neye uygunsa onu yapmak en iyisi ilk oğlumda kurban kestirdim,kursa verildi,saçındanda kesip gram altın verdi k.validem,mevlütte de aynı istemediğim kişiler sanki dedikodu yapmaya gelmişlerdi,ne hayır edersek o kadar iyi
Zaten akik kurbani diye bir kurban var tabiki kesebilene.
Dinimizde var.
Rabbim kabul eylesin.
o dedikodu illa donuyor hani bebek olmasada.
Ya yaptigina kulp bulan, ya giydigine, ya evine illa oluyor icinde böyle bir tip.
Ben insanlari memnun etme olayini cokdan biraktim.
Kimseye degmeden, carpmadan gecim gidim su ahir hayatdan diye dusunuyorum.
inanin basiniz daha az agriyor.
Pilav lapa olmus! aa ayrani bimden almis, ikramliklar ne öyle ya?, lohusa serbeti bile yoktu!, ayy cocuguda cikarmadi dogru duzgun cok nazarlik da sanki!, akrabalari pek yoktu küsler mi acaba?, hic kalabalik degildi! takisi hediyesi de azdi! ayy neler nelerr..
Bir bebek mevlidinde kuran okunurken y.odasinda oturmus hediye acan ala ala bunu mu almislar diye dudak buzen bir tip gormustum.
Sok olmustum.
Kuran okunurken milletin derdine bak.
insanlar ilginc ve zor..
Böyle insanlarin cevremizde olmamasi dilegiyle...
Krampla uyandim bu gecede.
Hayirlara vesile olsun basladik son anlarda iyimi
Oglumda da bu zamanlarda gece bacaklarima kramp girerdi beni uyandiracak derecede sizlardi.
Cuma kontrole gidicem söylerim devam ederse.
Gece uyanmalarim genelde olmaya basladi.
2 gece deliksiz uyursam 3. gece mutlaka uyaniyorum.
Böyle korona çıkacağını bilseydim bende yaptırmazdım hediyelik kapı süsü ve yastık yaptirmistim. Ama böyle giderse sanırım kimseyi kabul etmicem ne hastaneye ne eve
Kapı süsünu eve as biz ikizlerimde odalarini süsleyip odanın kapısina asmistik şimdi de odanın duvarinda orda çok güzel tablo gibi duruyor kızlarda şimdi çok beğeniyor sonuçta ani heves edip yaprirmissin
Günaydııııııınnnnnnn göbekler artık sağa sola sığmaz oldu. Çember daraldı. Doğursak virüs var, doğurmasak bize dert. Hey büyük yarabbim, sen her şeyin hayırlısını ver.
Günaydııııııınnnnnnn göbekler artık sağa sola sığmaz oldu. Çember daraldı. Doğursak virüs var, doğurmasak bize dert. Hey büyük yarabbim, sen her şeyin hayırlısını ver.
Vallahi çözüm belli, ziyaretçi almıyoruz,mevlütlerimizi iptal ediyoruz. Kimse küsüp darılmayacak, ha çat diye gelen olursa da bebeği göstermem uzun süre. Hayır öyle lanet bişey ki kimde ne var bilemiyorsun. Çok cesurumdur ama bu iş beni korkutuyor.