Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
KIZLAR HAMİLELİĞİN KAÇINCI HAFTASINDASINIZ VE KAÇ KİLO ALDINIZ BEN 30. HAFTADAYIM VE 14 KİLO ALDIM YA BU GÖĞÜSLER ZATEN BÜYÜKTÜ İYİCE BÜYÜDÜ EMZİRİNCE KÜÇÜLÜRMÜ ACABA
Cnm ben 33 haftadayim.8 kilo aldim son 1. Aydir kilo artsim hizlandi .goguslerim benimde 100 oldu cok buyuk geliyor bana sanki.butun kiloyu memelere aliyorum emzirince hemen kuculmuyor emzirmeden kestikten sonra sut bitince.eski.haline geliyor

Kızlar 30+5 im gögsümün altından başlayıp kasıklarıma kadar bir kramp giriyor , kısa süreli nefes darlığı çekiyorum yaşıyan var mı? Sancı mıdır bu yaşadığım ? tedirgin olmaya başladım.

Çok geçmiş olsun size de. Benim de korkum o ama şu virüs meselesi çok düşündürüyor. Çok teşekkürler cevap için

Kasılmayı anlatıyosun canım yalancı doğum sancıları yani. Sık sık olmuyosa normal bana da oluyor

KIZLAR HAMİLELİĞİN KAÇINCI HAFTASINDASINIZ VE KAÇ KİLO ALDINIZ BEN 30. HAFTADAYIM VE 14 KİLO ALDIM YA BU GÖĞÜSLER ZATEN BÜYÜKTÜ İYİCE BÜYÜDÜ EMZİRİNCE KÜÇÜLÜRMÜ ACABA
Aa ne kadar aynıyız 30’uncu hafta bitti 14 kilo aldım 4 kilosu karnımda 10 kilosu memede küçülürse küçülür küçülmezse

31. Haftadayim canim 10 kg aldım. Emzirince kuculmuyor. Hatta baslarda süt doldugu icin biraz daha büyüyor. Emzirme bitince fossss iniyor

evet kuzum bende yarın alıcam rapor sağlık ocağına bile gidesim yok ama 2 2 alıcam hep rapor işe gelmek istemiyorum
umarım işini hızlı bir şekilde halledebilirsin. sabah sağlık ocakları kalabalık olur öğleden sonra 1.5 -2 gibi gidersen boş olur bence. herkesin motivasyonu düşük herkes işten soğudu.ben de idari izindeyim idari iznim bitince 32 .haftam olduğu için çalışamaz raporu alırım herhalde. herşey normal olsaydı 34-35 e kadar çalışmayı düşünüyordum ama şu ortamda kesinlikle güvenli değil iş yerleri...

Belli bir.sure nadide sultanolcagiz

İdari iznin uzatılcağını umuyorum

Çok geçmiş olsun size de. Benim de korkum o ama şu virüs meselesi çok düşündürüyor. Çok teşekkürler cevap için
Rica ederim size de çok geçmiş olsun. Ağrı sızı yoksa doğumdan sonra yaptırın derim, benim dayanılmayacak boyutta ağrım oluyordu o yüzden mecburen yaptırdım.

Kamuda çalışanlar bilginiz var mı calisabilir raporu alacaz malum virüsten idari izinliyiz idari izindeyken doğum sonrasina aktarılıyor mu yoksa 5 hafta +8 hafta yerine idari izin dusuldukten sonra mı Devam edecek

Kamuda çalışanlar bilginiz var mı calisabilir raporu alacaz malum virüsten idari izinliyiz idari izindeyken doğum sonrasina aktarılıyor mu yoksa 5 hafta +8 hafta yerine idari izin dusuldukten sonra mı Devam edecek
İdari iznim tam 32+0’da bitiyor. Sonra tekrar idari izin verilir mi bilmiyorum ama ben her şekilde 37’nci haftaya kadar çalışır raporu alacağım
doğum sonrasındaki 1 hafta bile benim için çok önemli inşallah aktaramama gibi bbir şey olmaz

2 ay kaldı resmen,umarım hayat normale dönerde,herşey güzel olur,eksikleri tamamlayıp dr.a gitcektim ama kaldı,sıkıntı yoksa da gitmemek lazım,ama bebişi de merak ediyorum,sağlıkla bi kavuşsaydık

30.haftamdayim 10 kilo aldım
Son üç.haftadir hiç almamisim.
Ama son haftalar daha hızlı alınıyor
En azından benim öyle oldu ilk hamileligimde..

Canım ben 30 haftada 2 hafta için çalışabilir raporu aldım en azından doğum iznim başlamamış olur yoksa hemen doğum iznim başlayacaktı şimdi 2 hafta idari iznimden düşecek sonrada çalışamaz raporu alacam aslında bi rahatsızlığım yok son 3 hafta kalana kadar çalışabilirim ana ordam şartlarından dolayı doktor çalışmamı istemiyor

Yani doktorun da raporu vermeme ihtimali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…