Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de 32. Hafta raporu icin gelecek çarşamba gidecektim. Ama simdi idari izin var. Sonraki pztesiye mi alsam randevumu?

Ben de 32. Hafta raporu icin gelecek çarşamba gidecektim. Ama simdi idari izin var. Sonraki pztesiye mi alsam randevumu?
Ben tam 32+0’da hafta dönümümde gidicem. Geç gidince bazı doktorlar kızıyor arkadaşımdan duydum.

Merhaba kizlar simdiden beni bebegim erken dogarsa ne yapicam hangi hastaneye gidicem mayisa kadar virus bitermi fenalardayim sizler devlettemi ozeldemi yapicaksiniz kafam cok karisik hangisi daha steril

Cnm ben 33 haftadayim.8 kilo aldim son 1. Aydir kilo artsim hizlandi .goguslerim benimde 100 oldu cok buyuk geliyor bana sanki.butun kiloyu memelere aliyorum emzirince hemen kuculmuyor emzirmeden kestikten sonra sut bitince.eski.haline geliyor
Ben de 33.haftadayim 17 kilo aldımAma herkes gostermiyosun diyor. Bi de odem oldum. Bu arada dun kontrolum vardi doktora sordum suyum nasil diye sorun yok dedi sukur su iyi durumda. Kızım da 2 kilo olmus 1 hafta onden gidiyor dedi hersey yolunda. Korona disinda sıkıntımız yok hastanelerde nasil dogum yapicaz yaa

Seninle ayni durumdayiz sag salim dogum yapip evimize gelsek

Aynen öyle canım koronarüs nedeniyle vermiyorlar zaten risk grubundasın diyorlar benim dr dışarı çıkma misafir kabul etme kimseylr yakın temas kurma diye sıkı sıkı tembih etti
İşyerim aslında her türlü önlemi almış durumda yemekhanede de yemicem diye söz veririm doktora o raporu almam şart.

Arkadaşlar bazılarınız kontrole gitmiş ama ben tereddütteyim. En son 26+1 de gitmiştim randevum pazartesi 30+0 olacak. Özel hastane ama endişeliyim. Acaba iki üç hafta beklesem mi?

Masallah cnm olsun ya bebisde guzel kilo almiş.ya bende onu düsunuyom nasil kotu bir zamana denk geliyoruz boyle 2021 diyorlar virusun temizlenmesi

Merhaba kizlar simdiden beni bebegim erken dogarsa ne yapicam hangi hastaneye gidicem mayisa kadar virus bitermi fenalardayim sizler devlettemi ozeldemi yapicaksiniz kafam cok karisik hangisi daha steril
Özelde dogurcam cnm.mayista degilde agustos falan olabilir virusten kurtulma ama 2021 de diye okudum bir yazida.

Arkadaşlar bazılarınız kontrole gitmiş ama ben tereddütteyim. En son 26+1 de gitmiştim randevum pazartesi 30+0 olacak. Özel hastane ama endişeliyim. Acaba iki üç hafta beklesem mi?
Hastaneni ara cnm dr ne derse onu yap

Özel de doğum yapcam inşallah sterilligini bilmiorum ama en azından kalabaliklik açısından iyidir diye umuyorum

Merhaba kızlar, ben de mayıs annesi olacağım nasipse. Şuan 29+4teyim. Size danışmak istediğim bir konu var.
Detaylı ultrasonda damarlarda çift taraflı direnç çıkmıştı ve coraspin kullanmaya başladım,devam ediyorum halen. Yapısal olduğu için minyon bir bebek olacağını söylemişti doktorum. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.Kızımın kilo alması için muz,kaşar,süt tüketiyorum her gün. 3 günlük geç döllenmem vardı en başından beri. En son 28+5 te doktora gittiğimde 1163 gr olmuştu. Araştırdığıma göre de haftasına göre normal referanslarda idi kilosu. Kafa ve uyluk ölçümleri de iyiydi fakat karın çevresinde 10 günlük bir gerilik olduğunu söyledi. Suyum vs iyiydi. Tansiyon, ödem problemim de yok şu ana kadar çok şükür. Doktorum gerilik devam ederse erken almak gerekebileceğinden araştırma hastanesine yönlendirdi beni. Ama bu virüs olayından dolayı da çok gitmek istemiyorum. Kötü bir şey olursa diye de endişeleniyorum. Bu şekilde bir tehlike ile karşılaşan var mı, gerilik olayı ister istemez üzüyor beni.

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de önümüzdeki hafta randevum vardı devlet hastanesine gidiyorum. Ama doktorun çalışma saati değişmiş, başka hastanede görev verilmiş. Ben de mecburen başka doktora randevu aldım. Gitmesem mi diye düşündüm ama bu hafta çok sancım oldu. Az önce bile koltukta kalakaldım öyle sağ kasığıma sancı girdi. Mecburen gideceğim maskemi eldivenini takıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…