Rüyalarımda hep doğuruyorum a kızlar gerçeğini nezaman yapcam bakalım :)
30+4 olduk kızım kıpır kıpır dün karnıma bir sancı girer gibi oldu aha dedim başkadı kasılmalar meğersem gaz sancısıymış
Kızlar bebeleriniz için endiselenmeyin bence çünkü bebeklere geçme olasılığı hiç yok anne korona olan bir bebek doğdu geçen gün ve mucizevi bir şekilde bebekte görülmedi
Allah yardimcimiz olsun ve hepimize kolay dogumlar nasip etsin Allah korusun vaka daha da artıp hastanelere gidemeyecek olursak evde kolay ve sağlıklı dogsun meleklerimiz ona dua ediyorum simdi
Allah yardimcimiz olsun ve hepimize kolay dogumlar nasip etsin Allah korusun vaka daha da artıp hastanelere gidemeyecek olursak evde kolay ve sağlıklı dogsun meleklerimiz ona dua ediyorum simdi
Vallahi çözüm belli, ziyaretçi almıyoruz,mevlütlerimizi iptal ediyoruz. Kimse küsüp darılmayacak, ha çat diye gelen olursa da bebeği göstermem uzun süre. Hayır öyle lanet bişey ki kimde ne var bilemiyorsun. Çok cesurumdur ama bu iş beni korkutuyor.
Bende gerekirse kavga çıkartıp almayacam kimseyi daha önce çok cektim ama şimdi daha gucluyum herkese karşı duracam öncesinde ilk dogumda çok tecrübesiz caresizdim kimsemde yok diye cok yaptilar simdi kimseye taviz yok gerekirse kapıyı kitlerim
Valla bende çok korkuyorum birde bende astim var nefes sorunu var yani şeker var kan durmama durumu olursa sekerden birde sezeryan arasi 2 yil bile geçmedi puff bende evde doğum olursa diye ne yaparım diye araştırıyorum şimdi sadece sıcak su dogumu kolaylaştıriyormus evde olursa onu uygularim başka bişey de bulamadim
Günaydın güzel anneler ve göbüşlerdeki bebeler
Allah hepimizin yardımcısı olsun, şu sıkıntılı süreçten en güzel şeklide çıkalım. Ben de diğer doğumlarım normal olsaydı ya da ilk doğum olsaydı evde doğurmayı düşünürdüm ama maalesef benim 3. gebelik ve diğerleri sezeryan. Bir de rahimden çok ameliyat oldum yani sıkıntılı. Ama kendimi şöyle rahatlatıyorum. Bana bu hediyeyi gönderen Rabbim en güzel şekilde doğmasına da yardımcı olacaktır. Ben kendi hijyenime en güzel şekilde dikkat edeyim elimden başka çare gelmez. Hayırlısı bakalım
Günaydın güzel anneler ve göbüşlerdeki bebeler
Allah hepimizin yardımcısı olsun, şu sıkıntılı süreçten en güzel şeklide çıkalım. Ben de diğer doğumlarım normal olsaydı ya da ilk doğum olsaydı evde doğurmayı düşünürdüm ama maalesef benim 3. gebelik ve diğerleri sezeryan. Bir de rahimden çok ameliyat oldum yani sıkıntılı. Ama kendimi şöyle rahatlatıyorum. Bana bu hediyeyi gönderen Rabbim en güzel şekilde doğmasına da yardımcı olacaktır. Ben kendi hijyenime en güzel şekilde dikkat edeyim elimden başka çare gelmez. Hayırlısı bakalım
Gunaydinlar bende bugun sabah kalktim kislik kiyafetleri kaldirdim biraz yoruldum kahvalti falan yaptim simdi gene cikacagim kalana bakip verilcekleri hazirlayacagim cok gicik is
Gunaydinlar bende bugun sabah kalktim kislik kiyafetleri kaldirdim biraz yoruldum kahvalti falan yaptim simdi gene cikacagim kalana bakip verilcekleri hazirlayacagim cok gicik is
a101 prima bez 42'li 24.90 idi.
1 paket aldim.
Hic fiyatlar hakkinda bilgimde yok oysa
uygun galiba dedim aldim
Molfix e gecerim gibi ama oglumda molfix kullanmistim cok memnundum.
Bakicam duruma gore.
Netten fazlaca almak daha mantikli olabilir hatta.
Pilav lapa olmus! aa ayrani bimden almis, ikramliklar ne öyle ya?, lohusa serbeti bile yoktu!, ayy cocuguda cikarmadi dogru duzgun cok nazarlik da sanki!, akrabalari pek yoktu küsler mi acaba?, hic kalabalik degildi! takisi hediyesi de azdi! ayy neler nelerr..
Bir bebek mevlidinde kuran okunurken y.odasinda oturmus hediye acan ala ala bunu mu almislar diye dudak buzen bir tip gormustum.
Sok olmustum.
Kuran okunurken milletin derdine bak.
insanlar ilginc ve zor..
Böyle insanlarin cevremizde olmamasi dilegiyle...
Bende öyle Bi hazırlık yapmadım kapı süsü için evde malzemem vardı kendim hazırladım. Ama hastahanede kullanır mıyım bilmiyorum. Onun dışında hala pijama almadım. Onda kararsızım. Lohusa pijaması denince fiyat artıyor normal Bi takım mı alsam bilemedim. İlkinde çeyizimde pijama takımım vardı doğum için uygundu onu gitmiştim. Şimdi öyle bişey de bulamadım. Kararsızım hala..
Ben onu düğmeli gecelik aldım iki tane trendyoldan bir tane de yine onu düğmeli pijama takımı ama hepsi normal yani lohusa değil. Açıkçası çekim vs yaptırmayacağım için sadece konforumu düşünerek ve emzirmede kolaylık olacak şekilde aldım. Belki fikir olur size de
a101 prima bez 42'li 24.90 idi.
1 paket aldim.
Hic fiyatlar hakkinda bilgimde yok oysa
uygun galiba dedim aldim
Molfix e gecerim gibi ama oglumda molfix kullanmistim cok memnundum.
Bakicam duruma gore.
Netten fazlaca almak daha mantikli olabilir hatta.